Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Stolarz Stefan Strąg

Zawód: Stolarz 
Adres: Śląskie, 44-335 Jastrzębie-Zdrój ul. Reymonta 53
Telefon:
Adres e-mail: stefan.strag(małpa)gmail.com
Strona internetowa: http://www.stolarzstefan.pl
Opis działalności: Kuchnie pod zabudowę, szafy typu komandor, schody, meble biurowe, komody, biurka, szafki itp... Słowa kluczowe: kuchnie jastrzębie, kuchnie wodzisław, kuchnie żory, szafy jastrzębie, stolarz jastrzębie, cięcie płyt jastrzębie, szafy komandor jastrzębie

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 5x 2x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 4463
Data utworzenia profilu: 2013-03-26 17:36:28
Data ostatniej aktualizacji: 2013-03-26 17:36:28 

Opinie o Stolarz Stefan Strąg

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: usługa wykonana bardzo szybko i solidnie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-21 14:17:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stolarz solidny, słowny, tani, terminowy, grzeczny, uczciwy - cóż więcej dodać? Fachowiec bez wad! Miałam ogromne szczęście, że na niego trafiłam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2014-01-26 17:11:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi Pana Stefana z czystym sumieniem. Wykonywał u mnie szafę wnękową. Cóż mogę powiedzieć - jakość wysoka (szafa wykonana solidnie z porządnych materiałów) i przy tym niedrogo:) Tak trzymać Panie Stefanie! Dziękuję i Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek W. dnia: 2013-04-14 09:42:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły i solidny stolarz,takiego drugiego nie ma w Jastrzębiu Zdroju ....jedyny fachowca który wykonał mój projekt komody pod TV na wymiar...w sklepach w okolicy Jastrzębia nie mieli wymiarów komód jakich potrzebowałam a Pan Stefan podjął się tego zadania z uśmiechem na twarzy i z zainteresowaniem, doradził i podpowiedział niektóre szczegóły, dzięki którym komoda wygląda 100 razy lepiej niż nie jedna kupiona w sklepie. Bardzo szybka realizacja zaledwie niecałe 3 dni ( u niektórych fachowców czeka się po 2, 3 tygodnie), ciągły kontakt telefoniczny .....bardzo solidny fachowca naprawdę serdecznie polecam .....i podziękowania dla Pana Stefana :) komoda jest taka jaką sobie zaprojektowałam i do wnętrza pasuje bardzo dobrze :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona - Zofiówka dnia: 2013-03-30 21:16:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: terminowy i solidny oraz niedrogi polecam wykonania kuchni i szaf przez Stefana zna sie na robocie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr M dnia: 2013-03-30 20:37:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo jestem zadowolony z Usług Pana Stefana. Wykonywał mi całkowitą zabudowę wiatrołapu. Robi solidnie i fachowo, a co najważniejsze robi starannie ,terminowo i zna się na tej pracy. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janusz Bartnik dnia: 2013-03-30 16:07:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidnie wykonana kuchnia. Fachowiec z powołania - służy pomocą i podpowiada ciekawe rozwiązania. Nie próbuje naciągać na pieniądze. Polecam serdecznie wszystkim, którzy chcą mieć solidnie wykonaną i ładną kuchnię!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-26 17:39:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją