Opinie o STOL-SŁAW SŁAWOMIR KURZYŃSKI BYDGOSZCZ, TORUŃ OTOWICE

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

STOL-SŁAW SŁAWOMIR KURZYŃSKI

Zawód: stolarka budowlana Stolarz 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 86-070 BYDGOSZCZ, TORUŃ OTOWICE OTOWICKA 2
Telefon: Kom. 501-053-032
Adres e-mail: stolslawkurzynski(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.stol-sław.pl
Opis działalności: PRODUCENT: SCHODY DREWNIANE, SCHODY DYWANOWE, DRZWI DREWNIANE, DRZWI BEZPRZYLGOWE, MEBLE, USŁUGI STOLARSKIE Słowa kluczowe: SCHODY DREWNIANE, DRZWI DREWNIANE, MEBLE, USŁUGI STOLARSKIE, SCHODY DYWANOWE, DRZWI BEZPRZYLGOWE

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 5x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 4689
Data utworzenia profilu: 2013-05-30 12:00:40
Data ostatniej aktualizacji: 2013-05-30 12:00:40 

Opinie o STOL-SŁAW SŁAWOMIR KURZYŃSKI

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Sławek jest stolarzem godnym polecenia. Pracuje na bardzo dobrych produktach, Bardzo dobry kontakt i duża cierpliwość U nas Pan Sławek robił kuchnię, drzwi, i schody Polecam, polecam, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: relda dnia: 2014-10-23 21:59:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwy stolarz i .! Wszystko na 100% Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: radek dnia: 2014-03-13 21:26:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy BARDZO ZADOWOLENI z prac jakie wykonywał u nas w domu p. Sławek (schody spiralne samonośne i odnowienie drzwi). Prace wykonywano starannie, sumiennie i co ważne zachowując przy tym ogólny porzadek i czystość. Dokładność, precyzja, terminowość oraz kompetentne doradztwo stanowią podstawę do polecania usług p. Sławka. Nie sąsdzę aby ktoś mógłby być nie zadowolony z usługi. Firma godna dalszego polecenia. Jeszcze na pewno skorzystamy z doświadczenia p. Sławka (min do schodów wejściowych do domu).
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marcin i Iwona dnia: 2013-07-23 09:37:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanej usługi.Prace wykonano b.starannie,dokładnie i b.czysto.Bardzo solidnie i dobrze wykonane drzwi. Ciekawy i przemyślany projekt, bardzo duży wybór materiałów sprawił, że drzwi idealnie komponują się z wnętrzem. Wszystko dopracowane w najmniejszym detalu. Miło mi stwierdzić ,że Pan Sławek to Fachowiec godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga i Tomek dnia: 2013-06-06 21:51:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z efektu końcowego. Pan Sławomir wie co robi. Schody wyglądają przepięknie, za przestępną cenę. Fachowiec godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji, wszystko wygląda tak dobrze, że raczej nie będzie... ;-)
Opinia dodana przez: Małgosia/Bydgoszcz dnia: 2013-06-03 21:14:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Sławek wykonał u nas drzwi jesionowe bezprzylgowe i schody dywanowe. Jesteśmy zachwyceni. Montaż czysty i sprawny. Firma Stol-sław jest naprawdę godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: BRAK
Opinia dodana przez: radd Bydgoszcz dnia: 2013-05-30 12:03:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją