Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Psi Salonik Weranda

Zawód: Groomer 
Adres: Pomorskie, 80-298 Gdańsk Jesienna 14/3
Telefon: Kom. 693-494-933
Adres e-mail: hannadranicka3(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.psi-salonik-weranda.com.pl
Opis działalności: pielęgnacja sierści psów, kąpiele, strzyżenie, rozczesywanie, trymowanie Słowa kluczowe: pielęgnacja sierści psów, kąpiele, strzyżenie, rozczesywanie, trymowanie

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1095
Data utworzenia profilu: 2013-04-16 12:43:47
Data ostatniej aktualizacji: 2013-04-16 12:43:47 

Opinie o Psi Salonik Weranda

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koleżanka mi poleciła ten salonik i fajnie bo dzisiaj mój piesio jest ładnie zadbany. Wszystko zostało zrobione ponad moich oczekiwań.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-02 09:11:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salonik fajny, jestem zadowolona ze mam ich pod ręką. Przyjmuje bardzo miła Pani. Pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-17 11:45:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę przyznać, że Pani Hania nie tylko wykonuje staranne zabiegi, ale również wykazuje się niekiedy ciekawymi pomysłami, które bardzo przypadają mi do gustu. Salon ekstraklasa. Jest naprawdę miło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-12 13:34:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój przyjaciel, czworonóg, Fido przesyła podziękowania za bardzo miłą atmosferę oraz staranną pielęgnację, dzięki czemu jest zadbany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wald. dnia: 2013-08-27 10:27:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100 %!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-03 08:58:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Hania jest bardzo sympatyczną osobą, wie w jaki sposób traktować czworonogi. Mój Morientes zachowuje się przy niej bardzo grzecznie, nie sprawia problemów. Salon godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-28 13:12:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiem że tam oddaje mojego psa w dobre ręce. Piesek wraca zawsze stamtąd wypielęgnowany i odświeżony wiem że to dla niego dobre i wiem że w tym miejscu zrobią to wszystko tak jak trzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-17 10:50:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją