Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Debastor

Zawód: okna - sprzedaż, montaż, zabezpieczanie itp.  
Adres: Łódzkie, Ksawerów Wolska 3
Telefon:
Adres e-mail: debastor(małpa)debastor.com
Strona internetowa: www.debastor.com
Opis działalności: okna, rolety, żaluzje... Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 49x

Jakość usług: 100% wysoka 49x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 42x 4x
Ceny usług: 100% niskie 5x 40x
Ilość opinii w serwisie: 49
Ilość odsłon profilu firmy: 4780
Data utworzenia profilu: 2012-04-18 22:29:10
Data ostatniej aktualizacji: 2013-06-18 22:41:29 

Opinie o Debastor

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam żaluzje drewniane z Debastora. Bardzo duży wybór szarości. Również w węższych żaluzjach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-19 08:36:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma debastor montowała u mnie żaluzje drewniane. Bardzo dobra jakość i bardzo profesjonalny montaż. Cena bardzo przystępna. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2014-10-02 16:22:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po skorzystaniu z usług firmy Debastor podzielam opinię innych wypowiadających się! FIRMA OK, mili ludzie, produkty z wyższej półki za rozsądną cenę. Jestem zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2014-01-10 23:12:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam rolety zewnętrzne do całego domu. Szybki i sprawny montaż. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michalina dnia: 2013-09-02 10:22:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem bramę garażową segmentową z napędem na pilota. Szybki sprawny montaż, przystępna cena Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof P. dnia: 2013-08-26 22:19:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż markizy u mnie w domu przebiegł rewelacyjnie. Naprawdę polecam. Znają się na rzeczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kaja dnia: 2013-08-12 10:38:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymieniałem okna, teraz zamówiłem moskitiery do okien. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Marcin R. dnia: 2013-07-12 08:28:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamontowali mi moskitiery ramkowe ( na oknie balkonowym mam ramkę przesuwaną ) i nie mam problemów z plagą komarów POLECAM !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2013-06-28 14:52:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też mam od nich markizę. Rewelacja. W dodatku dostałam gwarancję na 5 lat. Opinia bardzo pozytywna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2013-06-21 13:34:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam markizę na taras z automatyką, sprawny montaż, konkurencyjna cena, jestem zadowolona. POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Nina dnia: 2013-06-18 22:38:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z firmy Debastor, jestem zadowolona, kupiłam w promocji markizę balkonową, miła i fachowa obsługa. Poleca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Genowefa dnia: 2013-03-08 10:37:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: solidnie i czysto Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-27 10:29:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i estetycznie zamontowali mi rolety elektryczne. Jestem zadowolony. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2013-02-15 14:10:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę 100% Jestem zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2013-02-13 09:50:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z promocji na rolety zewnętrzne Heroal. Cena bardzo niska za taką jakość... wow... Do tego pełen profesjonalizm. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julia dnia: 2013-02-07 11:59:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z promocji na roletki, jestem zadowolona, polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2013-02-02 12:11:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam w firmie Debastor rolety Dzień i Noc wyglądają przepięknie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-30 09:54:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam dom urządzony w starym stylu. Doradca firmy zaproponował mi żaluzje retro z miedzianym osprzętem. Są doskonałym uzupełnieniem wnętrza. Miła i fachowa obsługa. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-21 16:02:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma montowała mi rolety. Dosyć późno zgłosiłam się przed świętami, ale pomimo dużej ilości zleceń montaż odbył się przed świętami. Bardzo miła obsługa. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milena dnia: 2013-01-07 19:05:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z firmy Debastor, miła i fachowa obsługa. Poleca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zosia dnia: 2012-12-21 13:03:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w Debastorze zamówiłem żaluzje drewno efekt niesamowity. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-19 09:13:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma przykłada się do szczegółów. Robili u mnie duże gabarytowo rolety. Materiał trochę się uginał. Firma wymieniła mi obciążniki i wszystko jest ok. Naprawdę dbają o to, aby wszystko było jak należy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Antonina dnia: 2012-12-18 09:32:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem rolety zewnętzne w promocyjnej zimowej ofercie. Szybki i sprawny montaż, momo niesprzyjającej pogody. Napęd elektryczny też w promocji, łatwa obsługa radiowa, cicha praca silników. Jestem zadowolony. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Na razie nie było raklamacji.
Opinia dodana przez: Józef dnia: 2012-12-14 08:39:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zamówiłem na początku grudnia moskitiery do całego domu w firmie Debastor - dostałem 30% rabat (bo teraz nie jest pora) jestem zadowolony Polecam 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-12 11:07:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostatnio miałam montaż rolety wolnowiszącej dzień-noc. Firma jako jedyna zrobiła mi roletę o tak dużych gabarytach. Zastosowali lepszy obciążnik i udało się. Jak widać nie ma rzeczy niemożliwych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zosia dnia: 2012-12-10 11:42:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zepsuł mi się mechanizm przy żaluzjach. Firma Debastor szybko i tani naprawiła żaluzję, jestem zadowolony. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mietek dnia: 2012-12-10 09:53:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zamówiłem z montażem okna do całego domu w firmie Debastor jestem zadowolony z obsługi i montażu polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-05 09:24:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa obsługa. Bardzo duży wybór tkanin i super pomoc w doborze tkanin i profili. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2012-12-03 16:26:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam rolety zewnętrzne w kolorze sosny z błękitną obudową – ładnie dobrane zestawienie barw do istniejącej drewnianej elewacji, szybki i sprawny montaż Jestem zadowolona z efektu pracy Debastora. Serdecznie polecan firmę i pracowników.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gosia S. dnia: 2012-11-30 09:43:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zamówiłem okna wraz z montażem szybko i czysto jestem zadowolony polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2012-11-28 09:54:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do budowanego domu zamówiłam w Debastorze rolety zewnętrzne z napędem elektrycznym i bramę garażową panelową również z napędem i z pilotem. Napędy z firmy Somfy – 5 lat gwarancji. Sprawny montaż, przystępna cena, jestem zadowolana. Polecam firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Marzanna dnia: 2012-11-23 09:33:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem w Debastorze zabudowę balkonu roletą zewnętrzną. Niemiecki profil, automatyczna blokada rolety po opuszczeniu, fachowa obsługa, nietypowy kolor bez dopłaty, szybki sprawny i dokładny montaż. Jestem zadowolony. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Stańczyk dnia: 2012-11-16 09:03:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: właśnie Mi montowali tzw. panel traki jestem bardzo zadowolona gorąco polecam firmę DEBASTOR
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-14 10:20:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam montowane moskitiery. Znaleźli świetne rozwiązanie na drzwi, aby insekty nie wlatywały do środka, a mój czworonóg mógł się swobodnie poruszać. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2012-11-12 11:09:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem u nich rolety rzymskie do całego domu. Świetne wykonanie, tydzień przed terminem. Tak trzymać!
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-09 20:25:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w Debastorze zamówiłam roletki materiałowe jestem zadowolona, fachowy pomiar, doradztwo i montaż polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2012-11-08 14:57:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do budowanego domu zamówiłam rolety zewnętrzne HEROAL z napędem elektrycznym. Już przy pomiarach pan Marek zwrócił nam uwagę na krzywe wykonanie docieplenia, wspólnie ustaliliśmy sposób montażu, tak aby krzywizny były jak najmniej widoczne. Efekt jest lepszy od spodziewanego. Do tego sterowanie radiowe i czasowe – nowoczesne piloty ( dodatkowe naścienne w promocji ) i mam komfortową obsługę rolet. POLECAM !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2012-11-05 11:09:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam plisy i rolety dzień-noc. Fachowa obsługa. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-05 08:46:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zamówiłam roletki materiałowe, bardzo duży wybór tkanin, szybka realizacja Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-01 12:04:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawili mi roletę na stoisku u Ptaka. Zamiast kluczyka mam pilota, jestem zadowolony. POLECAM !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Staszek dnia: 2012-10-29 21:43:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w Debastorze zamówiłem okna, działają bez zarzutów, szybki i czysty montaż szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2012-10-28 22:12:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Debastor zakładała mi właśnie żaluzje panelowe. Wyglądają fantasycznie. A doradztwo pierwsza klasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-26 11:03:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam okna z Debastora, jeszcze nie wprowadziłem się do nowego domu - niestety w nocy miałem nieproszonych gości. Zniszczyli mi jedno okno. po moim telefonie, Pan Marek przyjechał z samego rana i pomógł zamknąć wyłamane okno i zaproponował sposób naprawy. Jeszcz tego samego dnia pracownicy naprawili okno. Polecił mi dodatkowo rolety zewnętrzne, trochę droga inwestycja, ale zamówię. Polecam firmę !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Krzysztof J. dnia: 2012-10-22 22:28:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamontowali mi 2 rolety zewnętrzne w bloku na 10 piętrze, szybko i tanio. Inna firma nie chciała nawet pomierzyć słysząc o 10 piętrze. Jestem zadowolony z usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tadeusz. dnia: 2012-06-18 12:11:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość rolet super, wystrój okien doradzony przez pracownika do dziś chwalony przez wszystkich odwiedzających, możliwość negocjacji cen
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Milka dnia: 2012-04-30 23:55:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: czy montowali komuś markizę z rozwijaną falbaną ? Jak to działa, czy jest bezawaryjne ? Proszę o opinie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tomasz Łaba dnia: 2012-04-24 22:01:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mam podobne zdanie na ten temat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-22 02:42:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrałem firmę Debastor do montażu okien z roletami w budowanym domu. Miałem zamówić rolety ręczne, pan Marek przekonał mnie na napęd elektryczny z pilotem. Za rozsądną dopłatą mam komfort obsługi przez wiele lat. Polecam firmę i fachową obsługę !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bez reklamacji
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2012-04-20 21:37:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Człowiek na moje oko kompetentny, z dużą wiedzą na temat okien i rolet. Wyróżniał się na tle innych "panów" którzy przyjezdżali do nas na budowę, zawsze miał dla nas czas, przyjeżdżał w soboty, zawsze oddzwaniał. Chcieliśmy produkt średniej klasy,bo obawialiśmy się kosztów- przekonał nas do wysokiej półki (schuco) za naprawdę niewielką dopłatą. Dzięki
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: marian44 dnia: 2012-04-18 22:38:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją