Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Szkoła Jazdy WEGA Andrzej Świercz

Zawód: nauka jazdy  
Adres: Małopolskie, Kraków al. Pokoju 5a/1
Telefon: Kom. 503 037 610
Adres e-mail: andy15(małpa)op.p
Strona internetowa: www.szkolawega.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: nauka jazdy, szkolenie, kategorie A, A1, B.

Ocena: 100% pozytywna 51x

Jakość usług: 100% wysoka 50x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 50x
Ceny usług: 100% niskie 50x
Ilość opinii w serwisie: 51
Ilość odsłon profilu firmy: 2755
Data utworzenia profilu: 2013-04-30 11:35:04
Data ostatniej aktualizacji: 2013-04-30 11:35:04 

Opinie o Szkoła Jazdy WEGA Andrzej Świercz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trochę szkół tego typu w Krakowie jest i znam opinię o niektórych od znajomych, a ja z racji tego, że chodziłem do tej mogę tylko ją ocenić obiektywnie. Tu ocena będzie bardzo dobra, bo szkoła z rzetelnym podejściem do kursantów i potrafi dobrze przygotować do końcowych egzaminów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tobiasz dnia: 2018-10-12 17:22:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrobienie prawka na motocykl uważam za duży wyczyn w którym bardzo pomogła mi szkoła Wega. Kurs był prowadzony profesjonalnie w dobrj atmosferze a instruktor był przyjaźnie nastawiony do kursantów. Ogólnie wszystko dobrze wspominam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: michał dnia: 2018-09-25 17:10:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Postawiłem na tą szkołę za względu na duże ich doświadczenie i świetnego instruktora, który potrafił nauczyć mnie poprawnie jeździć na motocyklu. Taka mała ciekawostka: uczyłem się jeździć na motocyklu, co był identyczny jak na egzaminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleks dnia: 2018-08-12 18:12:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na medal szkoła, polecam wszystkim zainteresowanym, super atmosfera i doświadczeni instruktorzy, zdałem za pierwszym razem, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadek dnia: 2018-07-16 17:38:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam pewne problemy z niepełnosprawnością i zdarzały się przypadki dyskryminacji. Tutaj jednak nic złego mnie nie spotkało, a wszyscy dbali o moje dobre samopoczucie. Fajni instruktorzy i kursanci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lilka dnia: 2018-06-27 18:42:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna szkoła, gdzie robiłem prawo jazdy na motocykl i nie miałem większego problemu ze zdaniem egzaminu. W chwili obeznej bardzo mi się przydaje wyniesiona z niej wiedza teoretyczna, a przede wszystkim praktyczna. Jak by nie było sezon motocyklowy w pełni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 2018-05-27 15:45:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałem na szybko prawo jazdy kategorii B do celów zawodowych i dzięki odbytemu kursowi w tej autoszkole dobrze się przygotowałem do egzaminu a przy okazji zrealizowałem wyznaczony cel. Szkoła pod każdym względem w porządku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2018-04-13 18:12:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra szkoła. Kurs w niej nie dłużył mi się, a wszystko było na dobrym poziomie. Dzięki takiemu dobremu przygotowaniu nie miałem potem problemów na egzaminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2018-03-22 14:16:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie dawno ukończyłem kurs w Wedze, a potem pomyślnie zdałem egzamin. Krótko mówiąc warto było postawić na tę firmę, bo bardzo dobrze przygotowuje kursantów pod względem teoretycznym i praktycznym. Bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mundek dnia: 2018-02-25 21:32:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompleksowy ośrodek nauki jazdy. Bardzo dobra organizacja całego kursu łącznie z dobrym motocyklem, z którym modelem zetknąłem się na samym egzaminie. Instruktor konkretny z dużym doświadczeniem, jednym słowem warto było tutaj chodzić. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominik dnia: 2018-01-17 17:13:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie WEGA to najlepsza szkoła jazdy w okolicy i po zaliczeniu całego toku szkolenia mogłam bez większego stresu przystąpić do egzaminu. Dodam jeszcze, że samochody mają super, a zwłaszcza instruktorów;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolka dnia: 2017-12-28 18:51:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkoła bardzo profesjonalna. Nauka teorii tutaj, to super sprawa. Z jazdami też szło mi nie źle. Mają dobrych instruktorów, to i o nauczanie nie trudno. polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2017-11-28 18:48:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W naszych okolicach, to zdecydowanie najlepsza szkoła. Czyłem się tu jeździć, bo w innych było mi trudno. Wreszcie Wega przygotowała mnie dobrze do egzaminu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eryk dnia: 2017-10-14 11:28:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z mężem postanowiliśmy, że wreszcie przyszedł czas bym zrobiła prawko. Wybór padł na autoszkołę Wega. To był bardzo dobry wybór??. Teraz mąż musi dzielić się ze mną autem??.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2017-09-16 23:57:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nadszedł czas, gdy musiałam zrobic prawo jazdy, choc bardzo się bałam. na szczęście natrafiłam na dobra szkołę nauki jazdy, jaką jest Wega. wszystkim będe ją polecać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anna dnia: 2017-08-02 14:49:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stawiam tej szkole wielki pozytyw za przekazanie wiedzy i zaangazowanie uczących. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-05 22:38:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto chodzić do tej autoszkoły ponieważ dobrze przygotowują kursantów do egzaminów i mają nie złe, sprawne auta. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zośka26 dnia: 2017-06-05 20:53:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przed pójściem na egzamin warto skorzxystac z dobego kursu, gdzie dobrze można się przygotować na tak poważne wyzwanie. Ja miałam szczęście w doborze szkoły i bez większych problemów zostałam kierowcą. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta Stec dnia: 2017-05-08 20:37:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszłam do Wegi, bo moi znajomi chodzili wcześniej i bardzo chwalili dobry poziom jak i wysoką zdawalność przy egzaminach. Wszystko ładnie jest zorganizowane, wykłady spoko, a jazda dobrym autem pod okiem fachowca to ważna rzecz. Efekt wiadomy. zdałam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gocha dnia: 2017-04-04 19:38:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: uczyłam się jeździć u Pana Andrzeja. To swietna szkoła. zdałam za pierwszym razem. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2017-03-05 16:36:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo chwalę autoszkołę, Wega bo panuje tam porządek, wszystko jest jasne i klarowne, auta się nie psują, a instruktorzy są mili i kulturalni. Myślę, że każda kobieta będzie się czuła doskonale na tak profesjonalnym kursie.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna.L dnia: 2017-02-14 13:37:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno ukończyłem kurs nauki jazdy i bardzo jestem zadowolony, że wybrałem tą szkołę, bo dzięki niej za pierwszym podejściem zdałem egzamin, a sam kurs przebiegał w miłej i spokojnej atmosferze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrian24 dnia: 2017-01-13 20:11:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na pójście do tej autoszkoły skłoniły mnie pozytywne opinie znajomych. Faktycznie atmlosfera jest fajna, a poziom jak naj bardziej ok. dodam tylko, że mają też świetne auta. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: weronika26 dnia: 2016-12-11 21:10:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo jestem zadowolona, że chodziłam tutaj na kurs jazdy, bo bardzo dużo się nauczyłam, a instruktorzy byli cierpliwi i wyrozumiali. Warto było!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AnnaDrajling dnia: 2016-11-11 18:26:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna autoszkoła Wega mająca dobrą bazę dydaktyczną i miłych, doświadczonych instruktorów. Bardzo dobrze wspominam cały kurs łącznie z egzaminem. Mogę spokojnie polecić tą firmę każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: edyta23 dnia: 2016-10-17 16:08:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po skończonym kursie na kat b w innym OSK w Krakowie nie czułam się pewnie za kierownicą i z polecenia znajomego wykupiłam dodatkowe jazdy w Szkole ,, WEGA,, z przewagą jazdy po autostradzie . Było super-Pan Andrzej Świercz z którym jechałam podpowiadał mi, a właściwie uzupełniał podczas jazdy moje ,,braki i niedociągnięcia,, w sposób bardzo zrozumiały i uprzejmy. A na autostradzie ? no cóż - Pan Andrzej ,,nie darował,, mi nic z dopuszczalnej prędkości - miało być na liczniku 140 km/h i ani km mniej- no i tak było. Pan Andrzej również przećwiczył ze mną wyprzedzanie na autostradzie ( co wcale na początku nie jest proste) oczywiście wcześniej udzielając wskazówek. No i po jazdach doszkalających pewniejsza siebie wyruszyłam na wakacje ,, zaliczając,, spokojnie autostrady i ekspresówki Bardzo polecam Pana Andrzeja a już na autostradę w szczególności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2016-10-10 14:27:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwielbiałam tam chodzić na zajęcia, a egzamin po nich to była tylko formalność. Wszystko tu było bardzo ok. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pola dnia: 2016-09-15 15:34:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozostaje mi tylko polecać. Cały kurs w tej szkole był całkowicie bezproblemowy. Dostałem tu doskonałe wsparcie i dzięki temu egzamin zdałem za pierwszym razem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Abtek. dnia: 2016-08-05 23:05:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myśle, że warto zainwestować w siebie i skorzystać z oferty dobrej szkoły. Ja tak uczyniłam i to już zaczyna procentować. Na początku był ciekawy kurs, potem zdany egzamin a teraz samodzielna jazda. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: druver dnia: 2016-07-28 01:32:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szkola swietna! naucza cie jezzdzic i zdasz na 100% ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karolina dnia: 2016-06-20 12:13:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super instruktorzy i nastawienie na technike i bezpieczenstwo jazdy polecam jak najbardziej ta szkole
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jaromir dnia: 2016-04-05 10:56:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zero lania wody, konkrety, nastawienie na umiejętności za kółkiem i wiedzę, miła kadra polecam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: staszek dnia: 2016-01-13 11:43:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: instruktor naprawde oddany swojej pracy cierpliwy i pomocny zdalam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jolkaaa dnia: 2015-12-28 15:51:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kurs przeprowadził bardzo miły pan który nauczył mnie dobrze jeździć. Egzamin to była czysta formalność !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-02 16:30:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna szkoła ! Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-15 17:31:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąca polecam, pełen profesjonalizm!!!! Bardzo miła atmosfera która sprzyja nauce bez stresów. Szczególnie polecam instruktora Pana Andrzeja, który swoim spokojem i opanowaniem bardzo pomaga. Oczywiście zdałam i uwielbiam jeździć! Polecam wszystkim!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2015-08-20 17:13:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie sądziłam że w moim wieku zdecyduję się jeszcze na wyrobienie prawa jazdy... Bałam się strasznie więc postanowiłam zrobić to z moją córką. Obie zdałyśmy za 1 razem a ja uwielbiam jeździć !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-03 13:10:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna szkoła,profesjonalni instruktorzy,przyjemni, cierpliwi szczególnie p.Iwonka. Wszystkim polecam tą szkołę, tanio i profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola1985 dnia: 2015-07-14 13:09:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100% miała atmosfera podczas jazd, dobra cena !
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2015-06-25 08:22:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo sympatyczna szkola, z checia uczeszczalam na kurs, zdalam za pierwszym razem :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jolka dnia: 2015-04-29 12:18:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najpierw bylam w innej szkole i zmienilam ja na wega. tu bylo o wiele lepiej! przyjazniej, milej, bez nerwowki i stresow, bylam dobrze przygotowania do egzaminu i go zdalam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jolanda dnia: 2015-03-31 18:58:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super, naprawde super szkola, solidne przygotowanie do egzaminu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mirus dnia: 2015-02-09 12:48:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo polecam, zwlaszcza ludziom nerwowym, tam zero stresu i pozytywna atmosfera
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mariola dnia: 2015-01-19 12:18:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pan Andrzej klasa wsrod instruktorow, swietnie sie czulem za kolkiem! zero stresu i zdalem :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karol dnia: 2014-12-16 11:56:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąca polecam, fachowość pierwsza klasa. Szalenie miła atmosfera która sprzyja nauce bez stresowej. Zdany egzamin na 100%. Szczególnie polecam instruktora Pana Andrzeja, który swoim spokojem i opanowaniem bardzo pomaga w trudnych sytuacjach podczas jazdy. Doświadczenie i duża wiedza!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2013-09-11 12:29:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, bez stresu, przyjazna atmosfera, a to bardzo ważne, bo nic przyjemnego uczyć się jeździć w stresie. Stres było dopiero na egzaminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-08-06 10:53:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę dobra szkoła, instruktorzy posiadają niesamowity talent pedagogiczny. Nawet taki anty talent jak mnie nauczyli to każdego nauczą. Na kursach panowała przyjazna atmosfera, cena przystępna. Nie mam zastrzeżeń same plusy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-07-18 13:39:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkoła jest bardzo fajna i ciesze sie ze tutaj się uczyłam. Świetna kadra instruktorska. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-10 13:22:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja córka się u nich uczy i jest bardzo zadowolona. W przyszłym tygodniu ma właśnie egzamin ;) Zobaczymy jak jej pójdzie. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-10 13:17:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100 %!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-27 09:41:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę przyznać, że wiedzą w jaki sposób przygotować kursantów do egzaminu. Wysoka zdawalność mówi sama za siebie. Osobiście zanim podszedłem do kursu, miałem mizerne pojęcie na temat prowadzenia auta. Z czasem, stopniowo jednak nabrałem pewności siebie i dzisiaj czuję się za kierownicą naprawdę dobrze. Egzamin przede mną i mam nadzieję, że wszystko skończy się dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-30 11:37:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją