Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

JB SERVIS

Zawód: Mechanik 
Adres: Pomorskie, Rutki Żukowo Rutki 2
Telefon: Kom. 602-601-659
Adres e-mail: biuro(małpa)jbservis.pl
Strona internetowa: www.jbservis.pl
Opis działalności: warsztat samochodowy, pomoc drogowa Słowa kluczowe: warsztat samochodowy, pomoc drogowa

Ocena: 97% pozytywna 69x 1x 2x

Jakość usług: 97% wysoka 66x 1x 2x
Terminowość: 98% bez zastrzeżeń 65x 1x
Ceny usług: 95% niskie 57x 7x 3x
Ilość opinii w serwisie: 72
Ilość odsłon profilu firmy: 3964
Data utworzenia profilu: 2013-05-14 14:18:00
Data ostatniej aktualizacji: 2013-05-14 14:18:00 

Opinie o JB SERVIS

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszelkie naprawy dotyczące silników, aut osobowych i dostawczych w jednym miejscu i za dobrą cenę. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymon dnia: 2019-11-29 22:52:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentni fachowcy. Mój tata robi u nich wszystkie potrzebne naprawy bieżące i te przed przeglądem. Zawsze wszystko dopięte na ostatni guzik i bez opóźnień. Niedługo ja kupuję samochód i już wiem, kto się nim będzie zajmował.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2019-09-30 02:10:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie, zajmują się naprawami silników ale również robią perfekcyjnie blacharkę. Mój samochód po wypadku wygląda super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał Koterbski dnia: 2019-09-29 00:00:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna ekipa, która zna się na wszelkiego typu naprawach mechanicznych. Nie zamienię ich już na żaden innych warsztat, bo wiem,że w poprzednich było tragicznie. Przywracacie mi wiarę w mechaników i umiejętności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 2019-09-25 22:15:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JB serwis to bardzo dobrzy mechanicy i możliwość skorzystania z pomocy drogowej w razie problemów z autem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2019-08-29 10:25:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam każdemu klientowi, który potrzebuje fachowej pomocy przy aucie czy motocyklu. Ja jestem zadowolona i pełna podziwu dla umiejętności i rzetelności wykonywanych obowiązków.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Urszula dnia: 2019-07-31 12:02:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z pracy tego warsztatu. Zawsze mają potrzebne części i dogodne terminy realizacji usługi. W innych warsztatach czekałem dłużej. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2019-07-30 09:52:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam są specjalistami od aut japońskich. Dzięki nim mój Nissan jest jak nowy, od kiedy zobaczyłem co potrafią rekomenduję ten serwis znajomym i nie tylko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemysław dnia: 2019-06-26 09:23:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, mają bardzo dobre zaplecze sprzętowe i pracowników ze zmysłem mechanicznym, doskonale wiedzą jak naprawiać zepsute pojazdy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kornel dnia: 2019-06-25 11:31:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczywiście są najlepsi, jeżeli mam taką potrzebę korzystam. Mają po-jęcie nie tylko o samochodach ale i o maszynach rolniczych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktor dnia: 2019-05-31 10:43:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim i każdemu z osobna. Mają zawsze wszystkie potrzebne części. Ostatnio wymieniałem klocki hamulcowe. Poradzili sobie szybko i sprawnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2019-05-30 11:32:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mechanicy jb servis to fachowcy od elektroniki ale i od blacharki samochodowej, po poważnym wypadku myślałem,że będę musiał zmienić samochód na nowy a okazało ,że to zupełnie niekonieczne. Poradzili sobie z prostowaniem i lakierowaniem raz dwa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2019-05-29 09:43:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jb servis to dla mnie osobiście mistrzowie w swoim fachu. Nic nie robią na pół gwizdka, jeżeli oddaję auto do naprawy to wiem, że potem posłuży mi na długi czas. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartłomiej L. dnia: 2019-04-30 09:56:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwi specjaliści od napraw samochodów i nie tylko. Duża oferta świadczonych usług. Chętnie korzystam jeśli chodzi o naprawę mojej Hondy. Decydując się na ten warsztat mogę być pewny bezpieczeństwa swojego i innych użytkowników drogi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirek M. dnia: 2019-04-09 12:31:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli chodzi o JB Servis to mam bardzo pozytywne doświadczenia. Fachowe podejście do klienta i zawsze zrobione wszystko na określony termin.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni. dnia: 2019-03-31 16:08:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo uczciwa firma. Dbają o klientów i jeśli się umawiają na konkretny termin naprawy to realizują zadanie w 100%. Ceny też są przystępne, takie na każdą kieszeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek R. dnia: 2019-03-28 22:58:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie ten serwis napraw. Korzystam od kilku lat i jestem bardzo zadowolony. Naprawiają nie tylko samochody ale również motocykle, więc warto zajrzeć jeśli lubicie tak jak jak poczuć wiatr we włosach. Zbliża się sezon wiosennny i zadbajmy o bezpieczeństwo. Pozdro:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel W. dnia: 2019-03-25 12:20:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam. Kompetentni fachowcy z dobrym sprzętem i dobrej jakości częściami do samochodów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julka D dnia: 2019-02-26 12:52:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam bardzo pozytywne doświadczenia związane z tą firmą i mogę ją w ciemno polecić każdemu. Korzystałem już kilkukrotnie i nie narzekam. Poza tym co sezon wymieniam u nich opony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olek G dnia: 2019-02-25 10:44:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JB serwis to na prawdę profesjonalna firma. Miałem problemy z elektryką w samochodzie i w żadnym z poprzednich warsztatów nie chcieli się tym zająć. U Pana Jacka otrzymałem fachową pomoc oraz rzetelną wycenę usługi. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin K. dnia: 2019-02-23 21:56:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warsztat Pana jacka bardzo dobrze zna się na samochodach japońskich i dlatego serwisuję u niego moją toyotę avensis. Wszelkie niezbędne naprawy są robione na bieżąco a przy okazji wymienia fltry i olej, z takiego podejścia i poziomu usług zawsze jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milena dnia: 2018-04-26 17:23:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy kolizji drogowej poszła mi chłodnica, która była ewidentnie do wymiany. Ten warsztat zamówił nową i zajął się także jej montażem. Wszystko zrobili w miarę szybko, a cena i kontakt moim zdaniem ok. ogólnie dobra firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2018-03-22 16:50:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do tego warsztatu zaglądam z przyjemnością, bo mechanicy zawsze służą pomocą i radą. Na bieżąco naprawiane jest auto, które potem nie płata mi niespodzianek na drodze. Ogólnie z takiej obsługi i nie wygórowanych cen jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Franek dnia: 2018-01-22 17:01:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dałem im do naprawy Nissana w gdzie szwankowała skrzynia biegów i był także mały wyciek oleju od spodu. Miałem się zgłosić po odbiór za kilka dni i jak poszedłem to już autko czekało gotowe do jazdy. Biegi płynnie chodzą a po wycieku nie ma już śladu. Z takiej naprawy jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antek dnia: 2017-12-27 19:46:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaprowadziłem do nich samochód sprinter 312. 2.9. jakoś we wrześniu 2016 r. z podejrzeniem że poszła uszczelka pod głowicą bo miał przedmuchy spod korka wlewu oleju . Po kilku dniach dzwoni pan menadżer z ów (serwisu) że głowica ma wżery i się nie nadaję . I że muszę szukać drugiej powiedziałem ok. Na moje pytanie czy przyczyną przedmuchów była wydmuchana uszczelka stwierdził że tak( słowo kluczowe TAK) a na pytanie czy to nie wina pierścieni powiedział, nie bo to jest wina uszczelki. No więc cóż zacząłem szukać innej głowicy. Zamówiłem inną lecz przyszła taka sama jaką miałem. Więc postanowiłem dać do spawania i zrobienia moją. OK zrobił mi ją pan HARA z wrzeszcza. (spawanie, planowanie, próby szczelności itd) Zawiozłem żeby składali bo już 2 miesiące stoi. Ok dzwonią panowie z serwisu że samochód do odbioru a był już grudzień. Więc pojechałem z bratem żeby odebrać i na moje nieszczęście przed sprawdzeniem zapłaciłem za usługe. Odpalam samochód a spod korka jak dmuchało tak dmucha. na co panowie że to nie ich wina to wina głowicy. Na co podchodzi ich mechanik odkręca korek od płynu, korek oleju, wyciąga bagnet i dochodzą do wniosku że coś żle złożyli. I ŻE ZA 3 DNI GO ZROBIĄ I SAMOCHÓD BĘDZIE SPRAWNY. Trochę się w..wiłem bo musiałem ciągnąc kogoś żeby odebrać a tu lipa. Ale ok . Po 3 dniach pan (MANAGER) dzwoni że to jednak nie ich wina że to wina głowicy bo zawór się nie domyka , i stąd przedmuchy. Na moje pytanie czy jeżeli by dmuchało przez zawór to nie powinno dmuchać do kolektora ssącego lub wydechowego bo to jest zależne który byłby zawór, na co sam szef pan Jacek jak i jego główny mechanik nie potrafili odpowiedzieć i notorycznie jak de...le wmawiają mi że to wina głowicy. Ok zabrałem głowicę zawiozłem na Miałki szlak , se myślę może faktycznie ta głowica nie ma szczelności, po sprawdzeniu panowie stwierdzili że jest szczelna , no więc zawiozłem ponownie do złożenia. Ale jeszcze mówiłem żeby sprawdzili czy przypadkiem czy pierścienie są całe do samego (szefa)żeby zaraz się nie okazało że to wszystko wina pierścieni i znów trzeba rozbierać. PAN JACEK OK SPRAWDZIMY ALE TRZEBA BĘDZIE DOPŁACIĆ STWIERDZIŁEM OK TO SAMOCHÓD DO PRACY I MA PRACOWAĆ. OK dzwoni pan (MANAGER) że samochód jest do odbioru a minęło w sumie PÓŁ ROKU, PÓŁ ROKU odkąd zaprowadziłem samochód , na moje pytanie czy teraz jest wszystko ok odpowiada (przyjedzie pan to zobaczy) . Ok więc jadę odebrać samochód hura po pół roku, ale se myślę że teraz chcą mnie zaskoczyć że jest już wszystko ok i nie chcą powiedzieć. Wchodzę na plac samochód stoi zapalony więc pierwsze co to odkręcam korek a mój widok taki jak na filmie. No już teraz to mi kur..a nerwy puściły. Pół roku a przedmuchy jakie były takie są . Mechanik szybko pobiegł po managera , a Pan manager że należy się 900 zł za naprawę ( za wcześniejszą już zapłaciłem w grudniu a teraz marzec. To ja mu za jaką naprawę wsadziłem w sumie 5000 i samochód chodzi jak chodził i czy sprawdzali pierścienie pan twierdzi że tak i wszystko jest dobrze. Na co pan (MANAGER)że oni zrobili wszystko dobrze a jest jak jest . I że jak nie zapłacę to nie wyda samochodu. powiedziałem że zapłacę max 700 zł. Na co szef że ok i że FAKTURE MI WYŚLĄ . Faktury do dnia dzisiejszego nie dostałem. A I CO WAŻNE ZAGUBILI TEŻ DOWÓD REJESTRACYJNY SAMOCHODU I MUSIAŁEM TEŻ WYRABIAĆ NOWY. No wiec myślę kur..a nie mam co zostawiac znów bo oni nie mają pojęcia co jest nie tak. Ciąg dalszy historii i Filmik jak chodził samochód po naprawie w JB SERVIS RUTKI NA YOUTUBE https://www.youtube.com/edit?video_id=5DGBCsgH91E
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: BRAK
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-17 10:35:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakład taki jak trzeba. Naprawy są wykonywane tak jak trzeba bez zbędnej straty czasu i kasy. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leon dnia: 2017-11-28 12:38:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakład wart uwagi! Od kilku lat naprawiam tu auto i wiem, że tu prawdziwi spece pracują!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2017-10-07 11:27:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo świetna i kompleksowa firma. Praktycznie umieją się wszystkim zająć co dotyczy mojeo auta i do tego jest nie drogo. Takich fachmanów z czystym sumieniem polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Władysław dnia: 2017-09-24 22:31:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostatnio popsuł mi się samochód na trasie. Fachowcy z JB szybko go scholowali, a następnie naprawili. milo jest znac tak kompletny serwis!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2017-08-02 15:11:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo porządny zakład. W miarę szybko wyremontowali mi silnik. Nie zapłaciłem atak dużo. Polecam jako zadowolony klient!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominik dnia: 2017-07-06 15:53:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawo wymieniałam w tym warsztacie amortyzatory, bo mieli najciekawszą propozycje cenową, a krótki termin był kolejnym atutem. Wszystko zrobili profesjonalnie, a samochodzik teraz chodzi bez zarzutu. Dobry serwis!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2017-06-16 18:00:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warsztat mi przypadł do gustu, bo mechanik co mi naprawiał samochód był uważny żeby nie zabrudzić tapicerki, a po wymianie jakiegoś tam elementu wyczyścił ślady smaru. Widzę, że dbają o klienta i jego skarbonkę (samochód?),
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2017-05-14 13:55:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podczas ostatniej naprawy wymienili mi wtryski paliwa. Po tej naprawie teraz silnik chodzi cicho i płynnie, a koszt nie był wysoki. W każdym razie taniej jak u konkurencji. Ogólnie z kontaktu naprawy i ceny jestem bardzo zadowolona. W przyszłości na pewno skorzystam z usług tego warsztatu, bo podoba mi się!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: alexis1981 dnia: 2016-11-14 21:51:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam poważne problemy ze skrzynią biegów. Strasznie się zacinała. Coś blokowało. Z polecenia znajomej zgłosiłam się do tego warsztatu. Bardzo szybko zdiagnozowali usterkę i wzięli się za naprawę. Usługę wykonali bardzo dobrze, a jazda samochodem na nowo jest przyjemnością. Dodam jeszcze, że cena nie uderzyła mnie po kieszeni. Warto skorzystać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2016-10-08 19:32:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak tylko popsuje mi się auto, to zaraz odstawiam je do jb serwis. Do innych zakładów nie mam zaufania, a im ufam w 100%!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: regina dnia: 2016-09-13 22:35:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W ostatnim czasie naprawili mi układ hamulcowy zaczynając od wymiany szczotek, klocków kończąc na odpowietrzeniu całego układu. Profesjonalne podejście i bardzo przystępne ceny. Warto skorzystać z ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: maxsale dnia: 2016-08-08 18:13:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Popsuło mi się auto w drodze na wakacje. Odholowano mnie do Pana Jacka. To była dobra decyzja, bo błyskawicznie naprawiono usterkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2016-04-29 22:26:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie ma porównania z innymi serwisami, gdzie w trakcie naprawy magicznie zaczyna psuć się wszystko i wymienić trzeba wszystko, tutaj jak jest powiedziane tak jest naprawdę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jarol dnia: 2016-03-16 11:40:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjechałam do warsztatu z polecenia na naprawę mojego mercedesa ( A-klasa) Dodam iż to już moja piąta wizyta w warsztatach . Pan bardzo konkretny i rzeczowy . Fachowcy na bardzo wysokim poziomie . Naprawili mi układ wspomagania za 600zł . Kierownica raz skręcała lekko raz z oporem . W serwisie polecili wymianę przekładni koszt 7200zł , w innym warsztacie regeneracja 1200zł+ 800 montaż . W warsztacie JB SERVIS trwało to 3 godziny i auto jeździ super . Polecam gorąco . Ps dlaczego w Polsce jest tak mało mechaników z wiedzą .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2016-03-10 10:57:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oddałem samochód w dobre ręce, poniewaz to sprawdzony i rzetelny serivis. polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2015-11-24 08:17:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, fachowo, przystępnie cenowo. Bardzo dobry kontakt (omówienie kosztów). Polecam!!! Na pewno skorzystam ponownie, w razie potrzeby:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2015-10-01 08:27:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super warsztat .obsługa fachowa .najlepszy w całej okolicy.gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krzchu dnia: 2015-09-01 08:01:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam firmę bo bardzo szybko znaleźli popsutą instalację w moim samochodzie który w ogóle nie miał mocy i żaden błąd się nie pokazał ! ceny są nie najtaniej mimo to warto zaoszczędzić czasu. Panowie wiedzą co robią.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: seba dnia: 2015-08-03 09:01:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robią szybko i solidnie, duży warsztat i dobry sprzęt. Polecam, osobiście jestem bardzo zadowolony z ich roboty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2015-07-02 08:02:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsługa, doradcy tłumaczą wszystko co trzeba zrobić, ile to będzie kosztować, także na koniec naprawy nie ma niespodzianek, co u mechaników często się zdarza. Z naprawy zawieszenia jestem bardzo zadowolony, auto jeździ bardzo dobrze. Daje pozytywną ocenę i polecam dalej serwis.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bartek dnia: 2015-06-02 08:45:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak największy pozytyw, nie wiem jakim cudem ogarniają tyle pracy. Szybko, profesjonalnie, cenowo też ok. same plusy. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: denim dnia: 2015-05-11 10:44:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Dopiero tam czyli w trzecim miejscu z rzędu poradzili sobie z szwankującą elektroniką. Szybko i fachowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kondzio dnia: 2015-03-31 18:12:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko bez zarzutu, szybko i sprawnie wymienione co trzeba
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kamil dnia: 2015-02-18 11:49:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: naprawa sprawnie i szybko przebiegla, zadnych ukrytych kosztow, wszystko ok!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mm dnia: 2015-01-12 14:42:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: żadnego naciągania, wszystko w porządku! polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: miroslaw dnia: 2014-12-19 18:07:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybka i konkretna diagnoza. Na początku poinformowany zostałem o wysokości kosztów naprawy na co się zgodziłem. Przy odbiorze zostałem miło zaskoczony, ze udało się przywrócić sprawność bez kupowania nowych części.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Citroen dnia: 2014-11-06 10:46:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra obsługa , mechanicy mają pojęcie o silnikach . Byłem hondą accord i miałem problem z fazami rozrządu . To był 4 warsztat do którego trafiłem i okazał się strzałem w 10. Naprawa trwała 1 dzień a nie jak w poprzednich tygodniami . To prawda wiedza kosztuje ale warto zapłacić i cieszyć się naprawionym autem . Polecam bardzo wysoka wiedza .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie miałem reklamacji
Opinia dodana przez: Olek dnia: 2014-09-16 08:55:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo duża wiedza na temat uszkodzeń samochodów, trafne i szybkie diagnozy, konkretna rozmowa, konsultacja. P.S. Mój samochód został po lakierce w tym warsztacie wygląda jak z fabryki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dominik dnia: 2014-07-08 17:58:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, konkretnie i nie droga. mechanicy obeznani w zakresie swoich prac, chętni do pomocy i przede wszystkim uczciwi. Polecam wszystkim co szukają rzetelnej pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2014-06-29 22:18:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, tanio, solidnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-02 11:48:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze, że nie zajmują się jedynie naprawą aut, lecz także maszyn rolniczych. Mój ciągnik miał problemy z alternatorem. Dobrze, że wreszcie mogę wyruszyć w pole i zająć się uprawą.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-27 11:08:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udzielili mi doradztwa przy zakupie opon letnich, do tego je oczywiście wymienili. Specjaliści od wulkanizacji.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-21 10:28:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM. SĄ UCZCIWI ORAZ SKUTECZNI. NIE MOGĘ NARZEKAĆ. CENA TAKA SOBIE.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-20 15:32:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutnie nie dziwi mnie popularność. Ja sam dojeżdżam z Żukowa, ponieważ niestety na miejscu nie mogę liczyć na taką jakość usług.
Opinia dodana przez: Piotr - Żukowo dnia: 2014-02-14 08:54:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Szybko i rzetelnie. Naprawili mi układ hamulcowy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dz. dnia: 2014-02-10 09:03:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dokonali dla mnie przeglądu klimatyzacji w maszynach rolniczych, minionej wiosny. Ostatnio miałem możliwość podjechać autem w celu wymiany opon na zimowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-27 14:36:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem problem ze swoją Hondą. Nawaliła skrzynia biegów, na domiar złego tłumik nadawał się do wymiany. Dzięki za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-23 08:40:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i rzeczowo - POLECAM. Mam spokój przed świętami :) Dzięki Panowie, Wesołych!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-20 09:30:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem problemy z systemem alarmowym. Już działa wszystko git.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-10 10:26:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze mówiąc, jestem trochę zaskoczony, że można mówić o jakimkolwiek naciąganiu w przypadku tej firmy. Współpracuję z Panem Jackiem od ponad roku, wykonał dla mnie do tej pory kilkanaście zleceń i nie spotkałem się jeszcze z jakimiś nieokreślonymi kosztami, zawsze z góry poznawałem koszta i nie musiałem dopłacać ani grosza więcej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysiak dnia: 2013-12-04 15:13:04 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: neutralny ze wzgledu na fachowca który tak pracuje zna sie pan na swojej pracy.cena zbyt wysoka za usługe plus próba naciągniecia mnie na inne niepotrzebne koszta
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: klijent dnia: 2013-11-26 22:59:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajnie, fajnie. Polecam w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-18 11:08:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co tu dużo pisać nie znam się za bardzo na motoryzacji mój samochód odmówił posłuszeństwa i musiałem go zaprowadzić do mechanika. Tam go znów postawili na koła i jeździ jak dawniej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-31 14:15:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zaskoczony taką opinią. Ja przyjechałem aby sprawdzić klimatyzację ponieważ tam jest serwis klimatyzacji. Dobrze i profesjonalnie mnie potraktowano. Klima teraz działa bez zarzutu. Serwis sprawny i nie był drogi. Atmosfera w warsztacie była dobra no i rzuciło mi się w oczy bardzo dobre wyposażenie tego miejsca. Dlatego ja chciałbym polecić ten serwis
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-18 13:45:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjechałem do tego Pana na lawecie z zapowietrzonym dieslem, 4 razy próbował mnie przekonać, że to nie jest zapowietrzenie, że to wtryski, że usterką jest zupełnie co innego, próbując tym samym naciągnąć mnie na koszty. Po zupełnie nieudanej próbie odkręcenia przewodów, zabrał się do próby zapłonu diesla plakiem. Proszę Państwa ten człowiek "fachowiec" pryskał nie w kolektor, tylko w drugą stronę otwartego przewodu, tak, że ten plak zupełnie nigdzie nie docierał, po czym, po kolejnej nieudanej próbie odpalenia pomachał głową, że nic z tego nie będzie. Gdyby nie obecność pracownika pzu assistance, który temu człowiekowi wskazał jak ma pryskać tym plakiem, do tej pory bym był w rutkach. Ten człowiek nawet nie potrafił odpowiednio pryskać plakiem, widać, że robił to pierwszy raz, pryskał nim po sciankach, ten plak się skraplał - nic to nie dawało. Dopiero jak ww. człwowiek pzu wziął od niego ten spray, prysnął z odpowiedniej odległości samochód odpalił. Zainkasował za swoją nieudolność 150 zł. To przykre, że tacy ludzie mają warsztaty, tym bardziej, że w garażu stały dwa jaguary, współczuje właścicielowi. Dużo gadania jakich to samochodów już nie robił, a usługa na poziomie zerowym.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-14 15:46:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mechanik szybko znalazł usterkę i ją wyeliminował. Do tego jego naprawa wcale dużo nie kosztowała, a samochód chodzi jak zegarek nie ma już najmniejszych problemów z zawieszeniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-17 12:58:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajna firma i dobrze ze korzystam z ich usług. Gdzie indziej tak dobrze nie zrobią jak tu. Prawdziwi fachowcy. Pozdrawiam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-19 18:42:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją