Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

FHU HEBAN PATRYCJA ŚWIĘTEK

Zawód: meble kuchenne Projektant 
Adres: Śląskie, 40-761 katowice PANEWNICKA 93
Telefon: 662296630 Kom. 662296630
Adres e-mail: biuro(małpa)meble-heban.com.pl
Strona internetowa: http://www.meble-heban.com.pl
NIP:
954-241-85-80
Opis działalności: Projektowanie Mebli,meble na wymiar,kuchnie,szafy,garderoby,wneki Słowa kluczowe: meble na wymiar,kuchne na wymiar,szafy na wymiar,meble na wymiar śląsk

Ocena: 50% pozytywna 3x 3x

Jakość usług: 50% wysoka 2x 2x
Terminowość: 40% bez zastrzeżeń 2x 3x
Ceny usług: 50% niskie 1x 2x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2535
Data utworzenia profilu: 2013-03-30 15:53:32
Data ostatniej aktualizacji: 2013-03-30 15:53:32 

Opinie o FHU HEBAN PATRYCJA ŚWIĘTEK

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kochani omijajcie szerokim łukiem pseudo studio mebli na wymiar.Totalna szuszerka i zero profesjonalizmu.Ceny wysokie a jakość mebli bardzo słaba.Szkoda nerwów i pieniędzy.
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-13 10:42:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem kuchnie z ich projektem lakierowany mdf. Cenę dostałem bardzo dobra jak na okoliczne studia meblowe. Spodobał mi sie ich pomysl, bo mam dosc nietypowe pomieszczenie. Meble zrobili w ustalonym terminie, a montaz w jeden dzien. Meble bez zastrzezen, wszysto ladnie pasuje i wyglada.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Amilo dnia: 2014-02-09 09:54:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma to za dużo powiedziane koleś na pomiarze nie wiedział o co chodzi , a kobieta w niby salonie przedstawiła mi wizję nie z tego świata nie polecam wręcz odradzam jest na terenie śląska wiele salonów meblowych oby takich jak najmniej
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Leon dnia: 2014-01-21 20:42:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witamy wszystkich zainteresowanych tą firmą, to może na początek tak; świetna firma,szukaliśmy z żoną dość długo firmy stolarskiej przypadkowo trafiliśmy w internecie na studio i tera zmogę śmiało napisać, że mieliśmy szczęście, ponieważ dla nas najważniejsza jest jakość towaru i możliwie przystępna cena, w tym przypadku było to w 100% ,do tego nie zdążyliśmy się przysłowiowo ,,obejrzeć ,,i już stolarz dzwoni, że wszystko jest gotowe, dokładnie po 6 tygodniach. Jednego dnia dostarczyli, zamontowali, podłączyli i jest naprawdę w porządku, spełniła nasze oczekiwania w 120%. Od tej pory polecamy firmę znajomym i jak już się dowiedzieliśmy nie zawiodła również ich, naprawdę polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2013-10-31 21:03:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma kompletnie nieprofesjonalna. Ekipa paru firm moim zdaniem "garażowców" którzy nie mają zbyt dużo do czynienia z tworzeniem mebli. Spóźnianie się, nie wyrabianie w terminach. Brak przemyślanych decyzji projektowych. Wyrzucone i to nie najtańsze pieniądze w błoto.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2013-10-08 10:27:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: FIRMA Z PROFESJONALIZMEM PODCHODZI DO KLIENTA,KONKRETNI I SLOWNI.POLECAM..
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Owca dnia: 2013-03-30 15:55:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją