Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokatów i Radców Prawnych Wyląg Spółka Partnerska Janusz Wyląg

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 42-600 Tarnowskie Góry Opolska 10/1
Telefon: 32 284 13 03 Fax: 32 284 13 03
Adres e-mail: janusz.wylag(małpa)kancelaria-wylag.com
Strona internetowa: www.kancelaria-wylag.com
NIP:
6452536914
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat, prawnik, obsługa prawna, pomoc prawna, kancelaria prawna, kancelaria adwokacka

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 9x 5x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 2116
Data utworzenia profilu: 2013-05-18 11:43:59
Data ostatniej aktualizacji: 2013-05-18 11:43:59 

Opinie o Kancelaria Adwokatów i Radców Prawnych Wyląg Spółka Partnerska Janusz Wyląg

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam usługi tej kancelarii. Bardzo fachowe podejście do sprawy i duża wiedza prawnicza. Szczegółowo i cierpliwie wyjaśnione wszystkie zagadnienia, do których miałam wątpliwości. Ogromna wiedza prawnicza pana Janusza Wyląga, duże doświadczenie i ciepłe podejście do klienta - z tym możemy spotkać się w kancelarii. Wystawiam najwyższą ocenę. Dziękuję za pomoc i jeśli będę miała polecić komuś adwokata, radcę prawnego to z całą pewnością polecę Kancelarię Adwokatów i Radców Prawnych Wyląg Spółka Partnerska.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-27 13:22:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście, konkretnie i na temat, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 2016-12-07 19:18:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja i mój mąż jesteśmy ogromnie zadowoleni z usług Pana Janusza Wyląg doskonały fachowiec który doskonale zna się na swoim fachu, wszystko jest jasno omawiane, informacje przekazywane na bieżąco wszystkie pisma załatwia w terminie których sam pilnuje bardzo rzetelnie i sprawnie co ważne z bardzo dobrym skutkiem. Nasza sprawa zajol sie super . Indywidualne podejście do klienta jako człowieka oraz bezproblemowy kontakt .Wysoka kultura oraz życzliwe podejście .Kiedy tylko potrzebuje pomocy nigdy nie odmówił .Polecam pod każdym względem i z całego serca to jest Pan mecenas na 1000% a takich mało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MARZENA Artur Pedziszewscy dnia: 2016-10-24 17:45:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja i mój mąż jesteśmy ogromnie zadowoleni z usług Pana Janusza Wyląg doskonały fachowiec który doskonale zna się na swoim fachu, wszystko jest jasno omawiane, informacje przekazywane na bieżąco wszystkie pisma załatwia w terminie których sam pilnuje bardzo rzetelnie i sprawnie co ważne z bardzo dobrym skutkiem. Nasza sprawa zajol sie super . Indywidualne podejście do klienta jako człowieka oraz bezproblemowy kontakt .Wysoka kultura oraz życzliwe podejście .Kiedy tylko potrzebuje pomocy nigdy nie odmówił .Polecam pod każdym względem i z całego serca to jest Pan mecenas na 1000% a takich mało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MARZENA Artur Pedziszewscy dnia: 2016-10-24 13:17:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadził Pan Mecenas naszą sprawę o eksmisje udał nam sie ją wygrać i pozostać na starym mieszkaniu polecam i napewno jeszcze nie raz skorzystam z pomocy pana Mecenasa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tomasz konieczko dnia: 2016-10-21 13:41:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem ogromnie zadowolona z usług Pana Mecenasa Janusza Wyląg,to nie tylko doskonały fachowiec który doskonale zna się na swoim fachu ale też człowiek przez duże "C",pilnuje terminów,pism,punktualny,bardzo kulturalny,prowadził mi kilka spraw i rodzinnych i majątkowych oraz reprezentował mnie przed prokuraturą i policją i w ani jednej sprawie się nie zawiodłam.Polecam pod każdym względem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka Z. dnia: 2016-02-25 13:07:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Kancelarię Pana Mecenasa Janusza Wyląg, pomógł mi w dwóch moich sprawach, wszystko jest jasno omawiane, informacje przekazywane na bieżąco, sprawa załatwiana profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.S. dnia: 2016-02-19 23:56:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystalam kolejny raz z uslug Kancelarii Adwokatow Wylag i ponownie moge potwierdzic wysoki poziom obslugi prawnej. Moje sprawy z zakresu prawa rodzinnego / spadkowego, ktore same w sobie sa juz duzym obciazeniem psychicznym, dzieki profesjonalizmowi i duzej kulturze osobistej pana Janusza Wylaga byly poprowadzone bardzo rzetelnie i sprawnie z pozytywnym zakonczeniem dla mnie. Jestem rowniez mile zaskoczona duza wyrozumialoscia i cierpliwoscia dla klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-13 11:09:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilkukrotnie korzystałem z usług Kancelarii Adwokatów i Radców Prawnych Wyląg Spółka Partnerska Janusz Wyląg. Pan Mecenas Janusz Wyląg udzielił mi daleko idącej pomocy w sporze z nierzetelną firmą remontową oraz jednym z Towarzystw Ubezpieczeniowych. Zawsze mogłem liczyć na empatyczne i indywidualne podejście do nurtujących mnie problemów, dotrzymanie terminów załatwianych spraw oraz bezproblemowy kontakt z Panem Mecenasem. Polecam zdecydowanie tą kancelarię gdyż gwarantuje profesjonalne podejście do klienta i zaangażowanie w sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-12 08:53:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem ogromnie zadowolona z jakości i rezultatu pracy jaką włożył Pan mecenas Janusz Wyląg w moją sprawę.Wykazał się ogromnym doświadczeniem i znajomością prawa co wpłynęło korzystnie na zażegnanie sporu o nieruchomość w mojej sprawie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2016-02-11 10:11:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem w 100 procentach zadowolonym klientem tejze kancelari,moglem liczyc na pomoc i rozwiazanie moich nie latwych spraw za stosunkowa przystepna cene.Z czystym sumieniem moge polecic ta wlasnie kancelarie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Damian.F dnia: 2016-02-10 19:05:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młody adwokat angażujący się w sprawę. Bardzo wnikliwie bada wszystkie za i przeciw. Powołuje się na obowiązujące przepisy oraz orzeczenia Sądu Najwyższego. Do tego z tak zwanym "ludzkim podejściem". Wszystkie pisma i sprawy załatwia w terminie, których to terminów sam pilnuje. Co do cen to nie znam konkurencji. Za to przed sprawą adwokat konkretnie informuje jaka będzie cena i spisuje stosowną umowę. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Reklamacji nie było
Opinia dodana przez: Konrad G. dnia: 2016-02-07 16:13:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Janusz jest świetny w swoim fachu.Do każdej sprawy podchodzi z wielkim zaangażowaniem .Nie jest człowiekiem dla którego liczą się tylko pieniądze_Jest człowiekiem z wielkim sercem...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sentir dnia: 2016-02-07 14:29:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie kancelaria Państwa Wyląg jest bardzo rzetelna, porady prawne jak również załatwienie spraw bądź to w sądzie lub innych instytucjach jest bezproblemowe dzięki wysokim kompetencjom właścicieli, kontakt bardzo dobry w każdej sytuacji można liczyć na pomoc i całkowite oddanie się każdej sprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łucja dnia: 2016-02-06 09:18:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria godna polecenia.Rzetelne przedstawienie sytuacji oraz w pełni profesjonalne i rzeczowe prowadzenie sprawy. Wysoka kultura oraz życzliwe podejście do klienta. Pełny kontakt z klientem , wymiana informacji na bieżąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: J.N. dnia: 2016-02-05 21:33:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomogli mi w trudnej sprawie, polecam! Teraz też skorzystam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolony klient dnia: 2015-02-11 23:46:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją