Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

P.P.H.U. MAXI

Zawód: rolety, markizy, żaluzje  
Adres: Pomorskie, 80-298 Gdansk Fundamentowa 6B/120
Telefon: 58 7357757
Adres e-mail:
Strona internetowa: http://www.maxi.gdansk.pl
Opis działalności: zewnętrzne osłony przeciwsłoneczne wewnętrzne osłony przeciwsłoneczne Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 1864
Data utworzenia profilu: 2013-06-28 12:27:04
Data ostatniej aktualizacji: 2013-06-28 12:27:04 

Opinie o P.P.H.U. MAXI

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlecilem im zabudowe tarasu. Szybko to zrobili ale solidnie. Podoba mi sie nowy wyglad tarasu. Prawdziwi fachowcy, przykladaja sie do swojej pracy, ktora wykonali w terminie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-28 12:31:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomici fachowcy szybko i bez problemów zamontowali w moim domu refleksole na moich oknach, jestem bardzo zadowolony z jakości ich usług,, to profesjonalna ekipa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2013-11-21 10:58:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam, najlpesza firma, z którą współpracowałem podczas remontu mojej kawiarni, rolety antywłamaniowe wykonali na zamówienie w terminie i bardzo estetycznie je zamontowali. Świetni fachowcy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-22 09:40:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam! Rolety antywłamaniowe są solidne i wytrzymałe. Firma Maxi zapewnia również montaż. Kompleksowa usługa, atrakcyjna cena, wysoka jakość. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-09 10:37:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na parterze domu zamontowali rolety antywłamaniowe. Bardzo profesjonalny montaż, rolety wygladają na mniezniszczalne. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 2013-09-25 09:12:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny montaż żaluzji wewnetrznych w moim domu. Wszystko odbyło się profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2013-09-11 10:33:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrej jakości bramy garażowe. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zuza dnia: 2013-08-19 08:26:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zakup żaluzji fasadowych. S bardzo trwale i wytrzymałe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zuza dnia: 2013-07-31 13:55:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne ceny bram garażowych. Nie miałem problemu z montażem. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2013-07-17 12:25:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z różnorodności rolet wewnętrznych jakie proponuje ten sklep. Po remoncie zaopatrzyłam w rolety wszystkie okna i jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2013-07-11 11:59:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wrażeniem wyboru jakim dysponuje ten sklep jeśli chodzi o rolety. Rozmaite kolory i wzory. Bardzo długo nie mogłam się zdecydować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: yolka dnia: 2013-06-28 12:28:11 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją