Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

CELLUTHERM

Zawód: budynki - ocieplanie, osuszanie  
Adres: Śląskie, 47-400 Racibórz Wiatrakowa 31E
Telefon: Kom. 600700485
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.cellutherm.pl
Opis działalności: ocieplanie stropodachów Słowa kluczowe: ocieplanie

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 5x 3x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1476
Data utworzenia profilu: 2013-04-11 10:24:04
Data ostatniej aktualizacji: 2013-04-11 10:24:04 

Opinie o CELLUTHERM

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma skutecznie naprawiła ocieplenie mojego dachu. Przesympatyczni pracownicy. Wszystko zgodnie z uzgodnieniami. Odkąd sięgam pamięcią to chyba takiej ekipy budowlanej jeszcze nie spotkałam.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: nie było potrzeby
Opinia dodana przez: Anida dnia: 2015-09-15 13:34:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli ktokolwiek planuje ocieplić poddasze, to jest to jedyna firma która tak mi pomogła, nie tylko natryskując piankę, ale również doradzając mi na każdym kroku podczas planowania ocieplenia pianką. Tutaj chciałbym bardzo serdecznie podziękować Panu Damianowi. Polecam każdemu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2015-02-27 15:39:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spółdzielnia Mieszkaniowa Lokatorsko-Własnościowa w Skierniewicach wykonała ocieplenie stropodachu metodą wdmuchiwania granulatu z wełny mineralnej GRANROCK. Wykonawcą robót była firma "CelluTherm Grzegorz Fleger" z Raciborza. Prace zostały wykonane fachowo i terminowo, zgodnie z wymaganą technologią. Przedsiębiorstwo jest bardzo dobrze zorganizowane. Doceniając współpracę z firmą CelluTherm, zdecydowaliśmy się w pełni rekomendować ją potencjalnym inwestorom w zakresie wykonastwa tego rodzaju robót.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2014-06-04 19:03:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi świadczone przez firmę Cellu Therm są na bardzo wysokim poziomie, ocieplenie dachu na moim mieszkaniu przebiegało szybko i sprawnie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2013-09-24 12:43:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy w swojej branzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adam dnia: 2013-08-26 10:41:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidni fachowcy. ocieplenie poddasza zajęło im przysłowiową chwilkę. Swoją prace wykonali bardzo dobrze
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-06 09:33:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu prawdziwi profesjonaliści. Szybko naprawili mi izolację poddasza. Już nie marznę zimą, a latem to miejsce jest świetnym miejscem na ucieczkę przed duchotą
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-26 08:55:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze ocieplili moje poddasze. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J. dnia: 2013-07-08 10:59:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. wielkim pozytywem jest fakt, że działają na terenie całej Polski, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: romn dnia: 2013-06-24 12:39:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ocieplali mi poddasze natryskowo. szybko ,sprawnie. jestem zadowolony ze współpracy. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2013-04-11 10:24:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją