Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Centrum Stylizacji Magdalena Janeczek

Zawód: Kosmetyczka 
Adres: Podkarpackie, 39-300 Mielec Pisarka 1D
Telefon: Kom. 606 739 046
Adres e-mail:
Strona internetowa: http://www.centrumstylizacji.mielec.pl/
Opis działalności: Centrum Stylizacji to nowoczesny salon kosmetyczny oferujący profesjonalne usługi dla zdrowia i urody. Wszystkie zabiegi przeprowadzane są przez doświadczony i miły personel za pomocą nowego sprzętu renomowanych producentów. Słowa kluczowe: kosmetyczka mielec,salon kosmetyczny mielec,gabinet kosmetyczny mielec,mielec, kosmetyczka,depilacja mielec,endermologia mielec,mikrodermabrazja mielec, manicure mielec,pedicure mielec

Ocena: 42% pozytywna 3x 4x

Jakość usług: 50% wysoka 3x 1x 3x
Terminowość: 83% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 25% niskie 1x 3x 3x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2820
Data utworzenia profilu: 2013-03-08 12:47:12
Data ostatniej aktualizacji: 2013-03-08 12:47:12 

Opinie o Centrum Stylizacji Magdalena Janeczek

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam. Robilam w tym salonie paznokcie hybrydowe pierwszy raz. Zagryzalam zeby z bolu gdy mi Pani kosmetyczka pilowala paznokcie i obcinala skorki. Paznokcie hybrydowe zaczely odpadac i lamac sie po 2 tygodniach.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: niestety nie bylam na miejscu i nie moglam zglosic reklamacji
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-29 11:58:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostrzegam przed tym zakładem.Podczas zabiegu pedicure,zostałam pokaleczona,wyszłam ze STOPAMI całymi w opatrunku. Nie odkażono ran, przed zabiegiem nie moczono stóp, brak profesjonalizmu, nie prosiłam o lakier, a nawet odżywka nie została nałożona na paznokcie.Zapłaciłam znacznie więcej niż w prawdziwych profesjonalnych zakładach wykonujących pedicure.ODRADZAM.
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-29 13:29:13 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem niezadowolona z usług tego salonu,paznokcie zaczely odpadac już po dwóch dniach,makijaz był wykonany niestarannie,jakby pani się gdzies spieszyla,jest wiele lepszych salonow w Mielcu,oprocz tego pani wlascicielka jest niemila i lubi robic niemile uwagi na temat ubioru klientek,troche to niegrzeczne,oprocz tego narzędzia do manicure były brudne nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: joanna T dnia: 2015-06-04 21:02:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Magdalena wykonała mi niestaranny makijaż permanentny kreski górnej powieki. Jestem bardzo rozczarowana. Zdecydowanie odradzam !!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2015-03-22 20:09:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie wykonana usługa , czysto i przyjemnie . Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Elżbieta Dudek dnia: 2013-11-07 21:52:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne i fachowe doradztwo.Polecam !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-01 12:53:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i fachowa obsługa, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-08 12:50:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją