Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Mikrokosmos - Park Edukacyjno-Rozrywkowy

Zawód: parki i ogrody  
Adres: Łódzkie, 97-225 Ujazd Antolin 5
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.mikrokosmos.edu.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 901
Data utworzenia profilu: 2013-06-28 10:05:56
Data ostatniej aktualizacji: 2013-06-28 10:05:56 

Opinie o Mikrokosmos - Park Edukacyjno-Rozrywkowy

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały park, znakomicie się tam bawiłam razem z dziećmi, bardzo spodobało im się to mijesce, a w szczególności ogromny plac zabaw, dla rodziców jest pyszny bufet w którym można zjeść pyszne przysmaki z grilla
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zyta dnia: 2013-11-27 10:38:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękne i w dodatku edukacyjne miejsce, zabrałam swoją gromadkę pociech na wycieczkę do Mikrokosmosu i bardzo im się tam podobało, z ogromną ciekawościom słuchali informacji i ciekawostek o owadach, sądzę że w pszyszłym roku powtórzymy ten wyjazd
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2013-11-22 12:38:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takich wielków owadów to chyba w całej Europie nie ma! Byłam zachwycona, w końcu mogłam dokładnie zobaczyc jak wygląda mróka czy biedronka. Rewelacyjne miejsce!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-22 09:14:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Można tu spędzić czas pożytecznie. Dobre miejsce na wypad rodzinny. Dzieci były pod wrażeniem eksponatów, poznały nowe owady. Były zadowolona z wycieczki. Nasz portfel nie odczuł tego tak bardzo bo bilety nie były drogie. Dobre miejsce aby pożytecznie spędzić wolny czas
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-09 11:24:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super park, który nie tylko edukuje, ale i bawi. Jestem nim całkowiecie zachwycona. Owady w powiększonej wersji sa bardzo realistyczne i wyglądają jak żywe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-25 08:51:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny park poświęcony owadom. Dzieciaki nie tylko będą się dobrze bawić, ale tez naucza się kilku ciekawych rzeczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-14 10:19:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo oryginalne miejsce, gwarantujące dobrą zabawę całej rodzinie, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2013-07-18 10:24:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyjazd do tego parku z całą rodziną uważam za bardzo udany. Córka bawiła się świetnie. Wciąż biegała od jednego do drogiego robala i opowiadała nam o nich, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 2013-07-12 13:26:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z tego miejsca. Mój syn był tam na wycieczce z całym przedszkolem. Wszystko zostało wspaniale zorganizowane a dzieci bawiły się świetnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bona dnia: 2013-06-28 10:07:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją