Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

WideoFotoZawadzki

Zawód: Kamerzysta 
Adres: Lubuskie, Krosno Odrzańskie
Telefon: 68 383 57 87 Kom. 600 371 917
Adres e-mail: wideofoto(małpa)vp.pl
Strona internetowa: www.wideozawadzki.pl
Opis działalności: Kompleksowa obsługa związana z filmem i fotografią uroczystości rodzinnych. Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x 1x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 980
Data utworzenia profilu: 2013-06-13 11:33:40
Data ostatniej aktualizacji: 2013-06-13 11:33:40 

Opinie o WideoFotoZawadzki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam i jestem pod wrażeniem... Zapamiętałam szczególnie moment, gdy Pan Józek się wzruszył w trakcie filmowania... Człowiek z sercem :) I fachowiec :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lozanna dnia: 2013-11-12 11:37:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm pełną gębą. Nic dodać, nic ująć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-24 13:01:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy za fantastyczny reportaż z wesela. Jesteśmy po prostu zachwyceni produkcją. Życzymy w przyszłości kolejnych sukcesów!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-21 10:29:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tego operatora polecił mi znajomy i dobrze że go posłuchałem. Zarówno ja jak i żona oraz rodzina jesteśmy zadowoleni z filmu weselnego, a o zdjęciach już nie wspomnę. Wspaniała robota. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-03 12:23:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna jakość filmu. Jestem bardzo zadowolony z jego pracy. Dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-06 13:50:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdjęcia dostałem przed terminem i cała rodzina mogła usiąść i spokojnie je obejrzeć. Na pierwszy rzut oka widać było że fotograf bardzo się starał oddać uroczystość jej uczestników i tło w którym wszystko się działo. Niesamowita ostrość i rozdzielczość zdjęć. Fajnie że się na niego zdecydowałem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-04 15:22:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczny człowiek, z kulturą osobistą. W trakcie pracy widać było z jego strony bijąca pasję oraz doświadczenie. Ten Pan oddaje się pracy w 100%. Byłem pod wrażeniem. Oferują wysoką jakość usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-13 11:34:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją