Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Jędruś-Drew

Zawód: Stolarz 
Adres: Małopolskie, Jordanów Toporzysko 233
Telefon: Kom. 503-102-539
Adres e-mail: ajaromin8(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.schody-balkony.malopolska.pl
NIP:
735-161-34-76
Opis działalności: stolarstwo ogólne Słowa kluczowe: stolarstwo ogólne

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2337
Data utworzenia profilu: 2013-03-25 10:23:40
Data ostatniej aktualizacji: 2013-03-25 10:23:40 

Opinie o Jędruś-Drew

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zarówno schody strychowe, jak i ażurowe eleganckie. Materiały wysokiej jakości, precyzyjny montaż.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-07 11:15:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remontowałem dom i stwierdziłem że fajnie byłoby mieć prawdziwe wykończone drewnem schody. Postawiłem na tą firmę i jestem zadowolony z ich działań. Znakomicie dopasowali schody. Są bardzo dobrze założone. Wyglądają bardzo fajnie i komponują się z nowym wnętrzem domu i nie mam wątpliwości że posłużą długie lata. Robota została wykonana w terminie i bez poślizgów. Po prostu super :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-27 11:43:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100 %!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-21 08:53:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca zmierza w pożądanym kierunku. Firma Pana Andrzeja produkuje dobrej jakości deski podłogowe. Terminowość, precyzja oraz gwarancja jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-17 08:42:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem im produkcję mebli ogrodowych. Świetnie się spisali bo meble wyglądają bardzo ładnie i muszę pochwalić tą firmę. Spisali się na medal.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-12 14:09:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Same pozytywy, jestem bardzo zadowolona z ich pracy i ciesze sie ze moglam na nich polegac :) Ceny konkurencyjne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-25 10:24:05 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją