Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

CENTRUM OKIEN I DRZWI Roger Ewertowski

Zawód: okna - sprzedaż, montaż, zabezpieczanie itp.  
Adres: Wielkopolskie, 61-144 Poznań Bolesława Krzywoustego 11
Telefon: Kom. 508-300-360
Adres e-mail: biuro(małpa)centrumokienidrzwi.com
Strona internetowa: www.centrumokienidrzwi.com
Opis działalności: handel oknami Słowa kluczowe: handel oknami

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 8x 3x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 4493
Data utworzenia profilu: 09.04.2013 09:08:03
Data ostatniej aktualizacji: 09.04.2013 09:08:03 

Opinie o CENTRUM OKIEN I DRZWI Roger Ewertowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: korzystając z usług firmy centrum okien pana rogera co mogę powiedzieć,wymieniałem okna w całym domu pomiar bezpłatny,ekipy montażowe rewelacja czysto szybko i na poziomie można kartą płacić przy montażu.serwis również bez zarzutu miałem problem z jednym oknem tak długo przyjeżdzali aż naprawili nie wzieli złotówki.firma bez zarzutów polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jarek dnia: 11.10.2015 15:31:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rewelacja terminowość fachowość doradztwo-polecamy
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: klientka dnia: 18.11.2013 19:00:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: montaż okien i drzwi w moim mieszkaniu przebiegała sprawnie ,estetyka wykączenia na wysokim poziomie.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: 7 okien i 2 drzwi dnia: 26.09.2013 17:41:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie na chwilę obecną to jest numer jeden w Poznaniu, jeśli chodzi o okna oraz bramy. Świetnie wykonane zlecenia przemawiają za tym, że w przyszłości nie będę się wahał ponownie w nich zainwestować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 31.07.2013 08:08:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udzielono mi pomocy przy wyborze okien. Mimo tego, że jestem wybredną osobą. Sam montaż przebiegł bez żadnych problemów. Szybko i czysto. Przy wymianie drzwi także skorzystam z ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.07.2013 15:46:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brama segmentowana do garażu prezentuje się kapitalnie. Polecam bramę Mistral.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 16.07.2013 13:13:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma. Polecam !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.06.2013 12:20:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drzwi prezentują się okazale. Muszę przyznać, iż w porównaniu do innych ofert mają rozsądne ceny. Gwarancja jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.06.2013 15:17:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100 %!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.05.2013 09:31:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i rzeczowo - polecam. Terminowość, uczciwość wobec klienta, bardzo dobra jakość oferowanych produktów oraz precyzja, jeśli chodzi o montaż. Drzwi, okna, a także rolety prezentują się rewelacyjnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 13.05.2013 09:40:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wrażeniem.. Własnie mi zamontowali okna i jestem bardzo zadowolona. Nic nie porysowali, wszystko poszło po mojej mysli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.04.2013 08:41:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okna fajne, podobają mi sie. Idealnie pasują do wnętrza wiec jestem bardzo zadowolona. Montaż równiez w porzadku. Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.04.2013 09:08:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją