Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

PW TAKT JERZY PISULA

Zawód: sprzątanie  
Adres: Lubelskie, 20-703 Lublin Cisowa
Telefon: Kom. 601334304
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.takt.efirmy.pl
Opis działalności: sprzątanie, Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 10x 1x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 1895
Data utworzenia profilu: 2013-06-04 08:40:43
Data ostatniej aktualizacji: 2013-06-04 08:40:43 

Opinie o PW TAKT JERZY PISULA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidnie, wywiazuja sie ze zobowiazan. Firma dobrze sprawdza sie przy kompleksowym sprzataniu duzych obiektow. Dobre jest to ze odsniezaja tez parking/podjazdy w okresie zimowym, wiec nie musialem juz szukac do tego nowej ekipy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2015-07-01 00:23:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała ekipa sprzątająca, rewelacyjnie zajęli się wysprzątaniem mojego biura, jestem bardzo zadowolona z ich usług, to świetna firma
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emilia dnia: 2013-11-26 12:26:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam na próbe z usług firmy i zleciłam najpierw przed zimowe mycie okien. Zadanie poszło im bardzo dobrze, więc współpracuje z nimi i co tydzień sprzataja mi całe mieszkanie. Takt jest godny zaufania, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-21 14:37:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myslałam, że po zniszczeniu przez mojego syna wykładzieny (wylał na nią klej) juz nic jej nie uratuje. Skorzystałam jednak z prania wykładzin u firmy Takt i ja odratowali. Polecam, świetni fachowcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-22 08:05:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okna lśnią! Firma Takt zadbała o błysk okien, nie zostawili smug, w pomieszczeniach jest jaśniej. Solidnie wykonane zadanie. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-09 11:39:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wynajęłam tę firmę na próbę. Mycie okien poszło im szybko i dokładnie. Nie było żadnej fuszery. Teraz będziemy podpisywać umowę na sprzątanie całego biura.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2013-09-25 07:54:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze umyte okna. Jestem zadowolona z dobrego wykonania tej pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2013-09-11 09:18:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze sprzątają w mojej firmie magazyny przed kontrolą i zawsze wypadamy dobrze. Robią wszystko dokładnie i sumiennie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-14 10:02:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie sprzątanie mojego biura. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Juka dnia: 2013-08-01 12:29:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają bardzo duży wybór mopów i innych akcesoriów do mycia podłóg w przystępnych cenach polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Velka dnia: 2013-07-18 09:34:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ta sprząta biura w firmie, w której pracuje. Jestem z nich bardzo zadowolona, po ich wizycie wszystko lśni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2013-07-12 14:07:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: gdyby nie firma pana Jerzego to sprzątałbym po remoncie do gwiazdki:) polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2013-06-27 09:52:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją