Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Schody Ratajczak Daniel Ratajczak

Zawód: stolarka budowlana Stolarz 
Adres: Wielkopolskie, 63-840 Kuczyna Krobia Kuczyna 7
Telefon: 697 999 046 Kom. 697 999 046
Adres e-mail: daniel.ratajczak01(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
NIP:
696-170-67-73
Opis działalności: schody Słowa kluczowe: schody

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 100% niskie 1x 2x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 6249
Data utworzenia profilu: 2013-06-27 13:52:18
Data ostatniej aktualizacji: 2013-06-27 13:52:18 

Opinie o Schody Ratajczak Daniel Ratajczak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam ,wszystko wykonane dokładnie jak na projekcie przedstawionym podczas podpisania umowy ,delikatne opóżnienie montażu ale ustalane telefonicznie przez szefa firmy, naprawdę warto było poczekać.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Eras dnia: 2016-07-12 07:45:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecamy tę firmę. Profesjonalne podejście do klienta od pierwszego spotkania, świetny kontakt. Schody są piękne i solidne. Nie było problemu w prowadzeniem kilku estetycznych zmian już po montażu schodów (bez dodatkowych kosztów). Dodatkowo zamówiliśmy drewniane parapety wewnętrzne. Ekipa bardzo kulturalna, sprawna, cena schodów konkurencyjna. Polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2015-03-20 08:05:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma rzetelna naprawdę znają się na tym co robią . Jestem bardzo zadowolony z wykonanych schodów serdecznie polecam Eryk
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Eryk dnia: 2014-12-27 16:30:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie kilka dni temu pracownicy z firmy pana Daniela zamontowali nam schody w naszym nowym mieszkaniu w Lesznie schody są naprawdę przepiękne polecam chętnie zaproszę do obejrzenia bo warto zobaczyć schody są dwukolorowe więc efekt potęguje . Polecamy Marzena i Paweł
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2014-09-23 22:12:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam 100 % Żadnych uwag wpływających na jakość usługi .
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Monika Poznań
Opinia dodana przez: Monika Nadrau dnia: 2014-08-05 16:17:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma solidna,terminowa naprawdę bardzo bardzo dokładna. Fachowiec z dużym doświadczeniem - służy pomocą i podpowiada ciekawe rozwiązania. Polecam wszystkim,którzy chcą mieć solidnie wykonane schody . Marek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-04-21 11:21:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę pochwalić firmę pana Ratajczaka osoba dość młoda ale zaplecze wiedzy bardzo duże doradztwo na naprawdę wysokim poziomie piękna wizualizacja schodów cena również dość atrakcyjna Schody które są u nas w domu cieszą oko wszystkich naszych odwiedzających i nas oczywiście pełen szacunek dla wykonawcy
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2014-03-02 10:53:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam schody gięte wykonane bardzo solidnie bardzo pomysłowo bardzo ładna wizualizacja konkretny czlowiek który bardzo dużo doradzi ma naprawde pojęcie o tym co robi super doradztwo !naprawde polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2013-11-20 20:53:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcę pochwalić schody,które otrzymaliśmy. Zadanie było trudne i długo szukaliśmy kogoś,kto by się tego podjął. Kontakt otrzymaliśmy od znajomych,którym ta firma dawno temu wykonywała schody . Nie zawiedliśmy się. Zdecydowanie polecamy. Ewa z Wielkopolski.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2013-07-11 20:48:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od pomiaru w moim mieszkaniu dwupoziomowym w Komornikach do montażu minął miesiąc. Tak byliśmy umówieni. Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni. Mało mówią dużo i dokładnie pracują. Miałem naprawdę trudną wnękę z wyłazem ale poradzili sobie tak że mnie zaskoczyli. Jakość wykonania , wybarwienie i lakier na najwyższym poziomie. Użytkuję te schody codziennie od roku a wyglądają jakby wczoraj był montaż. Rzadko się zdaża że finał pozytywnie przekracza moje oczekiwania - tu tak było za co całej firmie Pana Daniela dziękuję !!! Adam Komorniki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam Włodarczyk dnia: 2013-07-10 20:05:45 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją