Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

www.bobasimama.pl

Zawód: sklepy internetowe  
Adres: Opolskie, Kluczbork
Telefon: Kom. 662 753 926
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.bobasimama.pl
Opis działalności: Oferta odzieży dla mam oraz dla noworodków, niemowlaków. W sprzedaży także cały asortyment firmy CARETERO. Słowa kluczowe: sklep internetowy, odzieżowy.

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 13x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 1354
Data utworzenia profilu: 09.05.2013 09:50:38
Data ostatniej aktualizacji: 09.05.2013 09:50:38 

Opinie o www.bobasimama.pl

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wystawiam pozytywa. Udane zakupy. Tani sklep, wysoka jakość, rzetelny sprzedawca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.06.2014 11:09:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sklep zrobił na mnie dobre wrażenie od samego początku. Jestem bardzo zadowolona,ze mogłam sobie takie fajne ciuchy. Sprawdzają się rewelacyjnie i wygodnie się je nosi. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.05.2014 10:25:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały kontakt, towar wysokiej jakości. Zarówno odzież jak i zabawki, zamówienia realizują w błyskawicznym tempie a przesyłka jest dobrze zapakowana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.04.2014 13:38:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny sklep. Mają fajne ciuchy. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.04.2014 15:21:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Błyskawiczna przesyłka. Sprawiłam sobie dwie bluzki, które najbardziej mi się podobały. Idealnie leżą, są bardzo wygodne.
Opinia dodana przez: Daffnia dnia: 25.03.2014 08:59:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udało mi się tam kupić antybakteryjne legginsy i bieliznę ciążową. To był bardzo dobry zakup i przyznam, że na pewno mi się przyda w moim stanie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.02.2014 09:48:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka przesyłka, przedmioty zgodne z opisem. Satysfakcja gwarantowana.
Opinia dodana przez: Wołomin - A. dnia: 14.02.2014 12:25:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest w czym wybierać. Super sklep.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.01.2014 13:30:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny i profesjonalny sprzedawca. Ode mnie pozytyw. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.01.2014 09:45:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, ja kupiłam tam zabawki w prezencie dla małego chrześniaka, trochę się bałam, że nie dojdą na święta ale doszły. Jestem uradowana, bo prezent się udał :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.01.2014 11:02:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zawijak dla synusia bardzo udany. cieplutki, z dobrego materiału. polecam.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasia z jędrzejowa dnia: 11.12.2013 11:51:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wygodna bielizna w niskiej cenie. Pomimo brzuszka wyglądam w niej sexy.
Opinia dodana przez: Brzesko - L. dnia: 10.12.2013 11:11:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam sobie parę ciuszków i jestem bardzo zadowolona. Wygodnie się je nosi. Już nie muszę maartwić że się nie zmieszczę ;) Najlepsza jakość odzieży. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.09.2013 09:19:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sklep bardzo dobry, do tego niezwykle szybko wszystko doszło do nas. nie było z tym problemu absolutnie żadnego. Sporo tam zamówiliśmy bo nie mogliśmy sobie pozwolić na chodzenie po sklepach bo nie było na to czasu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.06.2013 13:27:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostałam tu piękną suknię i stale w niej teraz chodzę.. Za pewne cos jeszcze zakupię ale ogolnie bardzo fajny sklep ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.05.2013 12:40:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przystępne ceny. Postanowiłam za jednym razem zakupić kilka ciuszków dla siebie oraz pościel, a także smoczki dla synka. Transakcję oceniam pozytywnie. Szybka dostawa, dobra jakość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.05.2013 09:52:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją