Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

AHO Hubert Szymborski

Zawód: ogrodzenia, kraty, bramy - produkcja, usługi  
Adres: Mazowieckie, 05-205 Dobczyn Dobczyn Mazowiecka 88
Telefon: Kom. 518 690 980 Fax: 22 100 15 12
Adres e-mail: biuro-aho(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.ahohandel.pl
NIP:
125-111-41-15
Opis działalności: Ogrodzenia od podstaw. Produkcja balustrad. Bramy garażowe, automatyka, okna, drzwi. Słowa kluczowe: ogrodzenia, balustrady, bramy, automatyka, okna, drzwi, serwis, montaż

Ocena: 50% pozytywna 4x 4x

Jakość usług: 66% wysoka 4x 2x
Terminowość: 57% bez zastrzeżeń 4x 3x
Ceny usług: 66% niskie 2x 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2143
Data utworzenia profilu: 2013-03-08 11:53:19
Data ostatniej aktualizacji: 2013-03-08 11:53:19 

Opinie o AHO Hubert Szymborski

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma realizowała dla mnie inwestycje budowy ogrodzenia w Warszawie, łącznie z automatyką. O ile realizacja szła w miarę przyzwoicie o tyle cała obsługa po sprzedażowa woła o pomstę do nieba. Lista błędów jest długa: źle ustawione przez firmę bramy, od uderzania w betonowe słupy roztrzaskała je, zamówione malowanie odchodzi od elementów metalowych, niezabezpieczone w czasie montażu elementy betonowe pordzewiały od opiłków metalu z wiercenia na miejscu dziur do montażu ogrodzenia.... Firma absolutnie nie egzekwuje narzuconych sobie w umowie terminów usunięcia usterek i od kilku miesięcy "bujam" się z nią aby dokonała napraw. Firma przestała odbierać telefony nie zostawiając mi miejsca na wiele działań. W moim przypadku, moja kancelaria przygotowuje pozew o odszkodowanie ale może komuś oszczędzę nerwów związanych z tą "firmą". Gdyby ktoś chciał się ze mną skontaktować w tej sprawie to zapraszam aderxo@o2.pl
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Fatalna.
Opinia dodana przez: Adrian dnia: 2017-07-06 14:34:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem w tej firmie ogrodzenie. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do wykonania zlecenia. Porównując z innymi wykonawcami ceny są przystępne. Na wstępnie otrzymałem niewielki rabat i w bardzo przyzwoitej cenie dostałem mechanizm do bramy. Przy budowie płota nic mnie nie interesowało, cały potrzebny materiał dostarczyła firma włącznie z klinkierem. Ogrodzenie wygląda solidnie, a brama chodzi lekko, bez najmniejszego kłopotu. Nie oszczędzałem na wykonaniu i od razu zamówiłem z cynkowaniem i malowaniem proszkowym. Mijają już prawie 4 lata a ogrodzenie nadal się wszystkim bardzo podoba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Waldemar dnia: 2015-04-23 14:21:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma nie kompetentna, nieodpowiedzialna, klientów traktują jak potencjalnych naciagaczy czego dowodem jest umowa którą daj do podpisania w której jest zero odpowiedzialności z ich strony.Nie dotrzymują terminów i nie odbierają telefonów.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-25 11:29:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem w Aho bramę i furtki. Jeden z właścicieli przyjechał na pomiary nieprzygotowany, nawet bez długopisu, nie miał czym nawet zapisywać na kartce, przyjechał wieczorem jak już robiło się ciemno, wymiary zostały źle zdjęte przez co brama przyjechała za wysoka i wystaje ponad ogrodzenie oraz niekompletna ! - bez listwy zębatej, słupa najazdowego. Brama wykonana z za słabych profili - opada. Furtki przyjechały bez zamków. Zamki nie pasowały do klamek - inny rozstaw, zawiasy niekompletne, brak elektrozaczepu itd itd. Montaż fatalny, nie zgodnie z ustaleniami, pracownik montujący "wczorajszy". Terminowość - z uzgodnionych 5 tyg. zrobiło się 9. Omijać z daleka !!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak obsługi reklamacji
Opinia dodana przez: Pan Krokodylowy dnia: 2013-09-06 20:46:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Automatyka do bramy założona prawidlowo . Brama nie szarpie pracuje cicho . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz Wojda dnia: 2013-07-27 09:52:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli chodzi o przyjęcie zlecenia to Panowie działają szybko, natomiast doprosić się o serwis totalna katastrofa.Na zreperowanie elektrozaczepu przy furtce czekam już rok, przyzwyczaiłam się że nie działa.Dzwoniłam codziennie Pan obiecywał że za godzinę będą tylko nie dodał jakiego dnia ,miesiąca, czy roku.Umawiają się i nie przyjeżdżają,nie raczą nawet poinformować o tym, że nie przyjadą.Niepoważna firma. Nie polecam.
Obsługa reklamacji: Katastrofa
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-04 18:39:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko przebiegło zgodnie z ustalonym wcześniej harmonogramem. Ogrodzenie prezentuje się rewelacyjnie. Dziękujemy za miłą i rzetelną współpracę! Oby takich fachowców było jak najwięcej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karolina, zielonka dnia: 2013-04-09 14:58:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma w zeszłym roku wykonała dla mnie ogrodzenie metalowe oraz barierkę na taras. Ekipa była bardzo zgrana, montaż odbył się w miarę szybko. Ogrodzenie było wykonane według mojego osobistego, wymarzonego od wielu lat pomysłu. Na bieżąco byłem informowany o stanie moje zamówienia. Wiosną planuję montaż automatyki, dostałem już nawet bardzo korzystną ofertę od Szefa tej firmy:). Firma zasługuje na pozytyw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: krzysztof dnia: 2013-03-08 12:18:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją