Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Łukasz Wiszniewski

Zawód: Detektyw 
Adres: Lubelskie, Lublin
Telefon: Kom. 693 465 656
Adres e-mail: lukasz(małpa)wiszniewski.net
Strona internetowa: www.wiszniewski.net
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 71% pozytywna 5x 2x

Jakość usług: 66% wysoka 4x 2x
Terminowość: 71% bez zastrzeżeń 5x 2x
Ceny usług: 75% niskie 3x 2x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2705
Data utworzenia profilu: 2013-04-25 11:34:55
Data ostatniej aktualizacji: 2013-04-25 11:34:55 

Opinie o Łukasz Wiszniewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma działa szybko i skutecznie. Wywiązują się w terminach zawartych w umowie. Działają profesjonalnie i skutecznie !!! W trakcie realizacji umowy nie był żadnych problemów , cały czas byłam informowana o poczynionych efektach. Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia222 dnia: 2017-08-11 10:34:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi nieadekwatnie drogie w stosunku do jakości. Bardzo trudno wydusić efekty pracy. Żaden Pan nie odbiera telefonów kiedy dochodzi do finalizowania umowy. Przez jakiś czas pozorują współpracę, bardzo szybko dochodzi do podpisania umowy, gdyż robią wrażenie konkretnych i znających się na rzeczy. W rzeczywistości wykonują zlecenie nieprofesjonalnie, olewają sprawę po zainkasowaniu należności. Kiedy klient domaga się efektów kontakt się wręcz urywa. Raport z błędami rzeczowymi i niekompletny. Za biuro służy knajpa. W sumie to jakieś cwaniaczki, których podnieca bujanie się, lepszą niż przeciętna, bryczką. Zdecydowanie odradzam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: zenek dnia: 2015-10-29 22:40:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne chłopaki pierwszy raz korzystałem z takich usług i jestem zaskoczony w poniedziałek podpisałem umowę a we wtorek miałem gotowy raport :) POLECAM
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: dali mi rabat bo miałem dużo informacji :)
Opinia dodana przez: Krzysiek S. dnia: 2015-04-20 22:37:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie wywiazuje się z warunków umowy oraz z ustnych ustaleń
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-15 21:44:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, perfekcja, doskonały kontakt oraz szybkie i dyskretne sfinalizowanie zleconej sprawy. Serdecznie polecam to biuro detektywistyczne - 0% problemów -100 % satysfakcji! Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2014-07-31 09:21:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny detektyw, bardzo szybki kontakt z agencją oraz szybka realizacja. W innych agencjach musiała bym czekać dwa tygodnie a oni zrobili mi wszystko w 48 godzin. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna Raczek dnia: 2014-07-17 00:43:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelny detektyw, pełna dyskrecja. Wyraz twarzy mojego byłego już męża gdy przedstawiłam mu dowody zdrady porostu bezcenne. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MartaM dnia: 2013-04-25 11:41:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją