Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

szaf-mix Lucjan Lenart

Zawód: Stolarz 
Adres: Mazowieckie, 02-495 warszawa karola adamieckiego 14
Telefon: Kom. 601-292-789
Adres e-mail: lucjanlenart(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.szafynawymiar.waw.pl
NIP:
5222997261
Opis działalności: Wykonujemy meble na zamówienie:szafy,garderoby,kuchnie serdecznie zapraszamy pomiar oraz wycena gratis!Po więcej informacji zapraszam na www.szafynawymiar.waw.pl Słowa kluczowe: szafy,garderoby,szafy wnekowe,szafy na wymiar,meble,szafy warszawa,szafy pruszków,garderoby warszawa,garderoby pruszkow,garderoby piastow,szafy piastow,szafy ozarow,

Ocena: 92% pozytywna 12x 1x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 11x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 10x 1x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 4295
Data utworzenia profilu: 2013-05-27 11:32:14
Data ostatniej aktualizacji: 2013-05-27 11:32:14 

Opinie o szaf-mix Lucjan Lenart

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej mogę polecić firmę! Przyjechał pan Lucjan i zrobił wycenę,co nam spasowało... Chcieliśmy szafę wpasować w sypialni i się udało ;) Oby więcej było takich fachowców!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie była konieczna!
Opinia dodana przez: Dariusz,iwona dnia: 2018-08-30 09:50:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Lucjan z chłopakami od montażu wykonali super robotę! Jesteśmy bardzo zadowoleni z efektu :) Pan Lucjan przyjeżdżał do nas dwa razy bez zbędnych komentarzy, bardzo dobrze doradził, rozrysował projekt i wszystko wytłumaczył. Był przy tym miły i uprzejmy. Chłopaki od montażu postawili wszystko szybko, sprawnie i pozostawili po sobie porządek. W międzyczasie podpytywali co i jak nam pasuje, żeby jak najlepiej dostosować meble do naszych potrzeb. Po prostu myślą co robią, a nie, że robią z automatu jakkolwiek ;) Widać, że firma ma duże doświadczenie i dobrych fachowców. Szafa i spiżarka w korytarzu zostały wykonane porządnie, a z terminem dostosowali się do nas. Jak najbardziej polecamy! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2018-04-26 11:25:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma słowna. Dobre doradztwo. Staranne wykonanie. Po wykonaniu szafy wszystko zostało posprzątane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2018-02-04 21:28:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamowilem dwie szafy. Jak na razie jestem zadowolony. Cena jak na warunki warszawskie przystepna.Szybki czas realizacji od momentu zamowienia, dluga gwaranca 10 lat z ktorej mam nadzieje nie przyjdzie mi korzystac.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Donald dnia: 2017-11-07 12:10:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana dokładnie od początku do końca. Firma wykonała pawlacz z szafą i komodą do przedpokoju. Pomiary i efekt koncowy rewelacja. Polecam bardzo. Jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-11 17:01:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Pan Lucjan dobrze doradził i zaprojektował mi piękną garderobę. Montaż i czas oczekiwania na wykonanie bardzo szybki. Nie mam żadnych zastrzeżeń i polecam w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez problemów. Firma daje długą gwarancję.
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2016-11-19 15:59:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretni dokładni fachowcy.Oby tylko takie firmy trafiał na swojej drodze remontu.Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: narazie nie musiałem korzystać mam nadzieje że tak zostanie
Opinia dodana przez: Mikołaj Skalski dnia: 2016-02-12 12:08:55 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szafę i drzwi składane wykonano dla mnie w ciagu miesiaca a cena była przystępna. Montaż odbył sie w ciagu jednego dnia i dobrego momentu wszystko szło dobrze. Niestety drzwi zaczęły sie psuć i Paniwie przyjeżdzali do reklamacji 3 razy. Do reklamacji nie przyjeżdzali juz tak chętnie jak do montażu. Bywało ze musiałam do nich dzwonic przez 3 miesiące aby sie ktos pojawił i za każdym razem slyszalam jakies wymówki. Dobre jest tylko to ze odbierali telefon.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Na bardzo słabym poziomie. Drzwi zaczęły działam poprawnie pi 6 miesiącach.
Opinia dodana przez: Ochota dnia: 2016-02-11 07:00:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam! Pan Lenart pomoże, doradzi a wykonanie pierwsza klasa! Garderobę mam już 5 lat i nic się z nią nie dzieje. Jednym słowem szybko, miło, przyjemnie i relatywnie tanio ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leszek dnia: 2015-06-10 17:28:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan przyjechał zgodnie z ustalonym terminem dużo tłumaczy,doradza.Montażyści również dopasowali wszystko jak należy.Ogólnie bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej wiśniewski dnia: 2014-06-03 07:52:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwaga na nich!! Umawiają się na obmiar szafy i wystawiają klienta. Ciołki nawet nie potrafią zadzwonić. Szkoda czasu na takich. Maciej Szumski Zapłocie 12 m.4 Warszawa Wilanów
Opinia dodana przez: Maciej Szumski dnia: 2014-05-06 09:06:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szafa wnękowa zgodna z projektem. Wykonanie terminowo. Najpierw wpłacaliśmy zaliczkę w wysokości ok 17% (przelewem) a potem gotówka po wykonaniu montażu. Panowie trochę porysowali podłogę montując szafę. Trochę żal bo nowo położona i widać małe ryski. Prawdopodobnie udałoby sie tego uniknąć jeśli zabezpieczylibyśmy odpowiednio podłogę. Plus za to, że natrafiając na mały problem nie zostawili go tylko ściągnęli odpowiednie materiały, żeby odpowiednio dokończyć pracę. Czas montażu - ok 4 godz. (szafa wnękowa 2-skrzydłowa do przedpokoju).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ofcooo dnia: 2014-04-04 10:36:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fachowcy wykonali szafę tak jak chciałem polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-03-27 13:25:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrzy fachowcy montaz szafy przebiegł szybko i zgodnie z projektem,jestem zachwycony jakościa wykonania naprawde polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2013-05-27 11:34:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją