Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zespół Muzyczny VARIO

Zawód: muzycy, muzyczne zespoły  
Adres: Podkarpackie, Rzeszów
Telefon: Kom. 663-983-224
Adres e-mail: zespolvario(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.zespolvario.pl
Opis działalności: obsługa muzyczna imprez - wesela,eventy , wszelkie inne taneczne Słowa kluczowe: obsługa muzyczna imprez - wesela,eventy , wszelkie inne taneczne

Ocena: 100% pozytywna 48x

Jakość usług: 100% wysoka 44x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 44x
Ceny usług: 100% niskie 44x
Ilość opinii w serwisie: 48
Ilość odsłon profilu firmy: 1959
Data utworzenia profilu: 2013-05-27 13:06:59
Data ostatniej aktualizacji: 2013-05-27 13:06:59 

Opinie o Zespół Muzyczny VARIO

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opadł już kurz po weselu i emocje opadły i teraz mogę na spokojnie powiedzieć, że lepiej nie mogłam trafić z wyborem zespołu, który wypadł znakomicie i dał dużo radości wszystkim, a noc była wyjątkowo szalona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paula dnia: 2019-03-20 19:43:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najbardziej mi się spodobała w tym zespole wokalistka, która ma cudowny głos, a chłopaki fajne i przystojne. Musze się przyznać, że grają niezwykle taneczną muzykę pełną wigoru i to najbardziej liczy się na tanecznej imprezie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2019-02-26 13:17:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Taki zespół bez dwu zdań mogę każdemu polecić. U mnie wykonali wspaniałą pracę i od podpisania umowy do zakończenia poprawin byli profesjonalni i super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 2019-01-27 22:12:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół jak naj bardziej ok. ikra oraz postawa bardzo mi się podobała. Dużym plusem jest komunikatywność i fajny styl bycia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mundek dnia: 2018-12-21 19:30:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z przyjemnością bawiłam się na weselu przy udziale ich a zwłaszcza genialnej muzyce. Mają świetny repertuar, który potrafią wdrożyć w życie i to mi się bardzo podobało. Mojej strony mega pozytyw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łucja dnia: 2018-11-28 22:59:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Vario ładnie gra, ale także świetnie się prezentuje od strony wyglądu i osobowości. Przyjemnie patrzeć jak muzycy robią to, co potrafią najlepiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klara dnia: 2018-10-28 18:29:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: co tu dużo mówić? to urodzeni muzycy i artyści. a prywatnie mega sympatyczni ludzie. nasza współpraca przebiegła więcej niż pomyślnie. polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ADAM dnia: 2018-08-29 08:28:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Vario jest ciekawą grupą muzyczną, która potrafi swoimi umiejętnościami i haryzmą rozkręcić każdą imprezę. Do tego posiadają w repertuarze modne i znane szlagiery, które każdego na parkiet zagonią.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2018-07-30 19:45:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaliczyłam wiele wesel, ale to na którym grało Vario było rewelacyjne. Od pierwszego momentu było widać, ze to czysty spontan i ze chcą się z radością związaną z muzyką podzielić z innymi. Nie ma możliwości żeby przy takiej muzyce nie bawić się na parkiecie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lusia dnia: 2018-06-27 18:46:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na imprezie u znajomych nie źle się ubawiłam i główną zasługą tego faktu było to, że grało fajne Rzeszowskie Vario. Zespół nie tylko świetnie grający, ale także niezwykle sympatyczny i fajnie łapiący kontakt z gośćmi. Takie coś zawsze mi się podoba i popieram.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirabelka dnia: 2018-05-28 12:34:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mi się podoba Vario i chodzi oczywiście o ich kunszt muzyczno – wokalny i jak się zachowują na scenie. Jednak inna rzecz jest bardzo charakterystyczna dla tej grupy i jest to dobry gust związany z ubiorem i potrafią stosownie wyglądać. W końcu jak by nie było jak Cię widzą tak Cię piszą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirella dnia: 2018-04-28 15:22:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękny i dynamiczny zespół, który rozkręca każdą imprezę na 102 fajerki. Widziałam ich na weselu u znajomych i rewelacyjnie grali na wysokim i równym poziomie przez całą noc. Nigdy się tak nie wytańczyłam jak przy ich muzyce. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Celina dnia: 2018-02-28 16:12:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ciekawy i nieszablonowy zespół, który gra na wielu instrumentach i posiada rewelacyjny vocal. W połączeniu to z dobrym sprzętem robi duże wrażenie na gościach. Osobiście mi się podobało. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2018-01-23 19:23:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam szczęściarą , bo ta kapela zagrała wyjątkowo podczas mojego święta i wykonali wszystkie piosenki, które wcześniej z nimi ustaliłam. Caly scenariusz weselny wykonany w całości, a do tego słowni, i przesympatyczni. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Majka dnia: 2017-12-28 18:24:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajnie grają a oczepiny przy ich wykonaniu, to mistrzostwo świata. Śmiechu było co nie miara??.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bronislawa dnia: 2017-11-11 13:47:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalny zespół. To co zaprezentowali u nas na weselu, to prawdziwa klasa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eryk dnia: 2017-10-14 11:04:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezwykle sympatyczny i jednocześnie profesjonalny zespół. Bardzo dobrze się zaprezentowali na weselu i swoją postawą i wykonaniami świetnie zabawiali gości weselnych. Mega sprawa. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jędrek dnia: 2017-09-24 22:03:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie jesteście numerem jeden w swojej branży, a oprawa muzyczna pod Waszą egidą to była szustka w totka. Jeszcze do dziś Was wspominają wszyscy. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edek dnia: 2017-07-28 19:12:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna weselna kapela. W niczym nie ustępują znanym zespołom. Była bardzo fajna zabawa przy ich muzyce.polecam taki zespół każdemu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiola dnia: 2017-07-26 13:01:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy takiej muzyce co oni serwują przez całą noc, to można się doskonale bawić, ale dobrze jest też się zaopatrzyć w redbulla. Jednym słowem są nie do podrobienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emilia dnia: 2017-06-13 15:45:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam przyjemnośc bawić się na weselu przy ich muzyce. Pod każdym względem byli fantastyczni. Swoją muzyką oczarowali całą salę i było ekstra przez całą noc. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nadia dnia: 2017-05-18 21:42:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół Vario to dobrze wydane pieniądze na wesele. Zamówiłem ich w prezencie córce i zięciowi i super jesteśmy zadowoleni z ich prowadzenia imprezy. Polecamy wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2017-04-09 10:32:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zatrudnienie tej kapeli było świetnym pomysłem, bo dobrze zadbali o oprawę muzyczną i samopoczucie gości. Polecamy gorąco i pozdrawiamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna i Artur dnia: 2017-03-15 15:24:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dawno się tak nie ubawiłam jak na weselisku u kumpeli, gdzie przygrywała do tańca fantastyczna kapela. Mieli duży bagaż szlagierów i w obyciu przesympatyczni!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marzenka31 dnia: 2017-02-24 12:08:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie to numer 1 i na każde wesele brałabym ich w ciemno. Profesjonalni, muzykalni z wielką paką piosenek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MatyldaK dnia: 2017-01-20 22:14:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myślę, że warto zainwestować w dobry zespół jak ten i w pełni cieszyć się doskonałą muzyką i widzieć jak wszyscy się dobrze bawią. Kapela jest warta każdej ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milan dnia: 2016-12-26 19:21:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znajomi polecili mi ten zespół na wesele i skorzystałem z tego polecenia. Była to świetna decyzja, bo zespół okazał się bardzo fajny. Przez całe wesele ładnie grali, a zabawy oczepinowe były super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tonio32 dnia: 2016-11-19 16:15:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bawiłam się z mężem na weselu jego brata i grała tam fantastyczna kapela, która świetnie zabawiała gości i mieli niesamowite pomysły na weselne zabawy. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milette dnia: 2016-10-18 22:28:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak ma się ochotę mieć udane wesele przy dobrej muzyce, to polecam ten zespół. Dzięki im przetańczyłam jedno z najlepszych wesel w moim życiu. Grali dosłownie wszystko i do samego końca trzymali wysoką formę. Dla tego bardzo ciepło ich wspominam i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krakowiak a dnia: 2016-09-25 16:47:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajnie graja i prowadzą, świetny repertuar!Wiem bo moja rodzinka brała ich na wesele.polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hania dnia: 2015-11-23 08:21:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały zespół, fenomenalny skład. Dzięki Wam Kochani mielismy niepowtarzalne wesele, które goście nieustanie wspominają. Jesteście niepowtarzalni, Dziękujemy i wszystkim polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 2015-10-29 07:58:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny zespół ! Bardzo profesjonalni, uczciwi i kulturalni. Nie robią sobie przerwy co chwilkę jak to bywa z innymi zespołami. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-24 14:40:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na sylwestra wymiatali ! Świetny zespół !
Opinia dodana przez: Gali dnia: 2015-07-02 16:17:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ładnie grają i śpiewają. Polecam!!
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2015-06-18 13:34:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze mi się z nimi współpracowało. Zabawili nas wszystkich do wspólnej zabawy ;)
Opinia dodana przez: TOmek dnia: 2015-04-28 21:02:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wesele było super, repertuar bez zarzutu, a jakie nagłośnienie, wszyscy goście bawili się tak że, aż brakło tchu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolek32 dnia: 2014-06-30 12:19:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widać,że zespół ma spore doświadczenie w tej dziedzinie bo wszystko zostało poprowadzone profesjonalnie. Zdążyłem ekipę bardzo polubić bo sprawili że impreza się udała w 100%. Goście którzy byli to do dzisiaj nie mogą wyjść z podziwu. Można powiedzieć,że zaspokoili nasze potrzeby bez żadnego problemu. Jeśli chodzi o muzykę to była świetna, większość znała utwory więc bardzo fajnie. Super. Dziękujemy!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-13 09:41:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To prawdziwi zawodowcy. Profesjonaliści. Na weselu zrobili show. Potrafili zagrać na raz tyle stylów muzycznych i same najlepsze przeboje i wszystko było na żywo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-06 08:12:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny i terminowy zespół, nie należy do najdroższych ale też nie jest za tani za to dorównuje najlepszym, byłem na paru weselach ale najlepiej się bawiłem na własnym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-07 13:13:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wcale mnie nie dziwą dobre opinie na ich temat. A ich menago Tomek to bardzo równy gość.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-10 15:37:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy za wspaniałą zabawę. Było cudownie. Życzmy wam kolejnych, równie udanych sukcesów!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia i Waldek dnia: 2013-11-22 09:49:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten zespół z nimi dobra zabawa murowane :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-13 13:42:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli chodzi o branże weselną i sceniczną to są prawdziwi fachowcy. Grali bardzo dobrze i na pierwszy rzut oka widać obycie na tego typu imprezach. To prawdziwi zawodowcy. W moment złapali kontakt z publicznością i sprawili, że się wszyscy ładnie do końca wesela bawili i nie było żadnego wyjątku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-12 11:08:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze to własnie oni byli na mojej imprezce. Było bardzo fajnie. Wszyscy sie bawiliśmy do białego rana. Do dzisiaj pamiętam ból nóg ale warto było. Repertuar przypasował każdemu. Miła i sympatyczna grupka. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-09 10:57:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabawa była niesamowita ale to wszystko dzięki nich bo to oni tak fajnie to wszystko poprowadzili. Fajna atmosfera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-11 11:35:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja ! Polecam !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-08 09:24:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oferują bardzo wysoką jakość oprawy muzycznej. Jeden z lepszych zespołów, z jakimi przyszło mi się bawić. Nawet przez chwilę nie nudzili swoją postawą, zagrali bardzo żywiołowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-07 09:57:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół bardzo mi sie podoba, grają na prawdę extra. Ja cały czas pozytywnie wspominam wesele mojej siostry. Wszyscy się razem bawiliśmy, stworzyli taką fajną atmosfere. Super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-27 13:07:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją