Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ANIMA WARSZTAT ARCHITEKTURY

Zawód: Architekt 
Adres: Dolnośląskie, 53-024 Wrocław Deszczowa 18/15
Telefon: Kom. 603-286-641
Adres e-mail: anna.niechcial(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
NIP:
752-216-98-68
Opis działalności: architektura, projektowanie wnętrz Słowa kluczowe: architektura, projektowanie wnętrz

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 2467
Data utworzenia profilu: 2013-03-21 09:35:12
Data ostatniej aktualizacji: 2013-03-21 09:35:12 

Opinie o ANIMA WARSZTAT ARCHITEKTURY

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam sklep w centrum Wrocławia i potrzebowałam odpowiedniej aranżacji przestrzeni. Dostałam namiary na Panią Anię, współpraca przebiegła po mojej myśli,dziś już przeprowadzamy remont według dokładnego projektu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Budka dnia: 2014-07-09 08:36:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i solidnie. Cena bez zastrzeżeń. Bardzo dobry kontakt z Panią Anią.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-06 12:30:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mówię wam lepszejszego architekta wnętrz nie znajdziecie. Wiem coś o tym bo szukałem, dopiero biuro Pani Anny spełniło moje wymagania i dostarczyło projekt za taką cenę i taki jaki chciałem. Dziękuję bardzo za współpracę, bardzo owocną współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-18 15:41:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i rzeczowo - POLECAM!!!
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-06 11:32:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze marzyłem o garażu, w którym wszystko miało by swoje miejsce. Majsterkowanie to moja pasja a wieczny bałagan przeszkadzał. Zwróciłem się więc do profesjonalistów, poleconych mi zresztą przez kumpla. Sprostali moim oczekiwaniom w 100%. Nie spodziewałem się, że tak dobrze wykorzystają przestrzeń i że wszystko będzie aż tak funkcjonalne. Duży plus za dotrzymywanie terminów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2013-06-28 13:53:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spodziewałem się czegoś konkretnego, gdyż dowiedziałem się o istnieniu firmy z polecenia i też dlatego postanowiłem spróbować. Sęk w tym, że nie spodziewałem się takiego profesjonalizmu, oddania pasji. Polecam usługi Pani Ani.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-20 11:23:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie spodziewałem się takich efektów współpracy. Wszystko jednak układa się po mojej myśli. Poważne podejście do tematu. Mają moje pełne zaufanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-17 13:00:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiem krótko i rzeczowo - polecam. A dlaczego to już samodzielnie trzeba sprawdzić. Doświadczenie i terminowość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-07 09:29:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieszkanie teraz jest całkiem inne, ale takie własnie chcialam. Czuje się o wiele lepiej w takim pomieszczeniu i jest bardziej komfortowo ale to wszystko dzięki tej firmie,która tak to wszystko wymyśliła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-21 09:36:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją