Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Łukasz Węgłowski

Zawód: Adwokat 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-561 Szczecin Staromłyńska 20/3
Telefon: 91 820 33 03 Kom. 601 867 542
Adres e-mail: lukasz(małpa)weglowski.com.pl
Strona internetowa: www.weglowski.pl
Opis działalności: sprawy karne-ENA, odroczenie wykonania kary, przerwa w karze, zorganizowane grupy przestępcze, cywilnych i rodzinnych (rozwody, alimenty, władza rodzicielska), spadkowych( stwierdzenie nabycia spadku, dział spadku, testamenty) handlowe prawo Słowa kluczowe: ENA, rozwód, alimenty, spadki, umowy

Ocena: 100% pozytywna 28x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 28x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 27x
Ceny usług: 95% niskie 21x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 29
Ilość odsłon profilu firmy: 10883
Data utworzenia profilu: 2013-04-16 17:07:14
Data ostatniej aktualizacji: 2013-04-16 17:07:14 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Łukasz Węgłowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spokojna, fachowa i rzeczowa dzialalnosc adwokata doprowodzila do zalatwienia sprawy lepiej jak sie spodziewalem. Jezeli szukacie takiego adwokata, polecam z calego przekonania. Nie moge tez narzekac na cene jego uslug. Kazdysam musi sobie zadac pytanie, czy lepiej wiecej zaplacic i wygrac sprawe, czy miec tylko prawnika...
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Georg Owczarz dnia: 2017-03-08 11:53:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy w szczecinie adwokat fachowiec człowiek o dobrym sercu skuteczny sprawy sądowe załatwia błyskawicznie godny polecenia szczery i konkretny wysoka kultura osobista swoich klientów traktuje jak ludzi dziękuję Panie Mecenasie za pomoc mojemu synowi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-30 16:41:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat, szczerze polecam. Bardzo mi pomógł mi przy skomplikowanej sprawie ekstradycyjnej i dzięki niemu ciesze się wolnościa... Bardzo skuteczny i najlepszy adwokat z jakim miałem do czynienia. Serdeczne podziękowania i wyrazy szacunku dla Pana Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A... dnia: 2016-10-14 13:02:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Panu Mecenasowi Moj Syn jest na wolności .Dziękuję Bardzo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2016-10-03 19:46:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Człowiek niezwykle kulturalny, taktowny i słowny.Skutecznie i konsekwentnie poprowadził sprawę, z wyśmienitym rezultatem. Gorąco dziękuję Panu Mecenasowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2016-07-13 14:03:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa trwała trzy lata, ale wygrana:))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona dnia: 2015-09-17 13:43:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pomógł mojej rodzinie, a byliśmy w trudnej sytuacji. Udało się pozytywnie zakończyć sprawę. Serdeczne podziękowania i wyrazy szacunku dla Pana Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: a dnia: 2015-04-14 13:41:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: RST dnia: 2014-12-18 18:36:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywny człowiek, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-09 14:32:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały adwokat! Pomógł mi rozwiązać moją sprawę szybko i rzetelnie. Polecam go każdemu kto poszukuje dobrego fachowca. Wystawiono za mną ENA za niezapłacone koszta sądowe i grzywną. Pan Łukasz świetnie się tym zajął i wszystko skończyło się naszym sukcesem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej P. dnia: 2014-05-16 23:18:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cudowny człowiek, wspaniały fachowiec. Wygrana bardzo trudna sprawa rozwodowa.Polecam każdemu skorzystanie z usług pana Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Szczecinianka dnia: 2014-01-08 16:07:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Łukasz jest przede wszystkim człowiekiem a dopiero adwokatem. Przyjął nas bez grosz zapłaty i pomógł nam jak ojciec swoim dzieciom. Jest to wspaniały człowiek i zarazem wybitnie wykształcony kierunkowo fachowiec. Wie co robi i nie ma mocnych. Pozdrawiamy i dziękujemy serdecznie za Pana pomoc. Bez tego byśmy już "leżeli" :)Wspaniały człowiek, ze świeczką szukać!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-07 20:54:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: konkretny fachowiec ,wie co robi,mam nadzieje ze do konca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: swinoujscie dnia: 2013-09-16 09:27:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-20 08:30:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam, bardzo dobry adwokat, pomógł mi w sprawie, w której pożyczyłam pieniądze i nie mogłam ich odzyskać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-19 07:02:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, wywiązuje się z danego słowa, uważam, że takich ludzi to ze świecą dziś szukać trzeba. Niezwykle ludzki, pomógł mi bezinteresownie, każdemu mu polecę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-13 09:37:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam pozytywne opinie, dzięki mecenasowi mogę teraz przyjeżdżać z UK do Polski , a miałem sprawę karną i list gończy i ENA. Postanowiłem mu zawierzyć i nie pomyliłem się. Wiadomo , chodziło o moje być albo nie być.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-06 15:50:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, Wielki szacun!!! za prowadzenie mojej sprawy, nie znam lepszego adwokata Bede wdzięczny do końca życia, dziś utonołbym w długach a może i siedzial, można mu zaufac, bo zna się na swojej robocie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-28 16:09:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Za prowadzenie mojej sprawy też 5+.. była to co prawda sprawa o zapłatę zachowku ale skutecznie zakończona i muszę pochwalić i polecić Pana Łukasza!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: RS dnia: 2013-06-10 17:09:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po wygranej mogę ocenić na 5+ i polecić..do sprawy rozwodowej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-05-24 10:02:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecił mi go mój kolega, muszę podziękować Mecenasowi..prowadził moje sprawy za granicą z niemiecką ubezpieczalnią trochę to trwało, ale otrzymałem wiecej niż sie sam spodziewałem, teraz prowadzi kolejną sprawe i jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kleber dnia: 2013-05-14 07:55:14 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: że jest grzeczny i miły nie oznacza to że jest konsekwentny.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: przegrany dnia: 2013-05-13 17:49:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę potwierdzić, że to bardzo dobry adwokat, staranny i godny polecenia. Ceny nie są tragiczne w porównaniu do innych, a za jakość wiadomo trzeba czasami zapłacić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony klient dnia: 2013-05-13 16:23:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Człowiek z którym warto współpracować-skupiony na zadaniu ,a przede wszystkim dostępny ,wie co mówi bo w tej branży często różnie z tym bywa. Ceny uczciwe współmierne do efektów i wkładu pracy. Nie wyzyskuje klientów i nie łapie na puste obietnice.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2013-05-03 15:46:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PAN ŁUKASZ prowadził moją sprawę o podział majątku, doprowadził do ugody z byłym, choć na początku nie widziałam sama szans na dogadanie się.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wdzieczna klientka dnia: 2013-04-20 13:56:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam, dobry adwokat, godny polecenia. Kolejną moją sprawę prowadzi bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: L.W. dnia: 2013-04-19 13:47:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyciągnał mnie z pierdla i to się tylko liczy, pozostali kiblują..Węgłowski to najlepszy adwokat w Szczecinie!! Wie co robi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K.K. dnia: 2013-04-17 19:37:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam skuteczny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: roman dnia: 2013-04-16 22:33:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W mojej sprawie o rozwód, w której były mąż chciał uznać moją winę i dać marne grosze na dzieci Pan Mecenas walczył jak lew, sprawa była długa ..ale opłacało się, pełen sukces:) Polecam każdemu kto ma walkę do stoczenia!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2013-04-16 17:16:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją