Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

KOZFOK - Salon Pielęgnacji i Strzyżenia Psów Elżbieta Kozera

Zawód: Groomer 
Adres: Wielkopolskie, 60-194 Poznań Gałczyńskiego 23
Telefon: Kom. 502 131 336
Adres e-mail: kozfok(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 87% pozytywna 7x 1x 1x

Jakość usług: 87% wysoka 7x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x 1x
Ceny usług: 100% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 1478
Data utworzenia profilu: 2013-04-10 11:53:42
Data ostatniej aktualizacji: 2013-04-10 11:53:42 

Opinie o KOZFOK - Salon Pielęgnacji i Strzyżenia Psów Elżbieta Kozera

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: usługa na bardzo niskim poziomie,piesek zestresowany,20 minut czekałam bo było opóżnienie,cena przystępna ale szału nie ma.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2014-09-24 15:49:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja i pies zadowoleni, po wizycie w ...... (wiemy o kogo chodzi) to raj , dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-03 18:22:59 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: d.. nie urywa
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-19 15:00:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z oferty i jestem bardzo zadowolona. Podoba mi sie podejście do piesków ;) Myślę,że nie mozna wyjść stąd niezadowolonym ;) Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-17 10:13:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dusia jest bardzo lękliwym psem. Przyznam, że pozytywnie zaskoczyła mnie obsługa. Wykazano się pełnym profesjonalizmem i cierpliwością. Zwłaszcza, że strzyżenie psa, który trzęsie się ze strachu nie jest taką prostą sprawą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ulka dnia: 2013-07-11 13:00:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem tam z moim psem. czysty salonik. Pieski tam się dobrze czuły. co do strzyżenia to zostało przeprowadzone szybko i spokojnie, piesek w ogóle się nie przejmował. Salon dobrze zorganizowany i zlokalizowany. Mam blisko :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-11 10:34:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Strzyżenie stoi tam na wysokim poziomie. Wiedzą jak zadbać o pieska. Ogólnie mój pupil się czuje tam bardzo dobrze. Wielki pozytyw :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-22 15:46:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Delikatność, doświadczenie, niewygórowana cena, zaangażowanie. Brak uwag.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-13 14:35:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam mile zaskoczona po pierwszej wizycie. Po raz pierwszy miałam możliwość się udać ze swoją sunią do tego salonu. Wybrałam to miejsce głównie ze względu na bliskość od mojego miejsca zamieszkania. Spodobał mi się sposób w jaki Pani potraktowała psa. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-10 11:55:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją