Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Blachbud-Ś Józef Śliwka

Zawód: Dekarz 
Adres: Dolnośląskie, 50-059 Wrocław Ofiar Oświęcimskich 46/1
Telefon: 71 344 72 84 Kom. 503 447 945
Adres e-mail: dachyue(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.dachywroclaw.com.pl
NIP:
897-15-60-705
Opis działalności: Remonty dachów Słowa kluczowe: dekarstwo

Ocena: 44% pozytywna 4x 5x

Jakość usług: 37% wysoka 3x 5x
Terminowość: 37% bez zastrzeżeń 3x 5x
Ceny usług: 16% niskie 1x 2x 5x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 2749
Data utworzenia profilu: 2013-04-29 10:24:46
Data ostatniej aktualizacji: 2013-04-29 10:24:46 

Opinie o Blachbud-Ś Józef Śliwka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedroga Firma Miła atmosfera między pracownikami solidne wykończenie pracy polecamy tom firmę szypki i dobre wykończenia .z chumorem
Opinia dodana przez: mk dnia: 2018-02-07 15:27:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam zrobiony dach przez ich firmę zapraszam do Zórawiny ul,wrocławska 10 to co zrobili z tej rudery to tylko brać przykład z ceną zawsze idzie się dogadać uważam że dobrze wydałem pieniądze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Do 7 dni
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-18 20:20:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po zakończeniu prac dach i rynny przeciekają a z kominów po roku odpada tynk.Firma stosuje najtańsze materiały i wysokie ceny.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie reaguje na wezwania do naprawy gwarancyjnej
Opinia dodana przez: Wiktor dnia: 2017-04-10 10:29:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma solidna wykonali mi wymianę rynien pozytywnie i niedrogo chłopcy sprytni po drabinach,naprawdę jestem zadowolony z usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: W ciągu 3 dni
Opinia dodana przez: Waldemar dnia: 2016-04-15 22:47:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dołączam do krytycznej oceny tej firmy ponieważ po naprawie woda z topniejącego śniegu spływa pod dachówki na konstrukcję dachu,nieszczelności na połączeniach rynien,nie wymienione pęknięte dachówki,nieszczelności wokół okien dachowych.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Brak reakcji na wezwania do naprawy gwarancyjnej
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-10 10:02:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po 4 miesiącach od wezwania pojawił się pracownik p.Śliwki aby dokonać naprawy gwarancyjnej.Gdy skończyły się materiały zapowiedział że przyjdzie jak szef dostarczy zaprawę i dachówki aby dokończyć naprawę.Minął już ponad miesiąc a poza stertą gruzu i przeciekami nie widać ani materiałów ani pracownika.Znalazłem natomiast zwiniętą folię i worki foliowe wciśnięte między dachówki aby ukryć większe szczeliny..Wszystko to jest udokumentowane zdjęciami i filmami.Dałem się nabrać na 5 letnią gwarancję i zapewnienie p.Śliwki że dla niego" słowo jest ważniejsze niż papier".Drugi mój błąd to płacenie poza zaliczką za bieżące zakupy materiałów zamiast po zakończeniu i sprawdzeniu jakości prac.Uwierzyłem też zapewnieniom że każda zgłoszona usterka będzie niezwłocznie naprawiona.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Zła
Opinia dodana przez: wojar dnia: 2014-12-19 10:02:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wbrew temu co jest napisane mam odmienne zdanie.dostałem tel.z polecenia i nie żałuje firma sprytna prace skończyli przed terminem ceny mają właściwie znormalizowane bo po zliczeniu kosztów przez innych wykonawców cena różniła się 15%+/- trzeba też dodać że posprzątane po budowie jest na poziomie tak i w trakcie prac nie było syfu.Na koniec mam nowy dach i 5 letnią gwarancję.Nie mam problemu z corocznym czyszczeniem rynien bo albo zadzwonię to są,lub sami podjeżdżają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Pozytywna
Opinia dodana przez: Marek Kubat dnia: 2014-11-03 21:02:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dachówki ceramiczne klejone są pianką poliuretanową,woda spływa po konstrukcji drewnianej na mur,szpary między dachówkami,nieuzupełnione brakujące dachówki, rdzewiejące po 3 miesiącach uchwyty rynnowe,pękająca zaprawa mocująca gąsiory.To udało się zobaczyć z pozycji strychu przez laika a co zobaczy rzeczoznawca to się dopiero okaże.Przed naprawą wykonawca obieca wszystko co naiwny klient jak ja przyjmuję za dobrą monetę.Wszystkie uprzejmości kończą się po zapłacie.Ponieważ wykonawca od 3 miesięcy nie reaguję na wezwania do naprawy gwarancyjnej sprawa zostanie oddana do oceny sądu.On chyba nie zdaje sobie sprawy że przy tak ewidentnej niesolidności i niefachowości przegra sprawę i będzie musiał ponieść koszty nie tylko sądowe ale też naprawy szkód jakie wyrządził swoją pseudo naprawą.Dach przecieka bardziej niż przed "naprawą"
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Nie odpowiada na wezwania do naprawy.
Opinia dodana przez: wojar2@gazeta.pl dnia: 2014-10-05 09:09:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po naprawie dach dalej przecieka ,wykonawca unika naprawy gwarancyjnej nie odbiera telefonu , wcześniej nie wykonał kilku elementów naprawy zawartej w umowie nie odpowiada na ponaglenia pisemne
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: odmawia naprawy gwarancyjnej
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-02 11:45:13 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją