Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Snow Star Psi Salon Małgorzata Lissewska

Zawód: Groomer 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-100 Toruń Tadeusza Kościuszki 41/47
Telefon: Kom. 785 259 221
Adres e-mail: kontakt(małpa)snowstar.pl
Strona internetowa: http://psiafryzurka.pl/
NIP:
956 217 75 76
Opis działalności: Profesjonalna pielęgnacja i strzyżenie psów Słowa kluczowe: snow star, strzyżenie psów Toruń, groomer Toruń, fryzjer dla psów toruń,

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 3498
Data utworzenia profilu: 2011-06-24 15:57:10
Data ostatniej aktualizacji: 2013-04-12 23:10:57 

Opinie o Snow Star Psi Salon Małgorzata Lissewska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja ! Jestem bardzo zadowolona w porównaniu do konkurencji. Pani Gosia to wspaniała osoba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2014-01-31 15:41:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja suczka Zosia i ja jesteśmy całkowicie usatysfakcjonowane piękną fryzurą!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irena Gloksin dnia: 2013-04-07 09:21:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Panią Małgosię!!! Moja Suzi pierwszy raz nie skomlała ani nie szczekała podczas mycia i suszenia. Jestem zachwycona podejściem do mojej psiny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2012-11-12 11:00:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam !!! Mój psiak jest stałym klientem salonu Pani Małgosi i nigdy nie było żadnych problemów. Osoba godna zaufania i z dobrym podejściem do zwierząt, widać że ma dla nich wielkie serce :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PIKSEL dnia: 2012-08-01 22:54:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osoba kompetentna,miła i znająca się na swoim fachu.Fuks jest przeszczęśliwy w nowej fryzurce.Polecam Salon Pani Małgosi-warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2012-04-23 20:55:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Panią Małgosię!!! Młoda, niezwykle kompetentna i odpowiedzialna osoba o wspaniałym podejściu do zwierząt i ich właścicieli:) Wspaniale poradziła sobie z moim problematycznym psiakiem "po przejściach" (uraz po wizycie u pewnej pseudo-fryzjerki w Gdyni, zakończony dwudziestoma szwami pod narkozą i półrocznym leczeniem). Po wizycie u Pani Małgosi Amiś nie wykazywał żadnych oznak stresu i z nową fryzurką wesoło poczłapał do domu, gdzie rzucił się na karmę:) Pani Małgosiu, serdecznie dziękujemy!!! Ania i Ami
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Treppner dnia: 2012-01-01 18:11:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią Małgosię,dziewczyna zna się na tym co robi piesek po wizycie wygląda przecudnie naprawdę polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MagdaS dnia: 2011-06-24 16:01:12 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją