Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Usługi Księgowe AS Alicja Sienkiewicz

Zawód: Księgowy 
Adres: Lubelskie, 20-072 Lublin Czechowska 4
Telefon: Kom. 793-380-880
Adres e-mail: a.sienkiewicz(małpa)as-biuro.pl
Strona internetowa: www.as-biuro.pl
Opis działalności: Usługi księgowe Słowa kluczowe: Usługi księgowe

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 7x 2x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 1437
Data utworzenia profilu: 2013-04-29 09:13:33
Data ostatniej aktualizacji: 2013-04-29 09:13:33 

Opinie o Usługi Księgowe AS Alicja Sienkiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: usługi księgowe Pani Alicji, bardzo pomagają mi w funkcjonowaniu firmy. Jest z biurem stały kontakt. Można dzwonić się pytać. Wszystko w urzędach mi się zgadza:)Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-09 15:25:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stały kontakt telefoniczny, bezpieczny przepływ informacji. Dokumentacja udostępniana zawsze na czas. Cena taka sobie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-01 09:09:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani sporządziła dla mnie rozliczenie do Urzędu Skarbowego. Szybko, tanio, solidnie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ula dnia: 2014-03-06 14:18:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM. JESTEM ZADOWOLONY ZE WSPÓŁPRACY. PROWADZĄ AKTA PRACOWNIKÓW MOJEJ FIRMY ORAZ SPORZĄDZILI LISTĘ PŁAC.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-20 14:13:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki koleżance współpracowałam z panią Alicją bo ja o niej w ogóle nie słyszałam a ona już ją znała. Byłam bardzo zadowolona, spełniała moje oczekiwania bez żadnego problemu. Wszystkie sprawy miałam załatwiane na bieżąco. Nie musiałam się o nic martwić. Super. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-06 15:14:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług i nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystko mi sie udaje załatwić za kazdym razem. Fachowa obsługa. Fajnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-08 09:19:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma! Polecam w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-25 13:23:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo chciałbym pochwalić Panią Alicję za profesjonalne podejście do klienta. Bardzo dobrze się zna na księgowości i jest bardzo rzetelną osobą która dba o swoich klientów jak mało kto. To biuro bardzo mi pomaga.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-18 09:09:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta, wysoka jakość usług. Nie mam żadnych uwag. Współpraca zmierza w pożądanym kierunku, z czego bardzo się cieszę. Oby tak dalej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-11 13:54:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi godne polecenia. Wysoka jakość oferty. Terminowość oraz zaangażowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-05 08:50:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca przebiega prawidłowo, jestem bardzo zadowolona z ich pracy. Dużo nie musze mówić bo juz sami wiedza doskonale co maja robic. Pani Alicja to miła kobietka. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-29 09:14:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją