Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Przedsiębiorstwo informatyczne LANFORM Sp. z o.o.

Zawód: komputery - sieci-systemy-internet  
Adres: Łódzkie, Łódź
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 18x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 13x 1x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 1250
Data utworzenia profilu: 12.06.2013 10:42:26
Data ostatniej aktualizacji: 12.06.2013 10:42:26 

Opinie o Przedsiębiorstwo informatyczne LANFORM Sp. z o.o.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja firma często organizuje przeróżne szkolenia, czesto prowadzone przez firmę Lanform, są znakomite, przekazują pożyteczną wiedzę w sposób jasny i zrozumiały, nawet osoba zupełnie nieznająca się na komputerach wszystko zrozumie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 20.01.2014 10:06:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stworzone przez nich oprogramowanie jest bardzo dobre. Wszystko działa jak należy. Profesjonaliści, którzy potrafią dostosować się do klienta. Niska cena usługi. Polecam
Opinia dodana przez: Kazimierz dnia: 03.01.2014 08:59:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetni fachowcy, szybko wykonali stworzone idealnie pod profil usług naszej firmy odpowiednie oprogramowanie, znakomicie się na nim pracuje, znacznie to ułatwiło pracę kadr.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karina dnia: 17.12.2013 08:44:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna firma, pracują w nim świetni profesjonaliści, stworzyli na potrzeby mojej firmy łatwe w obsłudze oprogramowanie, dzięki niemu praca stała się bardziej efektywna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 06.12.2013 11:15:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjni fachowcy, szybko i profesjonalnie wykonali stronę internetową mojej firmy, dzięki nim jesteśmy bardziej rozpoznawalni i mamy więcej zamówień do realizacji, to profesjonalny i solidny zespół, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irek dnia: 18.11.2013 09:04:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza firma z jaką przyszło mi współpracować, to zespół ludzi, którzy znają się na tym co robią. Stworzyli oprogramowanie do mojej formy budowlanej i spisuje się znakomicie, jest łatwy w obsłudze. Gorąco zachęcam do skorzystania z ich oferty
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 17.10.2013 09:50:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lepsza firma informatyczna z jaką współparacowałem. Bardzo dobry kontakt, pełen profesjonalizm. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.10.2013 11:10:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oferują profesjonalne szkolenia informatyczne, moja firma często korzysta z ich usług, są bardzo solidni, a do tego oferowane przez nich usługi są w niskich cenach. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 04.10.2013 08:17:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zaprojektowała strone internetową mojej działalności. Ceny innych firm były przerażające, a bardzo zależało mi na profesjonalizmie. Współpraca okazała się owocna i otrzymałam strone www zgodna z moimi oczekiwaniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sciopka dnia: 19.09.2013 10:35:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Strona którą stworzyła dla mnie firma Lanform przypadła mi do gustu. Jest czytelna, łatwo można znaleźć na niej informacje. Właśnie o coś takiego mi chodziło. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 16.09.2013 12:51:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma, która przeprowadziłam bardzo profesjonalnie szkolenie w mojej firmie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weny dnia: 22.08.2013 08:03:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo profesjonalnie przeprowadzone szkolenia..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: d. dnia: 20.08.2013 12:59:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki ich szkoleniom zgłębiłem wiedzę na temat komputerów. Profesjonaliści. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 05.08.2013 08:07:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie przeprowadzili szkolenia komputerowe w mojej firmie dla pracowników. Teraz wiem,ze oni będą mieli lepsze wyniki w pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: helka dnia: 25.07.2013 08:34:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie wykonana strona internetowa dla mojej firmy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julia dnia: 16.07.2013 13:22:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjni programiści. Wykonali już 3 zlecenia dla mojej firmy i za każdym razem jestem zadowolony, Bardzo miły kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Fredd dnia: 11.07.2013 13:56:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobra jakosc ich ulugi. 100% zadowolenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.07.2013 09:52:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam tych fachowców. Stworzyli mi świetna stronę internetową.Wszystko odbyło się ekspresowo i po atrakcyjnej cenie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 12.06.2013 10:43:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją