Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

PAWBUD

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Wielkopolskie, 62-085 Potrzanowo Smolarki 2
Telefon: Kom. 668209364
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: branża budowlana Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2818
Data utworzenia profilu: 26.03.2013 09:52:01
Data ostatniej aktualizacji: 26.03.2013 09:52:01 

Opinie o PAWBUD

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma PAWBUD zajmowała się w moim mieszkaniu wykończeniem łazienki, głównie kładzeniem płytek. Jestem bardzo zadowolona z ich usług, prace zostały wykonane solidnie i fachowo. Zasługują na pochwały. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 24.09.2013 09:53:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma. Profesjonalnie okafelkowali moją łazienke.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lili dnia: 26.08.2013 08:38:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonaliści w każdym calu. zawsze chętnie polecam ich znajomym i rodzinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.08.2013 13:04:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetni fachowcy od prac związanych z wykończeniem budynków. Ich największą zaletą jest dokładność, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateo dnia: 26.07.2013 11:36:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kładli mi płytki w łazience i jak zobaczyłam efekt to od razu postanowiłam położyć również w kuchni, polecam,.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 04.07.2013 13:45:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidni i rzetelnie fachowcy. Zrobili mi generalny remont i jestem bardzo zadowolona. Wszystko wygląda świetnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Miki dnia: 27.06.2013 09:26:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowo wykańczają mieszkanie. Szybko, sprawnie i solidnie, a w dodatku atrakcyjne ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.04.2013 09:41:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sprawnie działają. ocieplali nam dom, bardzo szybko, fachowo. jestem bardzo zadowolony ze współpracy, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 26.03.2013 09:52:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją