Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ARCHICON

Zawód: aranżacja, dekoracja i architektura wnętrz Architekt 
Adres: Małopolskie, Kraków Krowoderska 39/25
Telefon: Kom. 507-018-743
Adres e-mail: archicon.mail(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.archicon-projekty.pl
NIP:
657-208-90-91
Opis działalności: architektura wnętrz Słowa kluczowe: architektura wnętrz

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x 1x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2376
Data utworzenia profilu: 2013-03-05 10:17:42
Data ostatniej aktualizacji: 2013-04-25 11:33:44 

Opinie o ARCHICON

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze marzyłam o sypialni jedynej w swoim rodzaju. Dzięki tej firmie mam swój mały azyl. Zaledwie zarys przekształcono w koncepcję. W najdrobniejszych szczegółach dopilnowano realizacji. Jestem wprost zachwycona bezproblemowym przebiegiem współpracy, dotrzymywaniem terminów, kompleksowością i rzetelnością firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Iness dnia: 2013-06-25 11:10:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrałem właśnie projekt od tej firmy ponieważ był bardzo dobrze wykonany i przypadł mi do gustu. Świetna prezentacja i w ogóle wszystko było ok. Otrzymałem też pomoc przy realizacji. Teraz wnętrze mieszkania wygląda bardzo fajnie. Dziękuję bardzo za kompleksową usługę :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-25 10:33:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo cenię sobie współpracę z Panią Marzeną. Muszę przyznać, że projekty wykonywane w jej firmie prezentują się naprawdę konkretnie, pomysłowo i są dobrej jakości. Jakość, która jest warta realizacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-24 09:16:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam żadnych zastrzeżeń. Świetni fachowcy. Szkoda że takich ludzi jest już mało. Super firma
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-17 10:50:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się że mogłem skorzystać z ich usług :) Polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-21 11:32:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Arhicon to ciekawa pracownia architektoniczna. Do zlecenia stworzenia projektu mieszkania podeszli z dużym zapałem, za co należy im się pochwała. Doceniam również naprawdę ładny i ciekawy projekt który w 100% spełniał moje oczekiwania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria Nogaj dnia: 2013-03-18 14:53:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma, projekt odpowiadał mi bardzo ;) Jakościowo tez mi wszystko pasi ;) Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-05 10:18:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją