Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Instytut Strategii Finansowych Cezary Krawczyk

Zawód: doradztwo finansowe  
Adres: Mazowieckie, 05-530 Góra Kalwaria Kalwaryjska 73
Telefon: 22 727 24 42 Kom. 605 532 500
Adres e-mail: isf(małpa)ratus.com.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Doradztwo w zakresie prowadzenia działalności gospodarczej i zarządzania PKD 70.22.Z. Słowa kluczowe: doradztwo, holding, działalność gospodarcza, szkolenia BHP

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 9x 2x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 932
Data utworzenia profilu: 2013-06-06 08:31:27
Data ostatniej aktualizacji: 2013-06-06 08:31:27 

Opinie o Instytut Strategii Finansowych Cezary Krawczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna oferta i jestem zadowolona,ze mogłam z niej skorzystac. Wszystko poszło lepiej niz oczekiwałam. Świetni ludzie. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-12 12:52:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najważniejsze, że udało mi się otworzyć działalność, a nie było łatwo. Wielka szkoda, że w instytucie nie prowadzą księgowości, nie zastanawiałabym się nad współpracą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-27 14:50:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma. Dziękuje za wszystko. Jestem bardzo zadowolony z Waszej pracy. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-26 15:09:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Personel mojej firmy został przeszkolony w kwestiach bhp. Szybko mi się udało załatwić to szkolenie, a bardzo duża w tym rola instytutu, który pomógł wszystko zorganizować. Wielkie dzięki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-24 09:22:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porządku, w ogóle nie żałuje że skorzystałam z usług. Według mnie warto było bo dzisiaj mam sprawy opanowane. Pan Cezary to bardzo miły człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-21 08:30:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Cezary jest bardzo miły i pomocny. Doradztwo mi sie przydało. Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-15 14:49:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mi natomiast udzielono pomocy przy likwidacji spółki. Brak uwag. Sprawnie i sumiennie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-30 10:33:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajnie, fajnie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-24 09:01:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z usług i jestem bardzo zadowolona. Firma się sprawdziła według mnie w 100 %. Wszystko poszło według moich oczekiwań. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-26 08:20:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomógł mi znakomity specjalista, który świetnie znał się na zakładaniu spółek. Do tego jego porady okazały się niezbędne. Wszelkie formalności zostały już załatwione. Polecam tą firmę. Warto tam się udać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-15 12:57:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podziękowania dla Pana Czarka za wszelką pomoc, za udaną współpracę. Jestem bardzo zadowolony, że zmierza ona w pożądanym kierunku. Profesjonalne podejście do tematu, szeroka wiedza w zawodzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-06 08:32:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją