Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Akademia Piękna Aldony Wojciechowskiej-Nowak

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Śląskie, 40-145 Katowice Józefowska 100
Telefon: 32 352 04 31 Kom. 606 919 098
Adres e-mail: info(małpa)akademiapiekna.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Akademia Piękna - profesjonalny salon kosmetyczny w Katowicach. Szeroka gama różnorodnych zabiegów i masaży. Sprzedaż naturalnych kosmetyków. Słowa kluczowe: akademia piękna, salon kosmetyczny katowice, aldona wojciechowska, kosmetyczka katowice, kosmetyczka śląsk, kosmetyczka śląskie, kosmetyczka opinie, oczyszczenie twarzy katowice, henna katowice, akademia piękna katowice,

Ocena: 83% pozytywna 5x 1x

Jakość usług: 83% wysoka 5x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x 1x
Ceny usług: 0% niskie 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1723
Data utworzenia profilu: 2013-06-25 12:20:41
Data ostatniej aktualizacji: 2013-06-25 12:20:41 

Opinie o Akademia Piękna Aldony Wojciechowskiej-Nowak

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety muszę wystawić opinię negatywną pomimo tego iż sama słyszałam dużo dobrego o salonie trafiłam na nową pracownicę, która podczas manicure hybrydowego spiłowała mi tak skórki, że przez 2 dni odczuwałam pieczenie i ból. Do tego jeszcze przy nakładaniu czarnego lakieru zważył się on z bazą przez co powstały zacieki. Za "taką" cenę spodziewałam się profesjonalnego podejścia do sprawy niestety ja i moje dłonie zawiedliśmy się na Akademii Piękna.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Magda M. dnia: 2014-12-29 16:07:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobra sprawdzona kosmetyczka, bdb masaże
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: stała klienta dnia: 2013-08-12 11:05:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miła i fachowa obsługa, przyjemne miejsce urządzone z gustem i smakiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2013-07-22 17:32:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompleksowa depilacja na lato ? challenge accepted! :) Jak pomyślała tak zrobiła i już jest po :) Dziękuję za to, że poszło jak z płatka i prawie nic nie bolało :* Świetny salonik, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Miszka dnia: 2013-07-22 12:22:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do wykonywania masażu w salonach kosmetycznych podchodziłam zawsze trochę sceptycznie,wolę jednak podpytać lekarza, kogo poleca albo poszukać czegoś w placówkach stricte leczniczych. Jednak trafiłam w końcu do salonu, a to za sprawą męża, który mi wręczył upominkowy bon na masaże :) troche ze strachem, ale ostatecznie poszłam i sie nie zawiodlam :) Pani jest uprzejma i NIE masuje jak dziecko. Siła w rękach jest :) Chyba musze zmienić trochę mój pogląd na masażystów z salonów kosmetycznych ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ninna dnia: 2013-07-04 12:25:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zabieg pomaranczowy. Boski zapach i odczucie orzeźwienia :) Ładnie działa na cellulit. Polecam Akdaemie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bacha dnia: 2013-07-01 08:34:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją