Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Dentaria Przychodnia Stomatologiczna

Zawód: Stomatolog 
Adres: Śląskie, 42-200 Częstochowa Stroma 12
Telefon: 34 366-01-87 Fax: 34 366-12-67
Adres e-mail: dentaria(małpa)dentaria.com.pl
Strona internetowa: http://www.dentaria.com.pl
Opis działalności: Przychodnia stomatologiczna przyjazna dzieciom. Jakość usług na najwyższym poziomie! Słowa kluczowe: stomatologia, dentysta, dentaria częstochowa, dentaria opinie, dentysta dziecięcy

Ocena: 100% pozytywna 53x

Jakość usług: 100% wysoka 52x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 49x 2x
Ceny usług: 47% niskie 8x 33x 9x
Ilość opinii w serwisie: 53
Ilość odsłon profilu firmy: 2553
Data utworzenia profilu: 2013-07-01 09:58:50
Data ostatniej aktualizacji: 2013-07-01 09:58:50 

Opinie o Dentaria Przychodnia Stomatologiczna

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem chwile po leczeniu implantologicznym w Denatrii. Miałeam robione 3 implanty i i jestem bardzo zadwoolona. Co ważne wsyztsko odbylo się bardzo szybko. Rozjaśniano mi także zęby, aby pasowały do implanów i wygląda to przepięknie. Naprawdę dobrzy dentyści!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-08 15:46:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój synek miał w przedszkolu kontorle stomatologa i pani poleciła dla niego lakowanie ząbków. Wykonalismy właśnie tutaj. Sam zabieg trwał króciutko a ząbki zostały zabezpieczone. ładnie, czysto i kolorowo. Miejsce z klasą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-21 12:11:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja miałam okazję leczyć tam ząbki córeczki ,która choruje na zespoł Downa. Potraktowano nas tam przemiło. Wszyscy bardzo ciepło podeszli do Marysi. Dużo serca nam okazano, a przy okazji zyskali sobie przyjaciół na całe życie. Dziękuje!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: AnnaCenna dnia: 2016-10-10 12:01:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myslałam, ze takie wypasione gabinety z nowoczesnym sprzętem to tylko w stolicy czy innych wielkich miastach. Cala diagnostyka robiona jest na supernowoczesnych sprzętach mikroskopach itp. Ceny są nie za niskie, ale za fachową opiekę się płaci. A ja póki co nie mam potrzeby biegać po innych lekarzach to inwestuje w piękne zabki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gretka dnia: 2016-09-13 14:30:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój mąż od lat miał problem z zębami. Jak tylko kładł się spać to dostawał czegoś na kształt szczękościsku. Męczyło go to bardzo bo dostawał od tego bólu głowy i szyi. Znajoma dała nam namiar na Dentarię i spróbowaliśmy. Lekarz, który nas przyjmowal od razu wiedział o co chodzi. Mąż ma teraz specjalną jakby gumową szynę, którą wkłada się na noc do ust. Poprawa jakości życia zdecydowana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-24 13:42:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To gabinet z rozmachem! Dzieciaki mają w jednym palcu. Tak zabajerują, rozbawia, że dziecko nawet nie wie kiedy a już jest po wszystkim. Żałuje że za moich czasów nie leczono tak zębów. Polowa moich znajomych ma już sztuczne szczeki bo właśnie jako dzieci mieli traume dentystyczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-17 11:02:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak się ma małe dziecko z próchnicą to tylko do Dentarii! Fajnie, kolorowo. Już z zewnątrz budynek zachęca. Lekarze mili i wszytsko dziecku tłumaczą, więc taka wizyta to żaden horror dla dzieciaka. Antonina Czekanska.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-19 09:02:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Synek miał w Dentari wykonywane 2 poważne zabiegi. Jeden w znieczuleniu miejscowym, a niestety drugi w narkozie. Bardzo się baliśmy, czy nie odbije się to na jego zdrowiu. Nie mogę powiedzieć, żebym była spokojna wtedy ale personel wytłumaczył nam wszystko bardzo dokładnie. od tego czasu jestem wręcz przewrażliwiona na punkcie dbania o zęby. Mycie, plukanie i nici- WSZYSTKO MUSI BYĆ.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-06 09:46:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry gabinet stomatologiczny. Byłam z synem już kilka razy i zawsze wychodzi z gabinetu cały zadwolony. To zasluga fajnego wnętrza i przemiłych lekarzy, którzy wiedzą jak podejść dziecko, żeby się nie bało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monikaa dnia: 2016-06-10 15:11:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poradnia godna polecenia. Zarówno leczenie zębów, jak i przeglądy uzębienia wykonywane profesjonalnie i bezboleśnie. Jeśli zastanawiacie się, gdzie wybrać się ze swoim dzieckiem, gdy pojawiają się u niego problemy z zębami, to wybierzcie to miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: romek88 dnia: 2016-06-01 00:21:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z promocji i bezpłatnej konsultacji. Poświęcono mi dużo czasu i nie traktowano z góry mimo ,że na tej wizycie nic nie płaciłam. Umówiłam się na leczenie czwórki. Wydają się być bardzo kompetentni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zofia D. dnia: 2016-01-26 09:52:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja i moja córka jesteśmy bardzo zadowolone. Długo szukaliśmy takieg gabinetu. Pani stomatolog miała bardzo dobre podejście do dziecka, wszystko dokładnie wytłumaczyła i sprawnie wyleczyła ząbki. Mają nawet kącik zabaw dla dzieci więc nawet jak trzeba poczekać to żaden problem :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda P. dnia: 2015-12-29 11:57:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już ładnych pare lat chodzę do Dentarii. Tutaj każdy zabieg przebiega w bardzo dobrej atmosferze. Stomatolodzy są bardzo mili i rzeczowi, a leczenie przynosi prawdziwe efekty :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata Dudała dnia: 2015-11-26 09:51:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kiedy zdecydowałem się na implanty, moje samopoczucie znacznie się poprawiło, już nie musze się wstydzić uśmiechać. Za co bardzo jestem wdzięczny zespołowi stomatologów z Dentarii :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominik R. dnia: 2015-10-21 10:54:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój syn miał założony aparat ortodontyczny w Dentarii. Dostaliśmy dokładne instrukcje co do higieny podczas noszenia aparatu, wizyty kontrolne przebiegały sprawnie. Teraz syn ma ładne i proste zęby. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 2015-06-12 15:24:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam dentaria a w szczególności pana doktora Daniela Ciapiński ego, który bardzo szybko i sprawnie usunął ''òsemkę". Polecam wszystkim tym, którzy bardzo boją sie tego zabiegu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-05-23 13:49:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do kliniki Dentaria chodzę z przyjemnością ze względu na dogodności takie jak, mozliwosc platności kartą, darnowy internet a przede wszystkim ze wzgledu na nowoczesny sprzęt dentystyczny.i zawsze mam gdzie samochód zostawić, nie ma problemu z parkingiema to dla mnie też ważne, bo z kombiakiem niełatwo ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 2015-05-14 14:35:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta aklimatyzacyjna udana, Bartek stomatologa ze złem koniecznym nie kojarzy, czyli mamy sukces.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dumnyTata dnia: 2015-04-13 09:40:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zabawki , gaz rozweselajacy , bajki, krolik, miski = dzieci zauroczone!bardzo udana wizyta u dentysty naszej dwojki lobuziar!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2015-03-27 09:38:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm w każdym calu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bardzo zadowolony klient dnia: 2015-03-07 13:09:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dentarie wybraliśmy ze względu na dobre opinie jako przychodni przyjaznej dzieciom i możliwość podania dziecku gazu rozweselającego. Krzyś zniósł wizytę bardzo dobrze. Jesteśmy z mężem zadowoleni z poziomu obsługi i podejścia do dziecka. Polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jaworscy dnia: 2015-02-17 17:00:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: na bogato, bo gdzie u innego dentysty znajdę wifi i rybki? :D :D a już bardziej serio, to lubie tam chodzic i problemów z zębami nie mam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kajtte dnia: 2015-01-20 12:05:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałym pacjentem tej przychodni ponieważ od dziecka mam duże problemy z zębami. Zresztą jak i moja mama. chyba takie już nieszczęsne dziedzictwo. Leczyłem kanałowo już z 5 zębów jak nic. Wszystkie wizyty są bezbolesne, teraz korzystam z opcji komputerowego podawania znieczulenia, bo tych zastrzyków też wczesniej nie lubiłem. Jak nie lubię chodzić do dentysty tak jeszcze jakos te wizyty w dentarii potrafię zcierpiec. Raz miałem zabieg w narkozie wyrywanie ósemki i też bezproblemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2014-12-22 17:28:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bezbolesne leczenie kanałowe. duże udogodnienie dla mnie to mozliwosć płacenia kartą i raty 0%. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2014-12-17 13:09:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kazemu rodzicowi zycze zeby mialw swojej okolicy podobna przychodnie stomatologiczna. w czestochowie dentaria nie ma sobie rownych. syn wogole nie czujestresu nie placze wypytuje normalnie jakby byl na placu zabaw tylko innych dzieci brakuje, za to sa zabawki, zabki i pani doktor. stomatolog dla dziecka tylkotam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-11 16:45:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: już po pierwszym wejściu do poczekalni wiedziałam, że polubię ta przychodnie, a na pewno jej wnętrze. Przytulnie, goscinnie, bajkowo, pani witająca mnie z uśmiechem, wydaje się ze szczerym. Nie czekałam zbyt długo na wizytę. Pani doktor bardzo grzeczna osoba. Uzyskałam dużo info na temat który mnie interespował czyli licówki wlasnie. kolejna wizyta w Dentarii już za tydzień trzymajcie kciuki za efekt. Pierwsze wrażenie o Dentarii mam bardzo dobre! Konsultacja > duży profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: itttakajestem dnia: 2014-11-28 15:47:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Grunt to podejście do Pacjenta, a to w Dentarii bezcenne :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka P. dnia: 2014-10-17 12:22:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiem tak. Wiedziałam, gdzie idę, opinie czytałam, więc Dentaria nie była dla mnie szczególnym zaskoczeniem. Nie ma tu, co wychwwalać, bo już chyba pańtwo we wcześniejszych komentarzach dobrze opisali gabinety i obsługę/ Ja tylko dodam, że dużym udogodnieniem jest dla mnie system ratalny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: e. dnia: 2014-10-14 15:54:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od roku leczę tam ortodontycznie swoje dziecko. Efekty są, dziecko zadwoolone, ja również.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-09-12 09:26:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam i dziękuję za szybkie bezbolesne usunięcie zeba mądrości :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ada dnia: 2014-08-14 10:37:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: i jak tu człowiek ma nie polecić jak widzi uśmiechniętą od ucha do ucha buzie swojego dziecka :) wlasnie dla tego i dla komfortu psychicznego mojego syna moge z czystym sumieniem wydać te niemałe pieniążki i polecic innym. Usługa pełnowymiarowa, pełnowartościowa i wiem za co płacę! Dziękuję :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Mamma dnia: 2014-07-15 16:23:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam i ja i Taszka :) Dołączam do szczęśliwych mam ze szczęśliwym dzieckiem :) wymarzony stomatolog dla dzieciaczków
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: xaffe dnia: 2014-06-09 11:17:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Też polecam nie od dziś. Przychodzę i wiem na co mogę liczyć. DOSKONAŁA OBSŁUGA ! ! ! !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: korek dnia: 2014-05-28 12:09:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Przychodni tej zawsze czekają na mnie uśmiechnięte panie, które znają się na rzeczy i niezmiennie od dobrych 4 lat wychodzę stamtąd z pięknym, szerokim uśmiechem, więc mogę tylko i wyłącznie POLECIĆ!!! Polecam Dentarię :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2014-05-19 13:43:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie zaraz będę zbierać się z Maleńką do Dentarii :) Córka już jest cała w skowronkach, bo wie, że będzie mogła pobawić się z królikami i wyprzytulać po kolei wszystkie maskotki. Dentarię traktuje właściwie jak drugie przedszkole :) Polecam za atmosferę, umiejętność pracy z dziećmi i fachową opiekę nad zębami mojej Olci :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ela K. dnia: 2014-05-12 08:45:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Bardzo dobra przychodnia. Prześwietlenie wykonałem na miejscu i mogłem od razu zacząć leczenie. Profesjonalnie, fachowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: xed dnia: 2014-04-15 21:11:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam zdanie wszystkich poniżej, że to przychodnia stomatologiczna na bardzo wysokim poziomie stworzona głównie z myślą o dzieciach. Zrobiłam tam jednego ząbka dziecku i naprawdę podziwiam za pracę wszyskich tamtejszych pracowników. Tworzą atmosfere taką, żę dziecko w ogóle się nie stresuje. Jednak mimo to wszystko raczej już się tam nie zjawię bo cena nie na moją kieszeń :(
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Hania dnia: 2014-03-24 11:56:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie wróciłam z wizyty i na świeżo POLECAM! PODEJŚCIE DO DZIECKA JAKIEGO NIGDY U DENTYSTY NIE SPOTKAŁAM! Pierwsza nasza wizyta, a Mała już by chciała wracać. Bez ogródek, można napisać, że obsługa fantastyczna! Pięknie wszystko przygotowane. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mam dnia: 2014-03-11 09:48:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo, bardzo, bardzo szczęśliwa! Wreszcie mam normalne jedynki i nie chowam uśmiechu! Genialni dentyści, a pani dr, która jest właścicielką bardzo sympatyczna babeczka! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tesla dnia: 2014-02-27 08:43:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biorąc pod uwagę ostatnie dwie wizyty w Dentarii szczerze polecam i chyba na stałe przeniosę się do nich. Taki standard mi odpowiada. Nowoczesność połączona z profesjonalnym podejściem. Polecam jak pozostali tutaj.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mieczysław dnia: 2014-02-03 14:22:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nic dodać nic ująć bardzo dobry stomatolog. Pani dr Żuławińska zajęła się naszym maluchem i teraz ciągle tylko pyta kiedy znowu będzie mógł się POBAWIĆ w dentarii :D Jakby w ogoole nie odnotował faktu zaleczenia zęba, tylko zabawy ze zwierzakami w poczekalni i bajki. NAPRAWDE SUPER, DZIEKUJEMY
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: czesto dnia: 2014-01-30 11:19:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Materiał protezy pierwsza jakość. Protetykę mają iście fachową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: an dnia: 2014-01-23 13:15:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Doktor Żuławińską. Dopytywała co i jak, czy coś boli, co podczas szczotkowania, itd. Interesowała się tym, co mam do powiedzenia. Wyjasniła jakie są opcje uratowania jednego z moich zębów, którego inny lekarz bezwzględnie zakwalifikował od razu do wyrwania (na co się nie zdecydowałam, bo była to dwójka). Cieszę się, ż eposzłam skonsultować to z innym dentystą. Płaci się rzeczywiscie sporo, ale mam wrażenie, ż eopieka jest całkiem inna niż w przeciętnym gabinecie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: anonimowa dnia: 2013-12-16 08:21:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam! Bardzo lubie te przychodnie nie tylko ze względu na opiekę nad pacjentem ale też za klimat, który jest prawie rodzinny ;) POZDRAWIAM I POLECAm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: K.Pa dnia: 2013-12-10 08:11:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koniec problemu z zapaleniem miazgi. Znieczulenie, miła pani doktor FACHOWIEC. P-o-l-e-c-a-m
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Nadzia dnia: 2013-11-07 11:00:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No udało się :) aparat ortodontyczny juz sciągnięty i uśmiech równiuteńki mam : ) bez grama przesady SUPER!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: jaskółka dnia: 2013-10-18 14:32:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani implantolog prawdziwy specjalista. Implant założony sprawnie, nic nie było robione siłowo, bez bólu, do domu wypuszczony z receptą na przeciwbólwe. Bolało trochę po powrocie, ale tabletki pomogły. Trochę napuchnięta twarz. Teraz jest ok, nie czuję, że mam coś "obcego" w buzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2013-10-14 10:02:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: króciutko i konkretnie: polecam! bardzo miła obsługa, usługa odpowiedniej jakości, wi-fi w poczekalni ;)
Opinia dodana przez: Butelka dnia: 2013-09-30 11:18:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rekomenduję fachowca Panią Iwonę, bo z gabinetu stom. wyszedłem z poczuciem, że zapłaciłem za dobrze wykonaną usługę ;) Dobrze że są płatności kartą możliwe. Pewie jeszcze kiedyś do Dentarii powrócę. Pozdrawiam z obrzeży Czewy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: CzerstwyJam dnia: 2013-09-26 11:46:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: obsluga na wysokim poziomie, mocne plomby, leczenie kanalowe dokladne. takich fachowcow moge polecac
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: staly pacjent dnia: 2013-09-10 13:42:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie wróciłam i jestem zachwycona! Cieszę się, że zdecydowałam się na dentarię. Na szczescie w tym przypadku opinie w necie nie kłamią - od dzisiaj nie znam lepszego dentysty dla swojego dziecka! Razem z Izą dziękujemy i będziemy wracać! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mama Izy dnia: 2013-08-05 09:49:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam doktor Żuławińską za to jak wspaniale zajęła się naszym spanikowanym synkiem :) Pani doktor potrafi rozmawiać z dzieckiem, nie krzyczy, nie robi wszystkiego byle prędzej skończyć. Dentysta dla dzieci jakich mało
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pani M. dnia: 2013-07-22 11:37:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie tylko przyjemne dla oka gabinety, ale i należycie wykonywane usługi. Ząb źle leczony w innej przychodni został uratowany. Reasumując, stiwerdzam, ze na przyszlość chybaod razu przyjdę do dentarii. Lepiej trochę więcej zapłacić, ale miec sprawę z głowy, a nie bawić się i bawić/
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: maciek dnia: 2013-07-04 12:48:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją