Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Xvertiv Paweł Sutor

Zawód: naprawa urządzeń  
Adres: Małopolskie, 30-698 Kraków Borowinowa 53A
Telefon: Kom. 510 332 918
Adres e-mail: biuro(małpa)xvertiv.com
Strona internetowa: www.xvertiv.com
NIP:
676-215-17-98
Opis działalności: automatyka,Sprzedaż,urzadzeń Grzewczych WOLF,CUENOD,ELCO,Serwis,części,naprawy,wysyłka kurierem Słowa kluczowe: Cuenod,Piece,Kotły,Termy gazowe,Wolf,Serwis Wolf,Palniki Olejowe,Serwis,części,Dysze olejowe,

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 2x 2x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 3336
Data utworzenia profilu: 2011-01-03 14:42:25
Data ostatniej aktualizacji: 2013-03-17 11:22:43 

Opinie o Xvertiv Paweł Sutor

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentna osoba do palników gazowych i olejowych warto wybrać tego fachowca do serwisowania palników.Zleciłem już kilka razy naprawę palników gazowych i olejowych firmy Elco,Weishaupt,Giersch,Cuenod przez firmę Xvertiv P.Pawła i za każdym razem byłem zadowolony ,nic się nie psuję a jak coś mu się nie podoba to informuję ze to do wymiany i ile będzie kosztowało i co ważne bez ściem. Polecam! Tadeusz (Sucha Beskidzka)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tadeusz Baranowski dnia: 2013-07-15 19:35:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę przyznać że mają pojęcie o tym czym się zajmują, a kontakt dostałem od mojego znajomego który też ma Piec firmy Wolf i był bardzo zadowolony z poziomu usługi,Serwisu świadczonej przez Firmę Xvertiv
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof okolice ...Kraków dnia: 2013-02-21 11:34:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem posiadaczem kolektorów słonecznych płaskich CFK-1 4.szt z zasobnikiem solarnym SEM-500 LITRÓW i automatyką solarną SM1+BM-SOLAR, a wszytko firmy Wolf.Całe uruchomienie tego systemu było przez firmę Xvertiv z Krakowa.Po ustawieniu automatyki przez tą firmę Układ solarny bardzo ładnie grzeję w okresach słonecznych w zasobniku mam zmagazynowaną wodę do temperatury 75 stopni z tego co się dowiedziałem to przeważnie średnia w innych kolektorach(NIE WOLFA) to 55 stopni MAX.Więc to świetny wynik z tymi kolektorami wolfa !! A może nieźli fachowcy ? Są bardzo zaangażowani i mają wiedzę przy tym wolfie,wiedzą co do czego POLECAM tego fachowca i serwisanta. Daję mu +5
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: P.Jacek dnia: 2012-02-18 21:28:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widzę że jest tutaj kilkanaście osób które chciało podzielić się swoją opinią na ten temat :-)Pozytywnie oceniam działalność Pana Pawła,choć młody z pewnością wiedzy mu nie brakuję ... Jeżeli w jakiś sposób mogę podzielić się swoja opinią i zareklamować jego samego chciałbym to uczynić w taki sposób.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Maciej Torkowski z Opola dnia: 2012-01-06 18:19:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawa mojego pieca Wolf typ FNG-21 troszkę mnie kosztowała przez rzekomy serwis wolfa. Szkoda że wcześniej nie wpadłam na firmę Xvertiv P. Pawła Sutor obyło by się bez niepotrzebnych kosztów. Dziękuję Panu Pawłowi za szybkie uporanie się z problemem i fachową pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marzena Kurdowska z Poznania dnia: 2011-09-03 14:24:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma faktycznie zajmuję się na poważnie tak jak piszą o sobie czyli kotłami,Piecami i całym asortymentem Wolf i tymi palnikami Cuenod.Wezwałem ten serwis z ciekawości i przy okazji konserwacji mojego kotła wolf FNG-21,chciałem sprawdzić to co piszą czy faktycznie odzwierciedla to w rzeczywistości?? Pozwolę sobie dodać iż wcześniej zadzwoniłem do nich z propozycją konserwacji innego urządzenia grzewczego i faktycznie tutaj dostałem odmowę!! A jak dzwoniłem do pierwszego lepszego serwisu który zajmuję się przeglądamy takich urządzeń to jak się dodzwoniłem to prawie wszystkie były gotowe podjąć się przeglądu nie zależnie od marki.Więc to daje dużo do myślenia.Oby jak najwięcej powstawało takich firm jak firma Xvertiv pełna profesja Bogusław Lemanowski Niepołomice/K.Krakowa Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogusław Lemanowski dnia: 2011-07-09 09:43:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam !!! szybki konkretny kontakt, szybka wysyłka, wszystko w jak najlepszym porzadku jak najwiecej takich firm. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał Kurczyna dnia: 2011-06-09 09:28:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No cóż jeżeli mogę w jakis sposób zareklamować tę firmę to mogę Państwu powiedziedz ze po ich przybyciu w zeszłym roku u mnie, zaoszczędziłem kilka złotych na ogrzewaniu w sezonie.A posiadam od kilku lat Piec Wolf CGB-24 (piec kondensacyjny) i jestem zadowolony z wyboru tego pieca.Co prawda zapłaciłem za niego dość dużo ale, podobno to bardzo dobry piec który się nie psuję. Zbigniew Boryłko z Mogilan (Kraków)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Zbigniew Boryłko dnia: 2011-05-20 15:59:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna zaufania i polecenia innym
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tychy dnia: 2011-02-09 15:21:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witamy P.Pawle ! Chcielibyśmy serdecznie podziękować za pomoc i wsparcie techniczne jakie otrzymaliśmy od Pana i za rozwiązanie długo niewyjaśnionego problemu z palnikiem Cuenod C24 (Bochnia) Gorąco polecamy firmę Xvertiv !
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-10 18:33:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem już do czynienia z tą firmą i muszę powiedzieć że jak ktoś ma problem z Piecem Wolf to powinien zadzwonić do nich ONI znają się na tym bardzo dobrze kiedyś miałem inny serwis Wolf-a to ten biję ich w każdym do słownie znaczeniu
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-03 14:46:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją