Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Elżbieta Meller

Zawód: Adwokat 
Adres: Łódzkie, Łódz Narutowicza 75b/9
Telefon: Kom. 600-125-157
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.meller-kancelaria.pl
Opis działalności: prawo karne,cywilne, gospodarcze, Słowa kluczowe: rozwód łódź, odszkodowania, obrona, obrońca, ENA,zachowek, spółki, spadki, prawo rodzinne, alimenty, władza rodzicielska,adwokat łódź

Ocena: 91% pozytywna 11x 1x

Jakość usług: 91% wysoka 11x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x 1x
Ceny usług: 90% niskie 10x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 3400
Data utworzenia profilu: 2012-12-12 07:24:48
Data ostatniej aktualizacji: 2013-05-08 23:40:22 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Elżbieta Meller

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług Pani mecenas. Zawsze przygotowana wzorowo do sprawy w przeciwienstwie do adwokatów drugiej strony. Normalny ludzki kontakt i atmosfera. Do tej pory nie spotkałem się jeszcze z takim podejściem wśród adwokatów nawet wśród znajomych. Polecam każdemu. Ceny w stosunku do jakości trochę niewspółmierne...OCZYWIŚCIE NA KORZYŚĆ KLIENTA!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-05 14:15:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług Pani mecenas, groziła mi odsiadka 2 lata, byłam na warunkowym zwolnieniu w miedzy czasie dostałam wyrok 1 roku. Myślałam że jest już po sprawie, bo przegapiłam apelacje. Zgłosiłem się do Pani adwokat Meller, doprowadziła do uchylenia wyroku, sprawy długo trwaly ale jestem na wolności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-17 09:12:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest młodą, kompetentną i przyjazną klientowi osobą. Ma rzadko spotykaną w tym zawodzie umiejętność porozumienia się z człowiekiem w kłopocie bez zbędnych ozdobników prawniczych. Bardzo Ją polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-15 09:19:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam sprawę o alimenty dla mojego syna. Dzięki pozwowi, który napisała mi Pani mecenas i negocjacjom, na pierwszym terminie zawarłam ugodę. Teraz mam zasądzone alimenty na syna zdecydowanie wyższe niż wcześniej. Pełen profesjonalizm i świetne podejście do sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-13 12:37:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Meller prowadziła moją sprawę dotyczącą skomplikowanego wypadku drogowego z korzystnym dla mnie wynikiem. Uważam, że warto korzystać z usług najlepszych aby być usatysfakcjonowanym. W pełni zasłużona pozytywna opinia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Młody788 dnia: 2013-05-09 10:55:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest dociekliwa, profesjonalna, rzetelna. Można jej w pełni zaufać, bardzo zaangażowana w sprawę. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2013-05-07 21:18:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzenie spraw przez Panią adwokata jest bardzo profesjonalne a co najważniejsze skuteczne. Budzi pełne zaufanie w trakcie postępowania przed sądami wszelkich instancji. Jest rzeczowa, konkretna, miła a co najważniejsze uczciwa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-07 12:54:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam kancelarię Elżbiety Meller!! Zazwyczaj nie mam w zwyczaju wyrażać swoich opinii publicznie, ale jakość obsługi i fachowość w tej kancelarii zasługuje na podzielenie się opinią z innymi. Moja sprawa spadkowa toczyła się w Warszawie, gdzie wraz z Panią Adwokat udaliśmy się dwukrotnie. W przeciwieństwie do innych kancelarii w których chciałem wstępnie oszacować koszty, w tej kancelarii wyjazdy do Warszawy nie podniosły drastycznie kosztów obsługi. Sprawa spadkowa została załatwiona szybko i bez komplikacji na moją korzyść. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirosław dnia: 2013-05-06 13:45:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety nie podzielam opinii przedmówców. Pani Mecenas nie interesowała się moją sprawą, szybko się niecierpliwiła, jeżeli pojawiały się pytania i wątpliwości klienta. To chyba normalne, że klient po to zatrudnia prawnika, żeby ten rozwiał pojawiające się wątpliwości. Jeśli klient wszystko sam by wiedział to by nie potrzebował adwokata. Kontakt z Panią Mecenas był więc mało przyjemny. Uważam, że ceny są nieadekwatne do jakości usług. Wiedza co do przepisów również średnia.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ma. dnia: 2013-01-10 18:46:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam Panią Mecenas jest profesjonalistką a co najważniejsze nie nabija klientów w butelke,można się dogadać co do ceny i jest bardzo zaangażowana w sprawę,pomogła mi bardzo/nie garuje/a mało brakowało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DAREK dnia: 2012-12-15 19:39:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała Pani Mecenas,bardzo skuteczna i rzetelna,broni mojego syna,który jest chory na schizofrenię.Wiem,że również zajmuje się innymi sprawami,gdzie występuje choroba psychiczna/schizofrenia/.Bardzo polecam i w sprawach karnych i cywilnych.Napisze tak jest lepsza od niejednego mecenasa okrzykniętego na całą Łódz i dużo skuteczniejsza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2012-12-14 15:56:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: konkretna,skuteczna,wspaniały człowiek:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adrian dnia: 2012-12-12 07:27:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją