Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SALA BANKIETOWA "AURA" ŁÓDŹ Danuta Wróblewska

Zawód: restauracje  
Adres: Łódzkie, 93-457 Łódź ul Narwik 14
Telefon: (42) 680 20 32 Kom. 504 149 975
Adres e-mail: aura.sala.bankietowa(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
Opis działalności: Kompleksowa organizacji i obsługa imprez okolicznościowych (wesela, komunie, przyjęcia) Słowa kluczowe: Wesela, Sala Bankietowa, imprezy okolicznościowe, catering, komunie,przyjęcia, przyjęcia weselne

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 2491
Data utworzenia profilu: 2013-05-14 15:51:49
Data ostatniej aktualizacji: 2013-05-14 15:51:49 

Opinie o SALA BANKIETOWA "AURA" ŁÓDŹ Danuta Wróblewska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam , w ubiegłą niedzielę byłam na komunii cała impreza odbyła się w AURORZE bardzo gorąco polecam ten lokal obsługa idealna masz wrażenie że jesteś w domu pełen luz naprawdę ludziska jak impreza to tylko w Aurze.Pozdrawiam cały personel
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-16 17:33:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na uroczystości rodzinnej i jestem zadowolona,kameralna sala jedzonko dobre Godne do polecenia
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2015-05-26 00:00:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiłem obiad weselny w tym lokalu , wszystko było idealne, każdy szczegół polecam wszystkim ludziom którzy cenią sobie smaczne , świeże domowe jedzenie , polecam też lokal na komunie,sala jest z terenem zielonym zamykana brama (bezpiecznie dla dzieci)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2014-07-10 17:18:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Organizowałam już drugą komunię w tym lokalu jestem zachwycona jedzenie cudowne wszystko bardzo smaczne i bardzo świeżutkie poprostu cudownie goście zachwyceni okolica przepiękna a obsługa przemiła uprzejma nie robiąca z niczym problemów.Napewną każdą imprezę będę tu organizowała. Gorąco polecam jak ktoś raz spróbuje napewno tu wróci!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabriela dnia: 2014-05-14 11:17:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam super jedzenie i miła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michalina Wacławska dnia: 2013-10-25 22:43:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo żetelne i profesjonalne podejście do klijenta .Było b. miło ismaczne jedzenie .Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kosicka dnia: 2013-10-19 23:27:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam tam na urodzinach .Jedzenie bardzo mi smakowało .Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola Zych dnia: 2013-09-11 18:15:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sala Bankietowa "AURA" to super lokal z bardzo smacznym jedzeniem i miła obsługą. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara Michalska dnia: 2013-05-21 22:42:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Organizowałem moje wesele w sali bankietowej "AURA". Bardzo smaczne jedzenie i miła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 2013-05-14 15:52:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją