Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Wyczesany Pies

Zawód: Groomer 
Adres: Mazowieckie, Siedlce Piłsudskiego 76a
Telefon: Kom. 518-855-364
Adres e-mail: kontakt(małpa)wyczesanypies.com.pl
Strona internetowa: www.wyczesanypies.com.pl
Opis działalności: pielęgnacja psów( strzyżenie, trymowanie, wyczesywanie) Słowa kluczowe: pielęgnacja psów, psi fryzjer, groomer

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1721
Data utworzenia profilu: 2013-04-16 09:45:34
Data ostatniej aktualizacji: 2013-05-07 12:37:26 

Opinie o Wyczesany Pies

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy salon w Siedlcach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MIchalik dnia: 2013-10-10 10:59:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona że korzystam z usług. Wszystko tu jest ponad moich oczekiwań ;) Obsługa bardzo miła. Pelen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-02 08:12:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajnie, fajnie. Polecam w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-17 11:04:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę przyznać, że na stronie są przedstawione fajne porady dla pupila, jak go przygotować do wizyty i wyszkolić. Bardzo przydatne. Na szczęście mój nie sprawiał problemów w trakcie trymowania. Wnętrze salonu na plus, atmosfera też, ceny ok. Pupil oczywiście zadbany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-26 15:25:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna obsługa. Jestem zadowolona że tu trafiłam ale to dzięki mojej koleżance bo mi ich poleciła. Mój piesio jest teraz czysty i wyczesany. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-22 13:05:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i rzeczowo - polecam. Sympatyczna obsługa, niskie ceny za usługi. Profesjonalne podejście do zawodu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-27 15:06:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajny salon. jest bardzo czysty i dobrze wyposażony. Kadra bardzo miła i ma podejście do czworonogów toteż nie mają żadnych problemów przy zabiegach. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-23 15:34:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój piesio jest zadbany ale to wszystko dzięki tej pielęgnacji :) Podejście do zwierząt jest, bo siedzi zawsze fajnie,grzecznie wiec pozytywnie ; )
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-16 09:46:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją