Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zwierzo - wizaż Piotr Szarecki

Zawód: fotografika - usługi Groomer 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-100 Toruń Józefa Wybickiego 96/9
Telefon: Kom. 696 354 270
Adres e-mail: piotr(małpa)siersciuch.com
Strona internetowa: www.siersciuch.com
Opis działalności: Usługi pięlegnacyjne dla zwierząt oraz transport i fotografia zwierząt. Słowa kluczowe: Psi fryzjer Toruń, strzyżenie psów Toruń, Trymowanie psów Toruń, Fotografia Zwierząt

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 3351
Data utworzenia profilu: 2011-09-07 22:21:40
Data ostatniej aktualizacji: 2013-06-04 11:00:30 

Opinie o Zwierzo - wizaż Piotr Szarecki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam usług. Pies zawsze jest czysty, pachnący i b.ładnie obstrzyżony a pazurki ładnie spiłowane i zaokrąglone, bez zadziorów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2017-02-23 23:00:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Polecam serdecznie, bardzo ładne cięcie, w końcu moja Misia wygląda jak modelka. Bardzo ładny lokal, miła fachowa obsługa jestem bardzo zadowolona. Polecam i Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marlena dnia: 2015-04-05 14:31:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem szczęśliwą posiadaczką kilku piesków, wszystkie od 2 lat strzygę u pana Piotra i nie miałam nigdy zastrzeżeń co do zachowania, samopoczucia oraz wyglądu piesków, prześliczne za każdym razem. Serdecznie polecam i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janina dnia: 2013-06-04 10:56:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Serdecznie polecam ten zakład. Posiadam 3 Psy ras agresywnych, żeby poddać je pielęgnacji zdarzało mi się jeździć do różnych groomerów w kilku miastach. Co stało sie uciążliwe. Trfiłem do salonu przypadkiem i bardzo się z Tego cieszę gdyż mam dużo mniej kłopotów. Fryzjer opanował wszystkie psy. Nie wracają po zabiegach ogłupione z powodu środków uspokajających jak to bywało wcześniej a i wyglądają dużo lepiej. Serdecznie polecam wszystkim psiarzom i kociarzom.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2013-06-03 14:20:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: usługi wykonywane profesjonalnie, wysokiej klasy sprzęt i kosmetyki, usługa wykonana bez pośpiechu i bardzo starannie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: od Mikiego dnia: 2011-10-11 13:46:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowe podejście i szybka obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-10 00:05:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją