Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Waliduda Sławomir. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-038 Wrocław Kościuszki 6/5
Telefon: 071 346 06 24 Fax: 071 346 06 24
Adres e-mail: waliduda(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.waliduda.pl
NIP:
897-129-04-53
Opis działalności: Kancelaria prowadzi szeroko rozumianą obsługę prawną przedsiębiorstw oraz pomoc prawną klientów indywidualnych. Słowa kluczowe: adwokat, kancelaria wrocław, koncesje, obsługa prawna wrocław, odszkodowanie, pozwolenie, pożyczka, prawnik, prawnik wrocław, prawo administracyjne, cywilne, farmaceutyczne, gospodarcze, karne, spadkowe, skarga, skarga do strasburga, spadek

Ocena: 91% pozytywna 21x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 20x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 20x
Ceny usług: 100% niskie 14x 5x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 9791
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2013-04-24 10:52:51 

Opinie o Waliduda Sławomir. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-27 14:59:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Waliduda w sposób bardzo jasny pokazał, że przepisy prawne są dużo ważniejsze niż słowo dane. Samo przeprowadzenie sprawy uważam za dobre, ale jej wyniki - już nie. Po kiepskim wyniku rozmów - pomimo wcześniejszej innej praktyki - rozmawiał już ze mną tylko aplikant lub sekretarka.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jakub KW dnia: 2016-12-13 21:37:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest to bardzo doświadczony i godny polecenia adwokat ,posiada bardzo fachową kadrę młodych i elokwentnych aplikantów, dziękuję Panie Mecenasie za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dorota winiarska dnia: 2014-09-07 14:47:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM. Pełen profesjonalizm. ADWOKAT JAKIEGO POLECIŁABYM WSZYSTKIM KTÓRZY POTRZEBUJĄ POMOCY PRAWNEJ!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ELA dnia: 2014-05-07 20:18:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widzę ze tutaj też są pozytywne opinie na temat Pana mecenasa!! Kolejne można znaleźć tutaj: http://premium.e-prawnik.pl/slawomir-waliduda.html Pozdrawiam!!
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-05 11:03:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czlowiek i firma na wysokim poziomie ,poleca adam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KOALA dnia: 2013-06-12 10:20:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kontrahent, który prawie zniszczył moją firmę został ukarany. Niezapłacone faktury, zaległe pensje moich pracowników, nie mogłem sobie z nim poradzić. Na szczęście Pan Waliduda pomógł mi załatwić sprawę. Należności zostały oddane. Polecam ich usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2013-06-01 11:41:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko załatwione profesjonalnie i w terminie. Pan Mecenas ma dużą wiedzę i dobre podejście do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2013-04-22 20:52:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adw. Waliduda to człowiek bardzo rzeczowy. Miałem duży problem, z dużą firmą i o duże pieniądze. Zajął się tym i wygrał, choć sprawa wyglądała naprawdę dramatycznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jeremiasz dnia: 2013-04-12 22:18:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O Tym Panu nie można złego słowa powiedzieć. Broni klienta jak lew! Sprawę doprowadził do końca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wpsk dnia: 2013-04-08 15:13:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny i zdecydowany. w mojej kwestii spisał się na medal. Pan Waliduda potrafi pracować w sądzie. Jest szanowany i szanuje innych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Johny depp dnia: 2013-03-25 16:56:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat Sławomir Waliduda to porządny fachowiec. Chciano wyłudzić ode mnie pieniądze, a Pan Waliduda wziął sprawy w swoje ręce i sąd przyznał mi rację. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni - dolnośląskie dnia: 2013-03-20 16:21:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo gorąco polecam Kancelarię, która wygrała dla mnie sprawę. Dzięki nim z powrotem uwierzyłem w sprawiedliwość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bohdan Ż. dnia: 2013-03-15 17:09:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra Kancelaria. Profesjonalnie podchodzą do wykonywanej pracy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2013-03-09 13:07:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny facet. Zna się na swojej robocie. Nie trzeba tutaj komentować niczego więcej. Jestem zadowolony ze współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Leszek - Dolnośląskie dnia: 2013-03-02 22:46:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W mojej sprawie Pan Waliduda wykazał się ogromną wiedzą potrzebną do prowadzenia sprawy. Spokojny, opanowany i kompetentny - te trzy słowa idealnie opisują adwokata Sławomira Walidudę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław Z. dnia: 2013-02-19 11:37:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Waliduda zajął się moją sprawą bardzo profesjonalnie. Przez cały czas byliśmy w kontakcie. W swoim fachu jest specjalistą. Współpraca ułożyła nam się bardzo pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof W. dnia: 2013-02-13 16:57:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny, opanowany, zrównoważony, serdeczny, pomocny. Konstruktywne opinie, biegła znajomość prawa, Nie oszukuje, ani też nie obiecuje cudotwórstwa. Mocno stąpa po ziemi, a przed obliczem sądu potrafi i milczeć i mówić kiedy trzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: D. dnia: 2013-02-11 08:49:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Facet bardzo solidny a zarazem skuteczny w swej branży. Perfekcyjny w dziłaniach co gwarantuje sukces. Można temu FACHOWCOWI zaufać,ja już się przekonałem i jestem bardzo zadowolony, czego życzę pozostałym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MADA dnia: 2012-12-14 10:13:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem skad sie biora co niektore opinie , ale mam wrazenie ze czesc z nich wynika z tzw polskiego piekielka. Moje doswiadczenia z p.Waliduda sa jak najbardziej pozytywne, kompetentny oddany sprawie, umiejacy znalesc najlepsze rozwiazania, z duza wiedza nie tylko prawnicza.Szczerze polecam!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adadzio dnia: 2012-12-05 19:58:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niebywale kompetentny, błyskotliwy, dociekliwy, b. skrupulatnie analizuje zagadnienie, niezwykle zaangażowany w sprawę. Pasjonat. Przywraca nadzieje w sytuacjach, w których kilkunastu jego kolegów nie podejmuje rękawicy. Jest moim światełkiem w długim tunelu. Szczerze polecam, bo jak nikt inny nie ma tolerancji dla szeroko rozumianego "brudu".
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: R. dnia: 2012-01-24 09:16:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mało etyczny dla adwokatów , hahah gdy grozi ci 10 lat to etyka jest nieważna tylko zwycięstwo. Pan Waliduda jest ok
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: norbi dnia: 2011-09-13 09:53:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Układowy adwokat mało odpowiedzialny nie umiejący naprawić własnych błędów. Szkoda albowiem posiada ogromną wiedzę prawniczą.
Opinia dodana przez: dnia: 2009-10-25 02:18:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją