Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

NuTheme Grzegorz Wolski

Zawód: Grafik komputerowy 
Adres: Śląskie, 43-400 Cieszyn Frysztacka 161/109
Telefon: Kom. 600122447
Adres e-mail: grzegorzwolski(małpa)onet.eu
Strona internetowa: www.pendrive.keed.pl
NIP:
548-222-25-68
Opis działalności: Grafika Komputerowa, strony www. Słowa kluczowe: strony www,

Ocena: 100% pozytywna 5x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 5x
Ilość opinii w serwisie: 5
Ilość odsłon profilu firmy: 1530
Data utworzenia profilu: 2013-04-02 11:11:54
Data ostatniej aktualizacji: 2013-04-02 11:11:54 

Opinie o NuTheme Grzegorz Wolski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takich ludzi w sieci brakuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kormoran S.A. dnia: 2014-08-23 23:51:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mi się podoba podejście tego Pana do pracy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: BDB
Opinia dodana przez: FirmyPolecane.pl dnia: 2013-04-08 13:52:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Człowiek orkiestra. Kupiłem u niego stronę www przygotowana pod zarabianie w sieci. Z początku sceptyczny po miesiącu na konto wpłynęło mi 2000zł... zostałem w szoku i z czystym sumieniem oraz pełnym zadowoleniem polecam Pana Grzegorza. Zawsze pomocny i ceny minimalne jak na profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Pochaba dnia: 2013-04-02 11:29:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten człowiek robi cuda.... Zawsze ma gotową profesjonalną odpowiedź. Kupiłem u niego gotową stronę www. Strona o zarabianiu zaczyna się rozkręcać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2013-04-02 11:20:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ciekawe projekty. Moja firma jest teraz rozpoznawana w sieci. Strona przygotowana do zarabiania przynosi zyski już po tygodniu działania. Takich fachowców trzeba na rynku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Nowik dnia: 2013-04-02 11:13:18 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją