Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Centrum Promocji Zdrowia Pro-Farm mgr farm. Grzegorz Carowicz

Zawód: Dietetyk 
Adres: Dolnośląskie, 58-500 Jelenia Góra ul. Kraszewskiego 8/6
Telefon: Kom. 600 043 139
Adres e-mail: biuro1profarm(małpa)onet.pl
Strona internetowa: http://www.pro-farm.pl/
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 1723
Data utworzenia profilu: 19.06.2013 08:23:11
Data ostatniej aktualizacji: 19.06.2013 08:23:11 

Opinie o Centrum Promocji Zdrowia Pro-Farm mgr farm. Grzegorz Carowicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ich doradztwo w zakresie zywienia okazalo sie bezcenne. Szybko schudlam, nie traca przy tym zdrowia, a co wiecej odzyskalam dobre samopoczucie
Opinia dodana przez: dnia: 28.11.2013 11:14:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomici specjaliści, pomogli mi wygrać walkę z otyłościom dzięki ich poradom i wskazówką dotyczącym zdrowego odżywiania schudłam zdrowo. Zachęcam do skorzystania z ich usług
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milena dnia: 21.11.2013 11:24:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki nim wygrałam walkę z otyłością. Odpowiednio dobrali mi dietę i straciłam 20kg. Wyglądam zdecydowanie lepiej
Opinia dodana przez: dnia: 22.10.2013 12:23:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna pomoc w leczeniu natralnymi ziołami. Jeżeli ktoś chce zasiegnąć fachowej porady, to tylko tu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.10.2013 13:33:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Grzegorz Carowicz zna się na ziołach. Dowiedziałam się dużo potrzebnych informacji aby wrócić do zdrowia. Dieta przyniosła skutki
Opinia dodana przez: dnia: 25.09.2013 13:48:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dieta idealnie dobrana do moich potrzeb. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karola dnia: 03.09.2013 09:19:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znają się na żywieniu. Dieta odpowiednia dla mnie. Nie cierpię już na żadne dolegliwości
Opinia dodana przez: dnia: 13.08.2013 13:13:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrali odpowiednią dietę dla mojego 3-letniego synka alergika. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 31.07.2013 08:04:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomogli mi schudnąć poprzez odpowiednie dobranie diety. Dzięki nim moja samoocena wzrosła i samopoczucie się polepszyło
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.07.2013 09:27:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne szkolenia z zakresu ludzkiego zdrowia. Polecam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 11.07.2013 10:25:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne, ciekawe i pouczające szkolenia. Wszyscy wyszszli bardzo zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: fala dnia: 19.06.2013 08:24:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją