Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

WAPAT OSŁONY OKIENNE

Zawód: rolety, markizy, żaluzje  
Adres: Dolnośląskie, 54-207 WROCŁAW Na Ostatnim Groszu 24a
Telefon: Kom. 604778637
Adres e-mail: biuro(małpa)wapat.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: rolety żaluzje moskitiery

Ocena: 75% pozytywna 6x 1x 2x

Jakość usług: 75% wysoka 6x 2x
Terminowość: 88% bez zastrzeżeń 8x 1x
Ceny usług: 100% niskie 6x 2x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 2579
Data utworzenia profilu: 09.05.2013 17:33:51
Data ostatniej aktualizacji: 09.05.2013 17:33:51 

Opinie o WAPAT OSŁONY OKIENNE

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U mnie w terminie po tygodniu rolety i moskitiery zamontontowane.Solidnie i cena też przystępna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 15.06.2019 11:32:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przestrzegam, nierzetelna firma - zamówiłem moskitierę, miała być w ciągu tygodnia. Po upływie 1 tygodnia i mojej interwencji usłyszałem standardowe zwodzenie, że już, tuż, tuż. Po 3 tygodniach zleceniobiorca nie odbiera telefonów i nie odpowiada na SMS-y - zdecydowanie odradzam zlecać cokolwiek tej firmie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 07.06.2019 09:59:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: żaluzje drewniane ok niska cena i termin też ok 1 tydzień
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 03.03.2014 12:07:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko w terminie tak jak w umowie 4 dni i roletki na oknach. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sebastian dnia: 13.02.2014 11:08:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawiałem w firmie wapat żaluzje drewniane termin wykonania takja w umowie 7 dni a w dodatku najniższa cena z pośród 5 firm w jakich sprawdzałem. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 29.01.2014 10:37:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam. Założone rolety w całej firmie sypią się jedna po drugiej. Totalny dramat. Pan miał już kilka razy przyjechać, i niestety się nie pojawia. Nie odbiera telefonu, jak juz mu się zdarzy odebrać, umawia się na poprawki i nie przyjeżdza. Pieniądzie wziął i reszte ma gdzieś. Jedynie terminowy przyjazd to na założenie rolet. ODRADZAM!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: obsługa? jaka obsługa? nie ma obsługi reklamacyjnej!!!
Opinia dodana przez: dnia: 30.09.2013 13:41:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka realizacja. Dobrze zamontowane. Duży wybór tkanin. Jestem zadowolony, polecam. Ceny tez mogą być
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 20.05.2013 16:59:22 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Towar ok ceny wysokie wykonastwo dokładne...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: stefan dnia: 10.05.2013 00:56:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zamówiłem rolety do całego domu, duży wybór kolorów i krótki czas oczekiwania. Zamontowali wszystko po 4 dniach
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 09.05.2013 17:35:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją