Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Biuro Rachunkowe E-TAX Przemysław Bryła

Zawód: Księgowy 
Adres: Mazowieckie, 02-495 Warszawa Ryżowa 43D/20
Telefon: 22 371 50 50 Kom. 501 094 760
Adres e-mail: p.bryla(małpa)e-tax.com.pl
Strona internetowa: www.e-tax.com.pl
Opis działalności: biura rachunkowe, usługi księgowe, kadrowe Słowa kluczowe: biura rachunkowe, usługi księgowe, kadrowe

Ocena: 100% pozytywna 96x

Jakość usług: 100% wysoka 87x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 87x
Ceny usług: 100% niskie 85x 1x
Ilość opinii w serwisie: 96
Ilość odsłon profilu firmy: 3500
Data utworzenia profilu: 18.05.2013 22:02:53
Data ostatniej aktualizacji: 18.05.2013 22:02:53 

Opinie o Biuro Rachunkowe E-TAX Przemysław Bryła

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezastąpiona pomoc przy prowadzeniu własnej działalności.Zwłaszcza że mają duży wachlarz usług i doświadczonych pracowników do których ma się zaufanie.W końcu kilka lat dobrej współpracy robi swoje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominik dnia: 12.07.2022 19:22:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze doradzili podczas zakładania firmy formę prawną i sposób opodatkowania.Dzięki takiej profesjonalnej pomocy łatwiej jest stawiać pierwsze kroki w biznesie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 03.06.2022 11:22:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozsądne ceny i duży profesjonalizm księgowych zachęcają mnie do ich odwiedzania. Zawsze wyczerpująco udzielają informacji na interesujący mnie temat a w razie potrzeby poprawadzą papierologię.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zofia dnia: 16.05.2022 15:43:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dosyć dobre biuro z mnogością usług i wszechstronnymi pracownikami. Bez problemu można kazdą sprawę załatwić a koszta obsługi są przystępne. I o to chodzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 08.04.2022 14:48:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem się sprawdzają jako księgowi. Skrupulatni, dobrze zorientowani w najnowszych przepisach i kulturalni. Tylko tyle i aż tyle.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wiesław dnia: 19.03.2022 12:58:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Weryfikacja ksiąg rachunkowych przebiegła bardzo profesjonalnie i po mojej myśli. Dobrze że tą sprawę powierzyłem zawodowcom. POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Franciszek dnia: 10.02.2022 14:54:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy ostatnich zawiłościach trudno jest się obyć bez pomocy dobrego księgowego. Całe szczęście, że istnieje biuro Pana Przemka, który regularnie pomaga mi w sprawach podatkowych. Dziękuję bardzo i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 20.01.2022 16:57:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przez wiele lat sam prowadziłem wszelkie sprawy związane z ogólnie przyjętą księgowością i już trochę czasu mi brakowało i aktualnej wiedzy żeby to ciągnąć dalej. Zdecydowałem się na profesjonalną opiekę tego biura, które wszystko prowadzi fachowo, a ja dzięki temu zyskałem więcej czasu na inne sprawy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wacław dnia: 14.12.2021 15:26:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetni fachowcy w swojej branży. Zawsze uczynni i gotowi do pełnej współpracy. Po prostu pełen komfort robienia z nimi interesów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gajcy dnia: 11.11.2021 17:52:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro Pana Przemka bardzo dobrze reprezentuje moje interesy. Realizowane usługi sa na wysokim poziomie i w korzystnej cenie. Bardzo mi to odpowiada.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman dnia: 15.10.2021 18:27:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracuję z nimi od kilku miesięcy i już można zauważyć , że wypadają rewelacyjnie na tle poprzedniego biura. Mają bardzo dobrze zrobiony cennik usług, który można dostosować do własnych aktualnych potrzeb. Ogólnie godni polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Amelia dnia: 04.09.2021 14:54:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro rachunkowe dbające o komfort i zadowolenie klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 23.08.2021 14:06:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zanim przyszedłem do nich to sprawdziłem ofertę kilu biur i zdecydowanie oni mieli najlepszą. Zróżnicowany pakiet usług w kilku segmentach cenowych to jedne z licznych zalet tego biura a sama jakość usług jest wysoka. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kajetan dnia: 06.07.2021 14:56:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mają dobre ceny i sporo usług. Od dłuższego czasu prowadzą moje sprawy księgowe i nie ma problemów z wymiennością usług. Płacę za to, co aktualnie wykonują.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janek dnia: 09.06.2021 15:38:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam sentyment do nich. Wszystko się zaczęło od pierwszej wizyty, gdzie potrzebowałem pomocy przy rozwiązaniu pewnego problemu. Wtedy bardzo mi pomogli i teraz systematycznie zaglądam jsak mam jakieś wątpliwości związane z podatkami. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 20.05.2021 09:01:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie znam się na prowadzeniu księgowości i wolę się skupić na tym, co potrafie czyli produkcji. Tu z pomocą przyszło mi to biuro, które w kompetentny sposób prowadzi cała księgowość jednocześnie uwalniając mnie od tego obowiązku. Nie narzekam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 12.04.2021 14:23:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo cieszę się, ze nawet teraz w sytuacji pandemicznej biuro działa bez zarzutu i z pozytywnym skutkiem rozwiązuje moje problemy dotyczące dotacjami mojej firmy. Dla mnie po prostu niezawodni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 06.03.2021 16:47:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracowałem już z kilkoma biurami i świadczyli różne usługi dla mojej firmy i to biuro wypada jednak najlepiej na tle innych. Nie chodzi mi tu o ceny, a raczej bardzo dobry kontakt i wysoki profesjonalizm obsługi. Śmiało polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 03.02.2021 11:18:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kilku lat korzystam z ich pomocy przy corocznych zeznaniach podatkowych, które dosłownie od ręki przygotowują, a także pomagają przy uzyskaniu ulg podatkowych. Dobrze zorientowani w temacie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 15.01.2021 14:49:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie jest łatwo mi dogodzić bo lubię często pomarudzić. Jednak to biuro nie daje mi żadnej możliwości, bo idealnie sprawdzają się w prowadzeniu małej księgowości i nie zdarzyło się jeszcze żeby były jakieś błędy w rozliczeniach. To bardzo mnie cieszy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Boguś dnia: 04.12.2020 16:43:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całej obsługi jestem bardzo zadowolony. Uzyskane informacje bardzo mi pomogły w dalszym rozwoju firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Błażej dnia: 06.11.2020 16:28:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Musiałam zrezygnowac z poprzedniego biura, bo nie do końca byłam zadowolona z obsługi i ciągle zmieniającego się cennika. W końcu trafiam do nich, gdzie panuje doskonała organizacja, a oferta i ceny sa przejżyste. Jak narazie żadnych uwag i jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adela dnia: 08.10.2020 17:08:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wziąłem u nich usługę na miesiąc, na próbę, bo chciałem zobaczyć jak to działa i czy będzie mi się to opłacać. Na tyle mi sie to spodobało, że już można powiedzieć śmiało, że juz jestem stałym klientem, a księgowość jest prowadzona kompleksowo i bardzo ułatwiło prowadzenie własnej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Sławomir dnia: 10.09.2020 13:52:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałem pilnej porady w sprawie pomocy rządowej i zostałem dobrze poinformowany o szczegółach i mogłem później sie o taka pomoc ubiegać. Za całość jestem wdzięczny i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 30.08.2020 15:56:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod dużym wrażeniem umiejętności i kompetencji biura. Zawsze są zorientowani we wszystkim a nawet w najnowszych zarządzeniach. Tu wiem, że moje sprawy firmowe powierzyłam we właściwe ręce i że wszystko mają pod kontrolą. Myślę, że obu stronom to się bardzo opłaca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 08.07.2020 13:46:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro pana Bryły ma fajne usługi i sa dosłownie skrojone pod moje aktualne potrzeby. Płacę tylko za to, co jest zrobione i to na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 08.06.2020 20:14:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy rozliczeniach podatkowych biuro się sprawdza idealnie. Wystarczy przynieść tylko wszystkie faktury, umowy o dzieło, a resztą już sami się zajmują. I to faktycznie od ręki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hirek dnia: 11.05.2020 15:21:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie spodziewałem się, że aż tak będzie istotna pomoc dobrego księgowego w tych ciężkich czasach. Nie za bardzo rozumiem aspekty związane z tarczą antykryzysową i biuro stara mi się wszystko klarownie wyjaśnić. Może dzięki temu przetrwam ciężki8 okres w biznesie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 09.04.2020 15:01:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dosłownie od ręki pomogli mi wypełnić pity bo sam miałem problem ze względu na sporą ilość umów, zleceń plus faktury za remont mieszkania. Cała sprawa przebiegła sprawnie a dokumenty już w urzędzie skarbowym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Seweryn dnia: 08.03.2020 13:30:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ich pomoc przy zakładaniu oraz rozwijaniu pierwszej firmy była nieodzowna. Wszystko łatwiej było ogarnąć przy pomocy takich ekspertów, a współpraca układa się co najmniej dobrze. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rysiek dnia: 17.02.2020 12:04:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W moim przypadku współpraca z tym biurem sprawdza się w 100%. Zawsze cały temat ogarnął, wszystko przypilnują, obliczą itp. dzięki temu mam sprawnie działającą księgowość za normalne pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 24.01.2020 13:29:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w sprawach rachunkowych nie jestem zbyt mocna i w tej kwestii wolę się zdać na ludzi, którzy maja doświadczenie w tej dziedzinie i w ten sposób biuro w pełni realizuje moje bierzące sprawy, a kwestie płatnosci są na tyle atrakcyjne, że ta współpraca mi się opłaca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 10.12.2019 13:19:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mi odpowiada praca tego biura, że we wszystkim są bardzo skrupulatni i nie zapominają nawet o namniej istotnych szczegółach. Po tym poznaję, że są profesjonalistami w swojej dziedzinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Felicjan dnia: 06.11.2019 13:54:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie spodziewałam się że biuro może być aż tak sprawne i bardzo szybko rozwiązało moje problemy dotyczące kadr i płac. Do tego w pełni komunikatywni i kompetentni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emilia dnia: 10.10.2019 14:05:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kiedyś się bałam iść na swoje i główną przyczyną tego były sprawy papuerkowe. Okazało się, że może to być proste jak się skorzysta z pomocy profesjalnego biura i tu to biuro b ardzo mi pomogło od samego początku, a koszta były przystępne i to takie proste.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Amtonina dnia: 12.09.2019 13:53:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do nich z polecenia i z miejsca zdobyli moje zaufanie. Robią wszystko na czas, a ceny jak na warszawskie warunki są bardzo przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sławka dnia: 26.08.2019 11:07:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam pewne problemy z dokumentacją firmową i w tej sprawie skonsultowałam się z tym biurem, które pomogło mi rozwiązac dośc istotny problem. Na tyle to było wszystko fajnie zrobione, że częściej do nich zaglądam jak mam jakieś wątpliwości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 27.07.2019 17:37:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mi biuro pomogło przy zakładaniu mojej pierwszej działalności gospodarczej, a przy okazji zadbało o samą ksiegowość. Przy takiej współpracy bardzo szybko stanęłam na nogi i zrozumiałam że własny biznes nie jest tak straszny jak diabeł maluje. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 19.07.2019 11:53:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam kilkakrotnie w biurze Etax po poradę, bo miałam pewne problemy z dokumentacją, ale zawqsze pomogli sprawdzić i poprawić ewentualne błędy. To wszystko na poczekaniu i w miłej atmosferze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Róża dnia: 10.06.2019 17:08:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostatnio zmieniłem biuro ze względów finansowych, bo uważałem, że było zbyt drogo i mało elastycznie. Teraz się do nich przeniosłem, gdzie panują bardziej korzystne warunki do współpracy i ceny są Zdecydowanie MNIEJSZE , ale poziom jest dość wysoki i na dzień dzisiejszy nie mam powodu do narzekania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 15.05.2019 16:56:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Będąc na Vacie są pewne niuanse które nie do końca mogłam zrozumieć i z tego powodu wolałam sprawy dotyczące Vatu przekazać tej firmie, która zna temat od podstaw i bardzo dobrze je prowadzi. Moim zdaniem biuro naprawdę warte uwagi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lidka dnia: 24.04.2019 13:18:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedno lepszych biur z jakim współpracowałam w ostatnich latach, a przyczyny są proste. Z przepisami są za pan brat i w pełni dyspozycyjni
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leokadia dnia: 28.03.2019 13:54:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do nich przez polecenie znajomych, bo rozstałam się z innym biurem i szukałam nowego, które będzie świadczyło usługi na wyższym poziomie oraz będzie bardziej dyspozycyjne. Lepiej być nie mogło, bo na chwilę obecną sprawdza się doskonale.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sława dnia: 26.02.2019 20:27:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wcześniej myślałem, że sprawy związane z prowadzeniem księgowości to inwestycja droga i tylko dla ludzi majętnych, a to jednak nie prawda. Tutaj prowadzą wszystko sprawnie, szybko i co najważniejsze stać mnie na te usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zenon dnia: 16.01.2019 13:25:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na biuro Pana Przemka dostałam namiary od przyjaciół z branży i z czasem się okazało, ze przyjaciele wiedzieli kogo polecają. Świetny poziom obsługi, a księgowość w moim przypadku funkcjonuje płynnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 19.12.2018 21:55:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do nich trafiłam orzez pocztę pantoflowoą, bo szukałam niedrogiego biura do prowadzenie księgi przychodów i rozchodów i z czasem okazało się, że trafiłam opod właściwy adres, bo wspaniale się wywiązują ze swoich zobowiązań no i na cenę też nie mogę narzekać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aniela dnia: 28.11.2018 21:30:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobre biuro, które pomaga mi w sprawach podatkowych i za te rzeczy nie muszę dużo płacić, a wiem, że wszystko będzie zrobione na czas i bezbłędnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leonard dnia: 27.10.2018 15:23:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracowałem już z kilkoma biurami w ostatnich latach i różnie z tym bywało, ale to biuro bije wszystkie na głowę. Przede wszystkim wysoka jakoś usług, jasny i przejrzysty cennik i wyśmienity kontakt w każdej formie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 26.09.2018 22:52:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro Etax pomagało mi zakładać moją pierwszą firmę w życiu i to był od razu skok do głębokiej wody. Jednak sprawy związane z księgowością zostawiłam im żeby mieli baczenie na bieżące sprawy. Taki układ jest korzystny dla obojga stron i nie obciąża zbytnio mojego budżetu. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 16.08.2018 12:42:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro świadczy bardzo dobrą jakoś c usług i zajmuje się od kilku lat prowadzeniem moich spraw podatkowych. Najważniejsze, że robi to rzetelnie i na czas. Jak najbardziej polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławomir dnia: 07.08.2018 20:35:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dużo łatwiej prowadzi mi się firmę jak wiem, że mam oparcie na tym biurze, które realizuje wszelkie sprawy związane z księgowością i z kadrami. zawsze bierzący kontakt w każdej formie , dyspozycyjność i cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 30.07.2018 11:34:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z promocji za złotówkę miesiąc i swoją obsługą przekonali mnie do siebie. Mają dobry poziom usług i szeroką ofertę za rozsądną cenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edward dnia: 08.07.2018 19:40:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro Pana przemka świadczy dobry poziom usług i do tego zawsze mogę liczyć na pomoc w najlepszych opcjach dla mojej działalności gospodarczej. Dzięki tak dobrej współpracy dużo zyskałem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 26.06.2018 20:04:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W sprawach prowadzenia księgowości nie znam lepszego biura od nich. Prowadzą wszystko sprawnie i na czas. Z całej obsługi jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wiktoria dnia: 15.06.2018 18:31:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro Etax ma bardzo szerokie spektrum usług i w moim przypadku zajmuje się głównie obsługą kadrową i przygotowaniem rozliczeń i raportów dla Zus. Co jest bardzo istotne wszystko jest robione systematycznie dzięki czemu nie ma żadnych zaległości. Biuro oceniam bardzo pozytywnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michalina dnia: 26.05.2018 21:26:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro zna się na rzeczy i bardzo dobrze się zajmuje sprawami dotyczącymi księgowości. Dzięki temu nie musze zatrudniać dodatkowo księgowej w mojej firmie dzięki czemu koszta są dużo niższe, a wiem że moje sprawy powierzyłem dobremu biurowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mieczysław dnia: 25.04.2018 18:24:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem problem z pewnymi dokumentami i udałem się z nimi do tego biura, gdzie wszystko na poczekaniu sprawdzili i zostałem dokładnie poinformowany o co chodzi i jakie sa dalsze kroki w postępowaniu. Za tak profesjonalne podejście do petenta jestem wdzięczny i dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 22.03.2018 18:32:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre biuro. Podchodzą poważnie do klienta i wszelkie sprawy załatwiane są od ręki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 28.02.2018 21:08:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro zajmuje się moją książką przychodów i rozchodów. Jest to usługa prowadzona na wysokim poziomie i cenowo bardzo mi się opłaci. Na bank najlepsze biuro na Woli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakuc dnia: 26.01.2018 16:13:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro się sprawdza i swoją pracę wykonuje bez zarzutu. Moją księgowość prowadzą bardzo starannie i zawsze jestem informowany o wszelkich zmianach. Spokojnie ich polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Romek dnia: 23.12.2017 21:13:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsze biuro z jakim współpracuję. Wcześniej współpracowałem z innymi biurami i współpraca nie układała się tak dobrze jak E-TAX
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 28.11.2017 13:03:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretna i pomocna firma! Przy wszelkichnrozliczeniach jak znalazł!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Franciszek dnia: 07.10.2017 11:14:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjemna współpraca jest z tym biurem. Naprawdę wszystko ok!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.09.2017 10:27:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo pomocni księgowi w tym biurze pracują. Bardzo dobrze znaja sie na fakturach,rachunkach i dla tego jak mam problem, to zawsze z nich korzystam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 02.08.2017 14:37:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kilku już lat korzystam z tego biura, bo ksiegowość tu mają w jednym palcu. Zawsze fajnie papiery prowadzą. Wszystko sie w dokumentacji zgadza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 05.07.2017 23:05:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedno z lepszych biur z jakim spotkałam się dotychczas i bardzo podoba mi się w nim pełen profesjonalizm i dokładność. Można śmiało rzec, że są bezbłędni i do tego stawki za poszczególne usługi są dosyć atrakcyjne. Wizyta u nich, to czysta przyjemność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 13.06.2017 16:30:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: od pól roku prowadzę swoja własną działalność. to biuro bardzo pomaga mi w kwestiach papierkowych. jest to dla mnie duze ułatwienie. polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 06.05.2017 16:31:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam pewne problemy w dokumentach firmowych. Biuro Etax wyprowadziła moje papiery na prostą. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.04.2017 00:26:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo jestem zadowolona z komfortowej i kompetentnej obsługi biura e-tax , która zajmuje się moimi sprawami od kilku lat. Nigdy nie miałam z nimi problemów, a wszystkie kwestie są wyjaśniane na bieżąco i co naj ważniejsze przejrzyste. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: izabella dnia: 15.03.2017 15:00:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma. Biuro rachunkowe na poziomie i jestem bardzo zadowolony z prowadzenia mojej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 24.11.2015 07:32:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe usługi. Biuro nie dość, że ułatwia mi prowadzenie interesu, to jeszcze mogę liczyć na profesjonalne doradztwo ludzi, którzy jak mało kto znają się na swoim fachu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olek dnia: 23.10.2015 07:57:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koleżanka poleciła mi tą firmę i nie żałuję że ją posłuchałam ! Wreszcie firma która pracuje na wysokich obrotach a w razie problemów czy pytań zawsze mogę na nich liczyć !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.08.2015 11:44:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Księgowość z firmą E-TAX Przemysław Bryła nie stanowi żadnego problemu. Polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 10.06.2015 11:57:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co roku wypełniają mi PIT'a. Jestem zadowolony :)
Opinia dodana przez: Igor dnia: 07.05.2015 17:16:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna firma ! Rzetelni, terminowi i profesjonalni. Polecam
Opinia dodana przez: Józek dnia: 10.04.2015 18:14:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Są rzetelni i profesjonalni a do tego po prostu dobrzy ! Polecam
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 16.03.2015 17:49:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam !!!
Opinia dodana przez: Alex dnia: 13.02.2015 15:42:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa księgowa bardzo dobra. Firma rzetelna i godna polecenia.
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 25.01.2015 18:39:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super firma. Profesjonalna obsługa. Polecam
Opinia dodana przez: Jan dnia: 21.12.2014 00:42:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie tylko konkretnie prowadzą moją księgowość, w dodatku mają świetny kontakt z klientem, doradzają, pomagają, no i szybko realizują powierzone zadania, polecam zdecydowanie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasia dnia: 17.11.2014 12:21:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne biuro. Cały czas korzystam z usług i jestem bardzo zadowolony. Fajna jakość wykonywania usług. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.08.2014 13:08:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W związku z wyjazdem za granicę byłem zmuszony przerwać współpracę. Jeśli tylko po miesiącach wrócę do kraju, nie zapomnę o naszej wzorowej współpracy, dzięki której mogłem zasypiać bez obaw o sprawy finansowe.
Opinia dodana przez: dnia: 09.06.2014 12:39:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidność i profesjonalność to ich stała cecha, zdecydowanie polecam ich usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: solidnafirma5 dnia: 04.06.2014 19:32:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SZYBKO, TANIO I SOLIDNIE.
Opinia dodana przez: ADAŚ dnia: 27.05.2014 15:50:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się mam podobne odczucia. Biuro prowadzi księgowość mojej firmy, kontrola nie wykazała żadnych błędów i wszystko jest robione prawidłowo więc nie mam się czego przyczepić to jest dobre biuro.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.02.2014 13:33:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykwalifikowana kadra, sympatyczna atmosfera. Polecam!!!
Opinia dodana przez: dnia: 30.12.2013 09:20:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sporo tu dobrego o tym biurze, z resztą się nie dziwię bo pracuje w nim bardzo dobry fachowiec, który dobrze zna się na problemach księgowo - podatkowych. Z mojej strony polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.10.2013 10:47:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracowałam z nimi i nie miałam zadnych zastrzezen. Spełniano moje oczekiwania bez zadnego problemu. Sprawy prowadzono na bieżąco. Fajnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.10.2013 12:48:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro rachunkowe bardzo dobre. Uważam,że jest najlepsze w okolicy. Wszystko mam juz z głowy ;) Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.09.2013 11:08:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z usług i jestem bardzo zadowolona. Obsługa księgowa mi się tu podoba bo maja wszystko opanowane. O wszystkim mi mówią. Fajnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.09.2013 13:57:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podziękowania dla Pana Przemysława za pomoc. Wreszcie ZUS przestał mi deptać po piętach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: OW. dnia: 13.09.2013 13:15:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma. Dziękuje za wszystko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.09.2013 13:19:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona,że mogę z nimi współpracowac. Wszystko przebiega prawidłowo. Nie mam żadnych zastrzezen co do ich pracy. Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.09.2013 08:18:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro bardzo atrakcyjnie zlokalizowane. Świetny kontakt, łatwy dojazd. Kadra doświadczona i profesjonalna. wiedzą jak podejść do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.07.2013 15:51:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bo to biuro ma bardzo atrakcyjne ceny. Polecił mi je znajomy. Nie mam z nim żadnych problemów.W dodatku jest bardzo dobrze zlokalizowane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.06.2013 08:43:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma, spełnia moje oczekiwania wiec jestem bardzo zadowolona z ich pracy. Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.05.2013 22:03:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją