Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

EX-MEBEL MAREK SZPAK

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Lubelskie, 20-455 LUBLIN Lublin Henryka Siemiradzkiego 10
Telefon: Kom. 781226225
Adres e-mail: meble(małpa)ex-mebel.pl
Strona internetowa: www.ex-mebel.pl
NIP:
946-121-97-64
Opis działalności: szafy,garderoby,drzwi składane,kuchnie,meble łazienkowe,komody,biurka,projektowanie,montaż mebli Słowa kluczowe: meble kuchenne lublin,meble kuchenne,szafy z drzwiami suwanymi,szafy z drzwiami składanymi,meble łazienkowe,garderoby,projektowanie,komody,biurka,meble na zamówienie

Ocena: 100% pozytywna 25x

Jakość usług: 100% wysoka 25x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 24x 1x
Ceny usług: 100% niskie 9x 15x
Ilość opinii w serwisie: 25
Ilość odsłon profilu firmy: 7146
Data utworzenia profilu: 22.04.2013 10:16:31
Data ostatniej aktualizacji: 07.05.2013 08:08:18 

Opinie o EX-MEBEL MAREK SZPAK

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę Pana Marka polecam w 100 %. Korzystam z jego usług od wielu lat. Szafy, blaty w kuchni, zabudowa salonu czy meble do łazienki wykonane perfekcyjnie. Pełen profesjonalizm i fachowe doradztwo. Wszystko można uzgodnić. Terminowo. Sprawnie i szybko zamontowane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.09.2023 14:14:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W firmie Ex-mebel zamówiłam szafę wnękową i blat do łazienki. Wszystkie szczegóły wcześniej uzgodnione, zaprezentowane próbki frontów, fachowe doradztwo wraz z wykonaniem wizualizacji. Meble wykonane nawet wcześniej niż uzgodniony termin. Montaż bardzo precyzyjny i dokładny z dbałością o szczegóły, estetycznie i solidnie wykonane. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.06.2022 17:11:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę Ex-Mebel polecam- znalazłam tą firmę na OLX i zamówiłam meble do łazienki , po wstępnej wizualizacji i omówieniu wszystkiego ( szczegółowo ) przystąpiliśmy do realizacji zamówienia . Obawy były bo firma była z ogłoszenia , ale po zamontowaniu mebli okazało się , że bez potrzeby były obawy . Cena za wykonanie zamówienia nie jest wysoka z powodu precyzyjnego wykonania - POLECAM BEZ RYZYKA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 29.05.2022 19:39:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bezproblemowy kontakt, terminowe (a nawet wcześniejsze) wykonanie, po uprzedniej wizualizacji z uzgodnieniem wszelkich szczegółów i okazaniem próbek frontów. Fachowe doradztwo. Nietypowe meble do salonu z frontami dębowymi bardzo precyzyjnie, estetycznie i solidnie wykonane. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata P. dnia: 22.02.2022 16:50:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od dwóch miesięcy mamy nową, piękna kuchnię. Jest funkcjonalna, meble są wysokiej jakości, a efekt końcowy jest zgodny z naszym oczekiwaniem. Kontakt, cierpliwość do klienta Pana Marka oceniamy bardzo wysoko. Jesteśmy bardzo zadowoleni z usługi. Dobra robota.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 06.10.2021 20:54:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już 2 raz korzystamy z usług Pana Marka i na pewno nie ostatni. Po raz kolejny zaskoczył nas rewelacyjnym projektem i świetnym wykonaniem. Solidnie, dokładnie i szybko - montaż całej kuchni zajął tylko 2 dni. Cena jak najbardziej adekwatna do jakości. Meble służą bardzo długo - po latach użytkowania nadal są w nienaruszonym stanie. Serdecznie polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: V1LQ dnia: 16.03.2021 19:35:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marek pod każdym względem stanowi przeciwieństwo fachowców, z jakimi miałem dotychczas do czynienia. Kontakt bezproblemowy, realizacja sprawna, meble bardzo dobrej jakości i bez kombinacji z pozornymi oszczędnościami na tańszych komponentach. Do tego fachowa konsultacja, wizualizacje, umowa na piśmie, faktura i gwarancja. Meble wykonane są solidnie, prezentują się świetnie, funkcjonują bez zarzutu. Cena moim zdaniem adekwatna do jakości. Pozostaje jedynie żałować, że nie trafiłem na tę firmę wcześniej. Z pewnością na tej jednej realizacji nasza współpraca się nie zakończy, bo jak na razie pan Marek jest jedyną osobą, którą mogę polecać z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 04.03.2021 22:59:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam usługi Pana Marka Szpaka. Dokładność, jakość, dopieszczony każdy szczegół, wysoka jakość materiałów. W dzisiejszych czasach to naprawdę wyjątkowe podejście do wykonywanych zleceń. Pan Marek wykonał u mnie dużą szafę do zabudowy i kuchnię mojego projektu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: sstarega dnia: 24.10.2020 09:12:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście, dokładność, jakość wykonanania, dbanie o szczegóły. Bardzo polecam usługi Pana Marka Szpaka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 18.10.2020 19:46:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam firmę EX-MEBEL za profesjonalne podejście do klienta. Zabudowa do łazienki od projektu do realizacji przeprowadzona w 100%entach tak jak chciałam. Fachowe doradztwo,dobór materiałów i terminowe wykonanie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 07.04.2020 20:44:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duża pomoc i doradztwo przy wyborze materiałów i tworzeniu projektu. Meble wykonane solidnie i terminowo. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: zadowolony klient dnia: 19.10.2019 08:44:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalność, terminowość, dokładność wykonania. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klienci z ul. Młodzieżowej w Lublinie dnia: 14.10.2019 23:34:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam szczerze - meble do salonu wykonane szybko, solidnie, za bardzo rozsądną cenę i zgodnie z naszym projektem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 11.07.2019 20:46:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam chciałam podzielić się opinią firmy Ex-Mebel . Poszukiwałam wykonawcy do zabudowy w skosach i okazało się , że z tym jest problem . Kontaktowałam się z dobrymi firmami , które są w lublinie ( były firmy z polecenia ) i okazało się , że powstał problem . Do firmy Ex-Mebel trafiłam z serwisu opinie o fachowcach i postanowiłam skontaktować się i byłam zachwycona kontaktem z właścicielem .Praca została wykonana rzetelnie termin był trochę długi polecam bez ryzyka . Firma Ex-Mebel to rzetelność w wykonaniu pracy .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 24.11.2018 18:27:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana w terminie szybszym od ustalonego. Meble wykonane solidnie, zgodne z ustaleniami. Dobry kontakt z wykonawcą. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 06.04.2017 17:59:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ex-mebel mogę napisać że jest solidna co chodzi o terminowość i wykonanie. Tą firmę wybraliśmy przypadkowo z ogłoszenia anonse24 i nie pomyliliśmy się . Zamówiliśmy u nich meble kuchenne fakt że montaż trwał dwa dni ale przy montażu było w miarę możliwości czysto i po skończeniu montażu nie było żadnych zastrzeżeń . Muszę napisać że projekt był zrobiony profesjonalnie i z doradztwem co chodzi o zagospodarowanie pomieszczenia . Materiały są wysokiej jakości . Tylko miałam zastrzeżenia co o płatność za projekt bo w innych studiach nie trzeba płacić , ale od kosztu mebli koszt projektu jest odliczony to jest plusem tej firmy .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: na razie nie ma reklamacji a meble były wykonane 3 - miesiące temu
Opinia dodana przez: monika dnia: 05.03.2017 17:40:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę EX-MEBEL wybraliśmy ze względu na pozytywne opinie na ich temat. I nie pomyliliśmy się. Zamawialiśmy u nich szafę do łazienki i przedpokoju. Wszystko zostało wykonane z najwyższej jakości materiałów. Z należytą starannością i dokładnością. Firma bardzo rzetelna i solidna. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.03.2016 13:35:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówienie dotyczyło regału na książki i szafy. Nie było łatwe z uwagi na małą powierzchnię pokoju i krzywe ściany. Wyszło lepiej niż się spodziewałam. Duży plus, że właściciel nie narzuca własnych wizji, tylko podpowiada rozwiązania (zresztą sensowne). Po kilku miesiącach od realizacji nie mam żadnych uwag ani reklamacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: AA dnia: 21.02.2016 19:41:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W firmie EX-MEBEL, zamówiliśmy meble kuchenne, do biura i pokoju dziecięcego. Po wykonaniu pomiarów przez fachowców z EX-MEBEL i przedstawieniu naszego pomysłu na te wnętrza, otrzymaliśmy projekty z wizualizację tych pomieszczeń. Po konsultacji, doborze materiałów i kolorystyki zaakceptowaliśmy projekty. Ustaliliśmy termin montażu i ku naszemu zdziwieniu nie był to czas odległy ale trwało to nie dłużej niż dwa tygodnie. Jeżeli chodzi o sposób wykonania i montaż. Bardzo szybko, bezproblemowo i czysto. Fachowcy po montażu sprzątają, odkurzają, ścierają kurz i przygotowują pomieszczenie na zicher. Polecam każdemu kto poszukuje dobrych fachowców, chce mieć meble zrobione według własnego pomysłu, w krótkim czasie od projektu do montażu i z najwyższej jakości materiału. EX-MEBEL, ta firma zasługuje na polecenie i uwagę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: damian dnia: 20.01.2016 12:14:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z usług wykonania mebli - polecam bez ryzyka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: dają duży termin reklamacji
Opinia dodana przez: iwona dnia: 28.02.2015 10:05:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Realizują nawet Skomplikowane pomysły klientów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: robi dnia: 15.02.2014 10:55:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam-mam zaszczyt zaopiniować po raz pierwszy firmę,którą można polecić znajomym bez jakiegokolwiek ryzyka.Miałam do zrobienia drzwi do szafy otwierane z lustrem,ale był problem bo nie chciałam wyrywać starej konstrukcji z wnęki,a drzwi wejściowe do pokoju otwierają się na szafę i jest mało miejsca żeby zamontować drzwi.Zwróciłam się do trzech fachowców którzy zajmują się szafami i stwierdzili że trzeba wyrwać konstrukcję i zrobić nową szafę-byłam niezadowolona,ale przypadkowo trafiłam na firmę EX-MEBEL i po konsultacji stwierdzili że da się zrobić drzwi otwierane-jestem zadowolona.Po lekkiej przeróbce są drzwi z lustrem otwierane.Polecam tą firmę bo można z nimi wszystko uzgodnić i doradzą tak aby klient był zadowolony-pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: basia dnia: 14.11.2013 13:57:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zamówiłam meble kuchenne w firmie ex-mebel i byłam zaskoczona fachową obsługą i doradztwem.Pozytywne jest to że po wykonaniu projektu i akceptacji jest ustalona wartość wykonania mebli i po skończeniu ona nie ulega zmianie.Bardzo dobra i miła obsługa-polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: barbara dnia: 08.08.2013 14:54:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DOBRA FIRMA:Zamawialiśmy z małżonką meble kuchenne,szafę wnękową i byliśmy zaskoczeni miłą obsługą.Firma ex-mebel dotrzymuje terminu i wykonuje meble z najwyższą starannością.Cenią sobie wysoką jakość i profesjonalizm.Naprawdę polecamy bez ryzyka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: darek dnia: 01.07.2013 18:12:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę ex-mebel można polecić są terminowi i solidni bez ryzyka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: monika dnia: 02.05.2013 09:35:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją