Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

R7 Serwis

Zawód: samochody - stacje obsługi Mechanik 
Adres: Małopolskie, 30-133 Kraków Juliusza Lea 116
Telefon: 12 626 20 94
Adres e-mail: biuro(małpa)r7serwis.pl
Strona internetowa: www.r7serwis.pl
Opis działalności: przeglądy, mechanika, sprzedaz części, wulkanizacja Słowa kluczowe: mechanik kraków, warsztat samochodowy kraków, badania techniczne kraków

Ocena: 61% pozytywna 13x 8x

Jakość usług: 65% wysoka 13x 1x 7x
Terminowość: 80% bez zastrzeżeń 16x 1x 4x
Ceny usług: 64% niskie 11x 4x 6x
Ilość opinii w serwisie: 21
Ilość odsłon profilu firmy: 3390
Data utworzenia profilu: 02.06.2013 15:55:02
Data ostatniej aktualizacji: 02.06.2013 15:55:02 

Opinie o R7 Serwis

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naciągacze, na siłę znajdują problemy żeby nie podbić badania technicznego. Żeby zarobić na naprawie. Zdzierają kasę i tyle !!! Unikaj tego miejsca !!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Jan Pazdzior dnia: 08.07.2020 15:56:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam! Podczas przeglądu wykryte usterki nie potwierdzone w dwóch innych niezależnych serwisach. Naciągacze i cwaniaki, omijać z daleka zarówno serwis jak i stacje kontroli.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: KMM dnia: 08.10.2019 10:18:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fatalna obsługa, bardzo nie miła. Blondynek na lea to typowy przykład bezwzględnego chama oraz bezczelnego i aroganckiego pseudo człowieka. NIE POLECAM
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 08.12.2016 07:27:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety ale serwis przy Dobrego Pasterza to banda nieudaczników. Naprawa zawieszenia kosztowała mnie blisko 800 zł a efekt był taki że prawie drugie tyle musiałem wydać w ASO bo panowie dobrali złe części. SZCZYT AMATORSZCZYZNY, nie wiem czy zatrudniają tam praktykantów ale nikomu nie polecam takiego serwisu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Rafał83 dnia: 14.06.2016 18:00:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidnie zrobiona wymiana opon na wiosne + przegląd. Cena pozytywnie mnie zaskoczyła jakość i fachowość wykonania usługi. Byłem w Warsztatcie R7 na Lea i z pewnością będzie to mój zakład jesli takie ceny utrzymają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bolek Rulewski dnia: 26.04.2016 10:13:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiliśmy przegląd w naszym starym garbusie. Mam New Beetle i szczerze powiem, że się chłopaki do przeglądu przyłożyli, trochę długo im to zajęło ale w końcu zobaczyłem warsztat który robi przegląd a nie go podbija, za to moja super ocena. Pozdrwiam Michał
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał Burnat dnia: 25.04.2016 15:23:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa w R7 na ulicy LEA w Krakowie na bardzo wysokim i profesjonalnym poziomie, naprawa wachaczy w Passacie B5 szybko, solidnie i nie drogo. Co najważnijsze to nie czekałem jak na Warszawskiej 4 godziny, cała robota ogranięta szybko, wręcz ekspresowo, z opinią wstrzymywałem się pół roku żeby sprawdzić jak działają, wszystko super zatem pozytywnie wystawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było
Opinia dodana przez: Michał Ostaszewski dnia: 23.04.2016 10:44:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonaliśmy przegląd Opla Insygnia w R7 na Lea w Krakowie, bardzo solidnie zrobiony, wymiana klocków na takie jak chciałem, wymiana płynów również. Bardzo solidna i rzeczowa robota, koszty chyba jak wszędzie ale jakość wykonania usługi na duży plus.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadek dnia: 20.04.2016 11:24:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawialismy z mężem Toyote Rav4 i można pochwalić jakość wykonania usługi, może nie mają jakiś super niskich cen ale drogo też nie jest ważne, że samochód jeździ i od kilku miesięcy nic nie tłuczę się.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna Budziszyńska dnia: 18.04.2016 10:44:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawiam samochody u nich od 2005. cały czas stała i bardzo dobra załoga. Polecam zawsze znajomym. Można porozmawiać zawsze uczynni. Nie spotkałem się żeby źle wykonali naprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek i Aneta dnia: 17.04.2016 10:41:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybka naprawa, przyjechałem na wymianę klocków i płynów bez umawiania i za 2 godzinki znalazł się wolny termin. Cena odpowiednia jak na Kraków.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było
Opinia dodana przez: Mateusz Borkowski dnia: 07.04.2016 08:04:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usterka w moim aucie Volkswagen wykonana bardzo fachowo, szybko, nie stałam w kolejce 3 godziny jak ostatnio na Warszawskiej w innym warsztatcie. Mili Panowie i usmiech a nie schiza że im się nie chce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nadia Barszcz dnia: 21.03.2016 12:12:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawiałem w R7 na Lea w Krakowie w swoim aucie, wahacze przednie, klocki hamulcowe, wymieniałem olej, uzupełniałem płyny eksploatacyjne, oraz wymieniałem pasek alternatora. Super obsługa, profesjonalne podejście do klienta oraz uczciwość i rzetelność w realizacji naprawy. Serdecznie Wszystkim użytkownikom 4 kółek POLECAM !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał Hossa dnia: 09.03.2016 08:20:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Krakowie polecam tylko R7 już do różnych „ mechaników „ i pseudo specjalistów jeździłam i zawsze na coś mnie nakręcili i przepłacałam, tutaj pojechałam poproszę o wymianę klocków, klocki wymieniono zapłaciłam 8 dych nikt mi bzdur nie gadał, zrobili szybko i solidnie jak dla mnie rewelka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Laura Sałowska - Berec dnia: 29.02.2016 15:04:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólnie po kontroli samochodu wyszły usterki i powiedziano,że przeglądu nie przejdzie ale po naprawie kilku rzeczy da się podbić dowód.Usługę wykonano dowód podbity pojechałem gdzie indziej sprawdzić samochód i okazało się,że naprawiono najmniej istotne rzeczy.NIE POLECAM
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: roman dnia: 03.05.2015 10:49:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam. Naprawiana usterka po niedługim czasie znowu się pojawiła. Totalna fuszerka.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 21.04.2015 13:11:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem klientem R7 już od dawna, jestem bardzo zadowolony z usług, terminy w porządku, a obsługa profesjonalna, nie zdarzyła mi się jeszcze "reklamacja".
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: marek krk dnia: 25.09.2013 09:40:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osobiście korzystam z usług R7 od wielu lat i naprawdę jestem zadowolony, ,dziwią mnie negatywne opinie ale ludzie różnymi wynalazkami jeżdżą :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie miałem problemu
Opinia dodana przez: Fast dnia: 25.09.2013 09:36:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po naprawie samochodu po 2 tygodniach ta sama usterka wystąpiła ponownie, totalna amatorszczyzna nie Polecam! Udałem się do innego warsztatu zapłaciłem mniej a samochód działa do dziś bez zarzutu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 09.09.2013 12:38:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drogo to przede wszystkim, może wszędzie w Krakowie tak jest ale jak dla mnie za drogo (nie mam porównania jak jest gdzie indziej). Naprawa została wykonana w terminie, ale wcześniejsze zapewnienia o cenie to bajki bo później "wychodzi" dużo więcej, a zrobione jest mniej niż mówili że "musi być", jedyny plus/minus to, że później badanie techniczne robione jest nawet bez wjazdu na kanał...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 20.08.2013 12:24:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientem tego warsztatu już dłuższy czas. Wszystkie usługi (wulkanizacja, wymiana szyb i klocków hamulcowych, cykliczne przeglądy) wykonywane są zawsze profesjonalnie i, co bardzo ważne, szybko. Ceny także są bardzo w porządku jak na Kraków. Obsługa bardzo miła - widać, że pracownicy znają się na rzeczy, potrafią doradzić i są kontaktowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.06.2013 15:58:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją