Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

La Beaute Clinique

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Łódzkie, 90-422 Łódź Piotrkowska 69
Telefon: 42 630 30 50
Adres e-mail: lodz(małpa)labc.pl
Strona internetowa: www.labc.pl
Opis działalności: Profesjonalny Salon kosmetologii, dermatologii, medycyny i stomatologii estetycznej Słowa kluczowe: kosmetolog, kosmetyczka, salon kosmetyczny, mikrodermabrazja, endermologia, manicure, mezoterapia, makijaż permanentny, wybielanie zębów, masaże, botox, wypełniacze, kwas hialuronowy, powiększanie ust, kwasy, złota maska

Ocena: 53% pozytywna 21x 1x 18x

Jakość usług: 65% wysoka 21x 3x 11x
Terminowość: 63% bez zastrzeżeń 19x 8x 11x
Ceny usług: 12% niskie 2x 18x 14x
Ilość opinii w serwisie: 40
Ilość odsłon profilu firmy: 9583
Data utworzenia profilu: 2013-06-19 10:10:01
Data ostatniej aktualizacji: 2013-06-19 10:10:01 

Opinie o La Beaute Clinique

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam , a wręcz odradzam Wam tą pseudo klinikę. Pani , która robi botoks i wciska kwas hialuronowy nie ma zielonego pojęcia na ten temat. Efekt tej Pani prac- zamiast 5 lat młodziej, 10 lat do przodu. Nie uwzględniła mojej reklamacji , chociaż każdy profesjonalista i człowiek honoru przyznał by się do błędu. Pytanie czy nie chciała się przyznać czy po prostu nie miała zielonego pojęcia na temat popełnionych błędów. Ja powiem tak , jeżeli po dwóch miesiącach moja twarz nie będzie ok , to idę do adwokata . Pociagnę nie tylko tą panią do odpowiedzialnosci ale także klinikę.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-02-01 22:50:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mila usluga efekt idealny,fachowosc,polecam .ja sie pszekonalam po efektach,kazda klientka jest traktowana bardzo dobrze.z usmiechem :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2016-02-24 02:11:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylem w salonie 2 razy i jestem bardzo zadowolony z obslugi milo szybko i wygodnie. Polecam pania Emilke.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2015-10-04 01:32:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kontakt z salonem utrudniony. Nie można się dodzwonić i zawsze trzeba iść osobiście by się umówić. Obsługa niemiła i niesympatyczna.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-08-19 07:52:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robilam tu makijaz permanentny oczu,efekt krzywe kreski, jakby przerywane,Jedna grubsza od drugiej, panie niemile,recepcjonistka wrecz niewychowana!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: edyta dnia: 2015-04-19 23:45:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dziś na Day Spa 1, masaż rewelacyjny aż się nie chciało wstawać. Polecam, kupiłam kolejny pakiet:) Dziekuję Pani Dorotko!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2015-01-31 20:08:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę to tego salonu na manicure, wczesniej nie było problemu, przed swiętami bylam na paznokciach i niestety po 2 dniach paznocie zeszly. Przy ostatnim manicure zgłosiłam problem i liczyłam na uznanie reklamacji, ale niestety na odp Pani recepcjonistki czekam do dzis!!!! Nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-14 23:51:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Daje POZYTYWA za zabieg kosmetyczny i wybielania. Neutrala daje za niekompetentna pania w recepcji i NEGATYWA za brak prysznica.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-28 16:50:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: masaz,a własciwie posmarowanie ciała olejkiem trwa ok 50min a nie 1,5h jak powinien trwac zabieg...jezeli cena poza gruponem jest prawdzwa a nie wymyslona zeby "złapac"klientow i wynosi 280zl to jest to SMIECH!za talka cene powinien byc porzadny masaz!!a do tego w salonie brak prysznica,jak wczesniej ktos juz pisal faktycznie takim uklejonym trzeba sie ubierac-masakra!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: endźi dnia: 2014-12-16 20:39:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W dniu dzisiejszym wykorzystałam kupon z Groupon'a na masaż w la Beaute Clinique. Mam wiele zastrzeżeń co do oferowanych przez nich usług. Pozwólcie, że się nimi podzielę: 1) Masaż, który miał trwać 1,5 godz. trwał 45min, a reszta czasu miała być przeznaczona na ewentualne dodatkowe zabiegi, które sobie wykupię 2) Masaż w moim odczuciu nie był nawet masażem, tylko wsmarowaniem olejku w całe ciało (btw mój facet masuje bardziej profesjonalnie) 3) W trakcie zabiegu nie dało się zrelaksować, ponieważ za drzwiami ochoczo gawędzili, śmiali się, przenosili meble?? inni pracownicy 4) Nie miałam wyboru jeśli chodzi o rodzaj masażu, a taką możliwość przedstawiał kupon Groupon'a 5) Pani w trakcie zabiegu dwa razy mówiła mi o dodatkowych zabiegach, które mogę sobie dokupić- ok, rozumiem, muszą sprzedać, ale niesmak pozostał :) 6) Po masażu twarzy dostałam dziwnej reakcji uczuleniowej, która na szczęście zniknęła w ciągu kilku godzin. Zobaczyłam to jak już byłam w domu, żałuję, że nie zwróciłam na to uwagi wcześniej, twarz wyglądała jak tarka. 7) Olejku nie czułam na skórze już po godzinie, a zapewniano mnie, że będę pięknie pachnieć mango cały dzień :) 8) Ogólnie czułam się tam nieswojo, nie dane było mi też odczuć relaksującego działania masażu, a na tym najbardziej mi zależało Nie wiem jak wygląda obsługa bez Groupona, ale mnie nie przekonali. Dodam, że zabieg miał wartość 280zł (kupiony w Grouponie za 99zł), to jakiś żart :) NIE POLECAM!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Kasia K. dnia: 2014-11-29 20:35:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przemiła, profesjonalna pani kosmetolog po Akademii Medycznej w Łodzi, nie po pseudo-szkołach para-kosmetycznych. (p. Jolanta). Zabieg liftingu rf, o indywidualnie wybranych parametrach, z uwzględnieniem mojego stosunkowo młodego wieku, jak na ten zabieg. Ponad to porada z zakresu korzystania w przyszłości z zabiegów. Pani doradzała, ale również odradzała zabiegi niekorzystne dla mojego typu cery. Korzystałam z usług w pakiecie group- on, nie mam zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-11-10 15:02:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Masakra!!! Zakupiłam grupona na manicure hybrydowy. Pani kosmetyczka zmywała mi poprzednią hybrydę godzinę czasu po czym wzięła szlifierkę i spiłowała pozostałości poprzedniego lakieru. Paznokcie miałam bardzo długie, kwadratowe i chciałam aby wypiłowała mi je na kształt migdała. Kompletnie nie wiedziała o co mi chodzi i wypiłowała mi je na szpic, po czym stwierdziłam że to nie jest ładne i spiłowała mi na kwadrat. Śpieszyła się niemiłosiernie bo już czekała następna klientka wiec wypiłowała mi niedbale paznokcie( jeden z paznokci spiłowała z szerokości więc wygląda jakby był węższy), pomalowała byle jak, na chybcika. W jednym miejscu miałam pękniętego paznokcia i chciałam żeby mi go żelem zalała a ona stwierdziła ze sam podkład pod lakier hybrydowy wystarczy - efekt jest taki że paznokieć jest pęknięty. Pani kosmetyczka jest nieprofesjonalna, wyglądało na to że się uczy na klientkach. Zdecydowanie nie polecam !!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2014-11-01 14:00:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam w salonie miło,przyjemnie atmosfera miła jakość obsługi na wysokim poziomie dziękuje P Beatko
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-29 19:49:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przeczytalam wszystkie komentarze i jestem zdziwiona czy na pewno piszemy o tym samym salonie? Ja podejrzewam ze to jakas nieuczciwa konkurencja wypisuje bzdury! Bylam i sprawdzilam,bylam u p.Ani i nie mam zadnych powodów do narzekania,chodze tam od dłuższego czasu i nie zamieniałbym tego salonu na zaden inny! Mysle,ze ktos chce po prostu zrobic złą reklame a samemu zgarnac ich klientki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-25 18:44:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kompletnie nie polecam tego salonu najbardziej odstrasza manager ktory jest natretny i wprowadza nerwowa atmosfere same zabiegi takie sobie oprucz tego ze pracuja tam osoby niekompetentne ktore pala ludziom skore ipl
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: zła
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-09-24 16:28:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabieg depilacji IPL nie był w ogóle skuteczny. Wyrzucone pieniądze - wcale nie małe. Musiał być słaby sprzęt (nie wymieniane lampy), bo efektu nie było żadnego. Włosy odrastały wszędzie (po 6 sesjach), a zabiegowi poddałam łydki, pachy i bikinii. Strata czasu i pieniędzy - ale marketing maja dobry i nie dajcie się nabrać drogie Panie!!!!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie uwzględniają reklamacji - podpisują oświadczenie z klientką na wypadek nieskutecznego zabiegu!
Opinia dodana przez: klientka kasia dnia: 2014-09-19 12:43:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kozystalam z uslug tego osrodka w tamtym roku - mialam wykupiony pakiet zabiegow. Potwierdzam opinie moich poprzedniczek - dziewczyna pracujaca na recepcji (niestety nie pamietam imienia, a byly dwie) nieprzyjemna, niegrzeczna, opryskliwa i wrecz traktujaca klientki "z gory" - totalny brak profesjonalizmu. Co do kosmetyczek - nie mialam zastrzezen - mile, profesjonalne, od poczatku do konca zabiegu zajmujace sie mna naprawde troskliwie. Ze wzgledu na odpychajace wrecz traktowanie przez recepcjonistke oraz wysokie (wrecz warszawskie) ceny nie mam zamiaru tam wracac...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-17 21:13:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: salon czysty i panie bardzo miłe.Korzystałam z wybielania i usług kosmetycznych.Jedeyny minus to nieciekawa lokalizacja,w bramie od ulicy Piotrkowskiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 2014-08-13 19:03:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bylem kilka miesiecy temu na wybielaniu zębów i nic złego się nie stało :D no moze oprócz lekkiego póżniej bólu ale tak to ma wyglondać.Gabinet mały ale najważniejsze ze wszystko przeszło bez komplikacji.Ja polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2014-07-29 22:28:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mialam wykupiony grupon na wybielanie i po przeczytaniu negatywnych opini odsprzedałam go koleżance.Niestety szybko porzałowałam.Opowiedziała mi ze wszystko było super i ze nic z tych opini sie nie sprawdziło.Ma jasne ząbki a ja czekam na nastepny grupon z tego salonu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Izabela dnia: 2014-07-22 11:57:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczorajszy pobyt w gabinecie zaliczam do najgorszych jaki odbyłam.Pani w recepcji nie należy do osób miłych,a przynajmniej takich które zaczęcają klienta.Pani kosmetolog owszem miła,ale wszystko robi szybko i krótko.W trakcie masażu czy innego zabiegu ciągle wychodzi.Nie informuje zupełnie jaki preparat nakłada,natomiast w trakcie zabiegu informuje,żę w SPA przy uulicy Piotrkowskiej69 w Łódzi nie ma prysznica żeby się wykąpać po peelingu,masażu całego ciała.Dramat.Otrzymałam całą rolkę ręcznika papierowego,żebym się wytarła.Białe spodnie i bluzka w plamach po powrocie do domu.Pomieszczenie w którym zabieg został wykonany ok. 7m kwadratowych.wARUNKI LOKALOWE BEZNADZIEJNE.Po zabiegu klient pozostawiony SAM SOBIE-PANI ZNIKA.Nie ma nastroju relaksu,odprężenia.Czuję niedosyt i brak kompetenji w obsłudze,a to był prezent urodzinowy.NIE POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: IND dnia: 2014-07-11 06:05:52 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkie Panie narzekają na dziewczyny pracujące tam .... Zgodzę się z brakiem szacunku co do klientek, ale nie wynika to z ich nieuprzejmości czy też chęci naciągania do zakupu usługi. Osoby pracujące w tym miejscu nie mają lekko ... Muszą sprzedać każdej pani dodatkową usługę jeśli tego nie zrobią muszą się tłumaczyć,czas zabiegu ustalany jest odgórnie jest on krótki, a nawet bardzo ale dziewczyny muszą się w nim wyrobić w przeciwnym razie mają nieprzyjemności. Praca w tym miejscu nie jest przyjemna, lekka, a wręcz przeciwnie, więc proszę wszelkie pretensje kierować do menagera salonu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-03 23:15:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakiś czas temu byłam na oczyszczaniu u chyba Pani Doroty, krotkie blond włosy. Męczyła mnie Pani strasznie, ale efekty rewelacyjnie nic Pani nie omineła. Polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-03 22:31:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BEZNADZIEJAAAA ! O ile zabiegi są - ok, to obsługa w tym salonie jest fatalna !! Zero troski o klienta. Na wizytę trzeba było czekać ponad miesiąc, kiedy przyszłam na masaż okazało się, że nie ma mnie w grafiku i po raz kolejny miesiąc czekania. Za pomyłkę nikt nie przeprosił, do menażdżera NIE MA KONTAKTU, nikt tam nie zajmuje się sprawami niezadowolonych klientów. NIE POLECAM !!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nikogo nie interesują reklamacje, menadżera nie ma, niezadowoleni klienci są odsyłani z kwitkiem. Szkoda pieniędzy i czasu
Opinia dodana przez: moverinka dnia: 2014-06-28 10:42:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie polecam. oszukuja na produktach, ja zostalam wlasnie oszukana, odradzam, sa lepsze salony, nie uzbaja reklamacji, olewaja klientki
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak!!!
Opinia dodana przez: xx dnia: 2014-06-26 09:12:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zmieszczenie w 45 minutach oxybrazji, pilingu, wtłaczania kwasu i masażu jest zwykłym brakiem szacunku i dla klienta, i dla siebie , skusiła mnie dobra cena na grouponie, korzystałam już z tego typu usług w innych miejscach , nie przypuszczalną więc, że można aż tak nie mieć serca do swojej pracy. Ładna nazwa to za mało!!!!!!!
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-11 20:38:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolona z usług kosmetycznych.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2014-04-11 20:30:49 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: żenująca jakość usług, przy żenująco wysokich cenach
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-11 10:25:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dzisiaj na wybielaniu na Piotrkowskiej i byłam pozytywnie zaskoczona.Wszystko było w pożądku.Mam wybielone zęby,salon śliczny i czysty,sam gabinet mały ale bardzo nowoczesny.Na wszystkie pytania dostałam odpowiedz,bardzo jestem zadowolona!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2014-04-10 20:50:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w tym salonie na oczyszczaniu, nareszcie :) bo troche sie naczekalam, terminy mają niezachęcające, owszem. było jednak warto czekać, wszystko fajnie, miło, recepcja uśmiechnięta, kosmetyczka fachowa. Też dopłacałam za maskę, ale zostalam poinformowana i wiedziałam, że nie wchodzi ona w skład gruponu. Dziewczyny z czystym sercem polecam ten salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2014-03-28 11:41:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam wykonana mikrodermabrazje w tym gabinecie. Nie podoba mi się zachowanie kosmetyczki była przemadrzała i niemiła . Po trzech pierwszych zdaniach miałam ochote wyjść i nie robic tego zabiegu. Przedemna jeszcze dwa zabiegi. Gdybym wiedziała ze taka jest tam atmosfera to nie kupowałabym tego pakietu na grouponie.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2014-03-23 15:47:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dziś na zabiegu oczyszczania z grouponu balam sięn bo ten salon ciągle ma oferty w internecie, miło się zaskoczylam. Pełen profesjonalizm ze strony Pani kosmetolog bardzo cierpliwa profesjonalna, długo przeprowadzała ze mną rozmowe przed zabiegiem. Mimo ze to był zabieg oczyszczania czułam się dopieszczona bardzo dokladnie wykonany zabieg. Polecam Panią Dorotę
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-19 23:00:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzisiaj wykonywalam w tym gabinecie oczyszczanie twarzy z gruponu.Po wyjsciu z gabinetu okazało sie ze musze dopłacic 50 zl za maseczke ktora nalozyla mi kosmetyczka a ona nie byla wliczona w grupon.NIe dajcie sie naciagac.Pani w recepcji chyba polknela kij od szczotki niby mila ,ale nie zacheca do powrotu wszystko najlepiej wiedzaca
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: NIe dalo sie wytlumaczyc ze nie chcialam dodatkowej maseczki
Opinia dodana przez: magda dnia: 2014-03-19 14:52:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem na masażu w La Beaute bardzo personel Pani na recepcji bardzo miła. Pani wykonująca masaż bardzo profesjonalna polecam Panią Dorotę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-21 11:45:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z zabiegów Mezoterapii i RF, zabieg wykonywały mi różne Panie Kosmetolog ostatnio trafiłem na Panią Dorotę. Konkretna Profesjonalna wykonuje zabieg rewelacyjnie bez pośpiechu,przy zwykłym nałożeniu kremu wykonuje masaż- inne Panie robią to szybko tak jakby zależało jej na ilości zabiegów nie na jakości. Polecam jeszcze raz Panią Dorotę!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2013-10-12 16:55:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilka dni temu byłam w tej klinice i jestem pod wrażeniem.Naprawdę bardzo ładne wnętrze i miła obsługa.Kupiłam grupowa na wybielanie i nie rzałuje bo było warto.Pani co mi wybielała była bardzo rzeczowa i kupiłam tez pastę ale uwaźam,ze była bardzo droga.Teraz mam zamiar wybrać sie do kosmetyczki i mam nadzieje,ze tez będę zadowolona.Napewno skorzystam z usług po raz drugi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2013-09-26 13:35:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem na wybielaniu zębów w tej klinice i wrażenia są bardzo pozytywne.Rzeczowe,fachowe podejście pani stomatolog i efekt białych zębów.Super wystrój kliniki i czysty piękny gabinet.Same plusy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2013-09-19 13:36:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie i czysto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: viki dnia: 2013-08-24 16:44:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług gabinetu korzystałam już klika razy i jak nie mam zastrzeżeń co do samego zabiegu jaki i Pani kosmetyczki to zachowanie Pani recepcjonistki jest oburzające!Pani jest nie miła i nie zachęca do powrotu do gabinetu, co więcej przez zachowanie Pani recepcjonistki postanowiłam skorzystać z usług innego gabinetu.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-09 12:36:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z zabiegu mezoterapii i peelingu kawitacyjnego. Twarz została wyraźnie odświeżona i odżywiona. Mam wykupione 3 zabiegi i z chęcią wrócę na kolejne zabiegi. Bardzo ciekawe propozycje cenowe na wybrane zabiegi. Personel bardzo profesjonalny i miły.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie była konieczna
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2013-06-19 10:26:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją