Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Mark

Zawód: budowlane materiały - produkcja, sprzedaż Budowlaniec 
Adres: Małopolskie, 32-800 Brzesko Plac Kupiecki 8
Telefon: 14 68-64-041
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: drzwi, okna, rolety. parapety, tarasy, podłogi, panele, żaluzje, plisy, bramy, ogrodzenia

Ocena: 86% pozytywna 13x 2x

Jakość usług: 92% wysoka 13x 1x
Terminowość: 91% bez zastrzeżeń 11x 1x 1x
Ceny usług: 66% niskie 4x 2x 2x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 4795
Data utworzenia profilu: 21.05.2013 12:36:59
Data ostatniej aktualizacji: 21.05.2013 12:36:59 

Opinie o Mark

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z usług firmy MARK. Montowali u mnie okna, rolety zewnętrzne, żaluzje drewniane oraz rolety do okien dachowych. Przedstawiciele handlowi kompetentni, potrafią doradzić. Wykonawcy starają się aby klient był w pełni zadowolony. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Aleksander Tarnów dnia: 02.06.2021 20:16:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma może kiedyś była solidna. Teraz liczy się tylko zysk. Zamiast etapowo sprawdzać jakość wykonywanych swoich prac fachowcy to olali. Efekty był taki, że pominięto próby szczelności montowanego u mnie zestawu. Skutki były opłakane. Woda przesiąkała do wnętrz pomieszczeń. Firma nie poczuwała się do odpowiedzialności zwalając winę na wykonawców innych elementów budowy. Nie dość, że traciłem czas, pieniądze, to jeszcze termin realizacji usług ciągnął się w nieskończoność. A niby tyle osób ich poleca...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: folxu dnia: 12.10.2017 12:24:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Marek - kupuj w ciemno, ja mam od nich okna od lat-wymieniam po dwa ,trzy bo kasa mnie ogranicza ale nigdy nie miałem uwag.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gwiezdny pył dnia: 04.03.2014 21:00:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Proszę o informacje czy okna które kupiliście w tej firmie są dobrej jakości? własnie szukam jakiegoś dobrego producenta , a rynek pełen jest niespodzianek (negatywnych)
Opinia dodana przez: Marek dnia: 20.02.2014 09:52:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: CHCIAŁABYM JAK NAJBARDZIEJ POLECIĆ PANÓW KTÓRZY SPRZEDAJĄ W TEJ FIRMIE, NAPRAWDĘ ICH WYSOKA KULTURA OSOBISTA ORAZ WIEDZA ZACHĘCA DO ZAKUPÓW.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BĄCZEWSKA dnia: 27.11.2013 15:47:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień dobry dla wszystkich obecnych na forum. Od dziesiąciu lat kupuję w tej firmie różne towary. Zaczynałem od boazerii mdf.. a potem to już poszło, okna, podłogi, drzwi do pokojów. Dużo się tam przez te lata zmieniło- oprócz podejścia do klienta; bez bez zmian - szanują tak jak szanowali kiedyś. Pozytywna opinia w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy P. dnia: 31.10.2013 12:46:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wystawiam pozytywną opinię , firma rzetelna, terminowa, bardzo dokładnie zamontowane drzwi wejściowe
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Furtak dnia: 25.10.2013 10:33:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oferta, którą otrzymałem na 20 okien z ustalona ceną (za 20 okien) okazała się chybiona. W konsekwencji zamontowano mi tylko 19 okien (ktoś przegapił i nie zaznaczył iż 2 okna są jednakowe) ale zapłaciłem zgodnie z ofertą za 20 szt. Za to 20-te brakujące okno musiałem dopłacić osobno pomimo że zapłaciłem wcześniej za 20 okien. Pracownik w ramach przeprosin zaoferował mi moskitiery do 4 okien. W zasadzie w ramach poniesionych kosztów za zakup "21" okna można by tych moskitier kupić dożo więcej. Wspomnieć też należy, że identyczne okna (20 szt) w innej firmie, która też handluje tymi wyrobami uzyskałem niższą cenę ale z racji chęci ochrony lokalnego biznesu postanowiłem je zakupić w rodzimej firmie. Pozostaje więc tylko zadać pytanie czy opłaciła mi się ochrona lokalnego biznesu dopłacając za "(21) brakujące wirtualne okno" ?
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: al dnia: 29.08.2013 00:07:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam, warto tam kupować
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 31.07.2013 09:34:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pozytywna opinia ponieważ bardzo dobrze potrafi doradzić klientowi i nie namawia na zakupy. Przystęne ceny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: KOCZWA dnia: 19.07.2013 14:38:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: o firmie dowiedziałem cię ze strony internetowej i...forum . Szukałem siatek do okien i mogę spojnie polecić. Czekałem na siatkę 9 dni, to dosyć szybko porównując jakie terminy dają inni. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid Brzesko dnia: 28.06.2013 09:46:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dzięki za to forum, pojechalem pooglądać co mają w ofercie, szukam ogrodzenia- spoko zamówiłem - polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Model dnia: 18.06.2013 13:58:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam fimę - kupiłem tam tydzień temu siatki (producent) są megawygodne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Korek dnia: 17.06.2013 09:32:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kupowałem okna z montażem - cena może nie najniższa ale przynajmniej nie będę mieć problemów ze stolarką przez kilka najbliższych lat- polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 31.05.2013 11:19:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szczerze polecam, fajna firma, solidna, mozna negocjować ceny, mają bardzo duży wybór
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Joola dnia: 21.05.2013 12:38:13 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją