Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Cyklinowanie Kielce Artur Bęben

Zawód: posadzki, parkiety, wykładziny - usługi Stolarz 
Adres: Świętokrzyskie, 25-671 Kielce Batalionów Chłopskich 167 167/1
Telefon: 413144449 Kom. 535062715
Adres e-mail: benben167(małpa)interia.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: cyklinowanie kielce Słowa kluczowe: Cyklinowanie Kielce Podłogi Parkiety

Ocena: 100% pozytywna 50x

Jakość usług: 100% wysoka 50x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 45x
Ceny usług: 100% niskie 42x 3x
Ilość opinii w serwisie: 50
Ilość odsłon profilu firmy: 4515
Data utworzenia profilu: 2013-03-08 15:53:03
Data ostatniej aktualizacji: 2013-03-08 15:53:03 

Opinie o Cyklinowanie Kielce Artur Bęben

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma moim zdaniem konkretna i terminowa. Wracając z pracy wieczorem w moim mieszkaniu było czysto jak by nie było żadnego remontu a podłoga była jak nowa.Jestem bardzo zadowolona. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2016-06-16 09:18:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam .Moim zdaniem praca wykonana dobrze.Jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2015-03-31 13:34:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony wykonanej u mnie pracy.Cyklinowanie wyszło ładnie Prace wykonane szybko i porządnie.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marek dnia: 2014-11-11 09:08:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma moim zdaniem godna polecenia.Prace w moim mieszkaniu poszły szybko.Ceny przyzwoite.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Nisiołek dnia: 2014-09-23 12:24:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawna praca bez kurzu. Szczerze powiem nawet nie wiedziałem że można tak odnowić starą dość zniszczoną podłogę.Jestem mile zaskoczony.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-12 09:14:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Usługa wykonana na bardzo wysokim poziomie!!! Miałem bardzo zniszczoną podłogę, byłem prawie pewien, że nadaje się jedynie do wyrzucenia. Pan Artur namówił mnie jednak do tego aby spróbować ją odnowić, z czego jestem zadowolony. Podłoga dostała drugie życie :) Polecam tę firmę. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2014-04-24 23:47:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Chciałbym polecić Pana Artura ponieważ jestem bardzo zadowolony z jego usług.Okazał się profesjonalistą w tym co robi.Ze zniszczonej tragicznie podłogi po wynajmowaniu mieszkania udało mu się zrobić coś niesamowitego [podłoga jest jak nowa] co do ceny ,to są naprawdę przyzwoite.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marnin dnia: 2014-04-02 15:06:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Myślę że ten fachowiec jest wart polecenia.Anna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-19 20:25:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z parkieciarza i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-03-18 22:25:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Jestem zadowolony z wykonanej u mnie prac. Panowie się spisali,cyklinowanie wyszło super.Lakier którego użyli [Artelit]wpół macie wyszedł pół mat.Wcześniej miałem robione innym lakierem i z pół matu wyszedł mat.Prace były wykonane maszynami bezpyłowymi.Podłogę miałem zniszczoną ponieważ mieszkanie było dłuższy czas wynajmowane i niestety poprzedni właściciel o nie nie dbał.Jeśli ktoś ma zniszczoną podłogę to spokojnie mogę polecić tego fachowca.Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-11 08:31:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca tej firmy może się podobać.Panowie przychodzą i od razu biorą się do roboty nie do gadania.I oto mi chodziło .Po za tym mieszkanie po skończeniu pracy wyglądało tak czysto jak wcześniej.Podłoga wyszła ładnie i równo ale to chyba normalne,po to wziąłem przecież ludzi co się tym zajmują.Dlatego myślę że mogę ich polecić dalej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2014-01-18 10:00:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cykliniarz u mnie się spisał.Z mojej starej podłogi osiągnął całkiem niezły rezultat[podłoga jest praktycznie nowa]widać było od razu że przykłada się do tego co robi.Jestem zadowolony z jego pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert Cisowski dnia: 2014-01-14 09:51:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca P.Artura mi się podobała.Wyszło bardzo ładnie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-01-09 16:37:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z tego fachowca.Prace wykonał porządnie bez żadnych problemów polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2013-12-30 14:25:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Daję opinie pozytywną bo myślę ze warto.Firma punktualna,praca bez zastrzeżeń i bez kurzu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2013-12-27 18:03:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajni ludzie znający się na swojej pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2013-12-23 09:49:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca u mnie w mieszkaniu wyszła dobrze jestem zadowolony.Z tego względu polecam Pana Artura.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2013-12-21 19:35:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja opinia w stosunku do pracy pana Artura jest pozytywna.Praca wykonana dobrze,w mieszkaniu czysto.Myślę że mogę spokojnie polecić tego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Hubert dnia: 2013-12-19 12:58:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma konkretna.Paca wykonana wzorowo zero kurzu mili ludzie Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Józef dnia: 2013-12-18 09:49:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fachowcy praca poszła sprawnie l bez komplikacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2013-12-17 22:35:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace cykliniarskie u mnie wyszły dobrze.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Filip dnia: 2013-12-16 13:33:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie robili mi podłogę jestem z nich zadowolona.Wyszło bardzo ładnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milena dnia: 2013-12-15 11:52:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec godny polecenia ,u mnie cyklinowanie wyszło ładnie bez żadnych dodatkowych kosztów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2013-12-13 16:34:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny i pracowity gorąco polecam Tomek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2013-12-12 16:08:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z pracy pana Artura. Michał
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2013-12-11 15:26:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam chciałbym państwu polecić firmę bo warto skorzystać z ich usług panowie robią dokładnie i ceny przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2013-12-10 21:46:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odbyło się właśnie u mnie cyklinowanie co prawda bez lakierowania ale bardzo mi się podobała praca Pana Artura.Jest bez pył i bardzo sprawnie polecam tego Pana.Sylwia Malec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Sylwia Malec dnia: 2013-12-09 10:35:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ludzie godni zaufania.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Wiktor dnia: 2013-12-08 17:31:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tę firmę bo warto znają się na swojej pracy
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2013-12-08 10:55:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajni ludzie znający się na swojej pracy Polecam Karolina
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2013-12-07 11:22:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super firma pracowici ludzie nie zajmują się gadaniem tylko robotą.I o takich fachowców mi chodziło.Mogę ich spokojnie polecić.Sławomir -Bilcza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławomir dnia: 2013-12-06 10:53:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z usługi którą wykonał u mnie pan Artur
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2013-12-04 23:26:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia.Pracę wykonali szybko i bez kurzu Jarek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2013-12-03 16:58:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fachowcy znają się na swojej pracy Polecam Kinga
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2013-11-30 10:17:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z odnowienia mojej podłogi Piotr.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2013-11-28 08:47:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z cyklinowania i polecam Pana Artura.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2013-11-27 17:51:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem cyklinowanie i jestem bardzo zadowolona.Polecam pana Artura podłoga wyszła super a i cena jest przystępna.Kinga Baranówek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-26 20:13:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawna praca bez kurzu. Szczerze powiem nawet nie wiedziałem że można tak odnowić starą dość zniszczoną podłogę.Jestem mile zaskoczony.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Witold Guz dnia: 2013-11-23 22:14:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest to firma uczciwa i profesjonalna Polecam Anna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Anna Nawrot dnia: 2013-11-22 12:17:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cyklinowanie u mnie wyszło super.Polecam Jarek Witkowski.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Jarek Witkowski dnia: 2013-11-21 20:49:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity fachowiec znający się na tym co robi. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Piotr Wiśniewski dnia: 2013-11-19 22:00:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z tego fachowca polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 2013-11-19 11:14:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z cyklinowania w moim domu poszło szybko i bez problemowo.Polecam Pana Artura
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2013-11-17 18:58:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana szybko i bez żadnych kłopotów.Nie było podnoszenia cen w trakcie usługi czego chyba nikt nie lubi.Polecam tego Pana. Klaudia Chęciny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Klaudja dnia: 2013-11-17 11:54:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Polecam tę firmę są to uczciwi i pracowici ludzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2013-11-16 19:50:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec godny polecenia widać że zna się na tym co robi polecam.Jarek Stok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-15 12:53:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec godny polecenia.Uczciwy .Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2013-11-13 14:07:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana dobrze i bez kurzu.Polecam Michał
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2013-11-11 17:40:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2013-11-10 17:31:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi wykonywane starannie, szybko i po przystępnych cenach. Jakość wykonanych prac jest bez wad, podłoga po renowacji wygląda jak nowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: janko dnia: 2013-07-03 07:59:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją