Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zespół Muzyczny Efect

Zawód: muzycy, muzyczne zespoły  
Adres: Zachodniopomorskie, Koszalin
Telefon: Kom. 505 137 953
Adres e-mail: tomzaj79(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.zespolefect.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 90% niskie 9x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 2611
Data utworzenia profilu: 09.04.2013 11:50:25
Data ostatniej aktualizacji: 09.04.2013 11:50:25 

Opinie o Zespół Muzyczny Efect

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO SERDECZNIE CHCIELIBYŚMY PODZIEKOWAĆ ZESPOŁOWI ZA UDANĄ IMPREZĘ;) NASI GOŚCIE STWIERDZILI, ŻE NASZE WESELE BYŁO NAJLEPSZE ZE WSZYSTKICH WESEL NASZEJ RODZINY - A SPORO ICH BYŁO;) TO DZIĘKI WAM TAK SUPER SIĘ BAWILIŚMY DO BIAŁEGO RANA I NA DŁUGIE LATA ZOSTANIECIE W NASZEJ PAMIĘCI;) CHCIELIŚMY, ŻEBY BYŁO IDEALNIE "W TEN DZIEŃ"-I BYŁO---I TO TEŻ WASZA ZASŁUGA--DZIĘKUJEMY ALICJA I MATEUSZ.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja i Mateusz dnia: 27.09.2014 12:18:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super zespół.........Pełna profeska.... super zabawa, ekstra wokale, super gra, wszystko naj naj naj, a i oczepiny były mega. POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 29.10.2013 16:24:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Są rewelacyjni, parkiet był pełny, a goście zachwyceni. Można polegać na nich, rozkręcają wesele na maxa. Polecam w 100%. 3-lata wcześniej bawiliśmy się przy ich graniu na weselu znajomych i też było pierwsza klasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jola i Daniel dnia: 20.09.2013 10:40:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ależ to była balanżka... Spontaniczni, sypali pomysłami. Moim zdaniem naprawdę wyróżniają się spośród innych zespołów, które słyszałem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: OW. dnia: 12.09.2013 12:52:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wersje demo utworow zaprezentowane na stronie zespolu muzycznego "Efect" z Koszalina to tylko czastka tego, co prezentuja obaj panowie grajac na zywo. Od poczatku zapewniali nas, ze zadbaja o czesc muzyczna z niezwykla starannoscia, podkreslajac wieloletnie doswiadczenie w "weselnej branzy". Slowa dotrzymali -goscie bawili sie swietnie, a parkiet byl zapewlniony od poczatku do konca wesela. Ponadto konkursy, ktore zorganizowali spowodowaly integracje obu rodzin i innych zaproszonych osob. Prowadzone byly na wesolo i w dobrym tonie. Jestesmy bardzo zadowoleni i jeszcze raz BARDZO dziekujemy:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia i Miłosz, 24.08.2013 dnia: 09.09.2013 13:09:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Magda, Łukasz, wesele 15 czerwca 2013r. Dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczną. Zarówno nam jak i Naszym gościom bardzo się podobało. Wszystkim polecamy ten zespół.Dzięki Wam,? każdy ma miłe wspomnienia. .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 05.09.2013 16:18:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Słyszałem ich już kilka razy na różnych imprezach i muszę przyznać, że są po prostu niesamowici. Bardzo energiczni i nie mają żadnych problemów z dostosowaniem się do typu imprezy. Z pewnością skorzystam z ich usług podczas organizowania kolejnej firmowej imprezy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.07.2013 13:19:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy kochani za świetną zabawę! Byliście wspaniali! Życzymy wam wszystkiego dobrego. Kasia i Wojtek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.07.2013 08:43:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie mam nic do zarzucenia. Ocena bardzo dobra i pochwały wędrują do nich. Zawodowcy po prostu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.05.2013 09:34:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oprawa muzyczna na najwyższym poziomie. Dali czadu :) Znakomity występ no i przy nich można się wytańczyć. Profesjonaliści.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.05.2013 14:37:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym podziękować za dobrą postawę na weselu. Dali niesamowity popis i zapewnili zabawę gościom. Nikt się nie nudził a ich muzyka umilała czas i porywała do tańca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.05.2013 10:17:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół godny polecenia, wart swojej ceny. Ich doświadczenie oraz liczba zadowolonych osób mówią same za siebie. Obaj Panowie są bardzo sympatyczni, a co najważniejsze mają talent i potrafią dobrze zabawiać gości swoją postawą. Wyrazy uznania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.04.2013 11:52:14 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją